۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۴
کد خبر: ۴۴۳۶۰۴
مدیرکل همکاریهای تبلیغی حوزه‌های علمیه کشور:

70 هزار آموزشگاه در کشور ظرفیت پذیرش روحانی مبلغ دارند

مدیرکل تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه در سطح کشور بیش از 70 هزار آموزشگاه ظرفیت پذیرش روحانی مبلغ دارند، گفت: این در حالی است که سال گذشته تحصیلی تنها 3 هزار و 600 روحانی به آموزشگاه‌ها و مدارس کشور اعزام شدند.
حجت‌الاسلام حسین مردان‌پور، مدیرکل همکاریهای تبلیغی معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حسین مردان‌پور، مدیرکل همکاریهای تبلیغی معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه کشور، عصر امروز در گردهمایی مبلغان طرح هجرت استان خراسان شمالی، با تأکید بر لزوم بهره‌گیری و استفاده بیشتر از ظرفیت روحانیان در مراکز مختلف، اظهار کرد: اکنون بیش از 5 هزار طلبه از مدارس علمیه سفیران هدایت سطح کشور فارغ‌التحصیل شده‌اند که باید از ظرفیت آنها در راستای اجرای برنامه‌های تبلیغی و فرهنگی استفاده شود.

وی با بیان اینکه اگر اعتبارات لازم تخصیص داده شود می‌توانیم این روحانیان مبلغ را در مدارس و آموزشگاه‌های سراسر کشور به خدمت بگیریم، خاطرنشان کرد: در این راستا باید آموزش و پرورش مشارکت و همکاری بیشتری داشته باشد.

حجت‌الاسلام مردان‌پور تصریح کرد: اکنون در سراسر کشور افزون بر 70 هزار مدرسه و آموزشگاه ظرفیت پذیرش روحانیان مبلغ را دارند اما در سال تحصیلی گذشته تنها سه هزار و 600 روحانی در قالب طرحهای امین و دوره‌ای به مدارس و آموزشگاه‌های کشور اعزام شدند.

وی با اشاره به اهمیت حضور روحانیان در مدارس، اظهار کرد: باید برای تربیت اسلامی دانش‌آموزان و پرورش دینی آنها ابزارهای لازم را فراهم کنیم که در این زمینه بهره‌مندی از ظرفیت روحانیان در آموزشگاه‌ها یک ضرورت اساسی است.

حجت‌الاسلام مردان‌پور ادامه داد: ممکن است دانش‌آموزان در آموزشگاه‌ها از نظر علمی رشد مناسبی داشته باشند اما اگر درزمینهٔ آموزش مسائل اخلاقی و رفتاری آنها کوتاهی و سهل‌انگاری شود، تربیت و پرورش اسلامی دانش‌آموزان صورت نگرفته و آنها در این زمینه رشدی نخواهند داشت.

وی با بیان اینکه علم بدون اخلاق به درد جامعه و نظام اسلامی ما نمی‌خورد، افزود: باید در مدارس و آموزشگاه‌های ما دو بعد جسمی و روحی دانش‌آموزان به‌صورت همزمان پرورش یابد؛ زیرا اگر تنها به پرورش جسم کفایت شده و روح تقویت نشود، آسیبهای فراوانی هم برای فرد و هم برای جامعه ایجاد می‌شود.

حجت‌الاسلام مردان‌پور با اشاره به اینکه دستیابی به کمال حقیقی و سعادتمندی نیز در گرو رشد صحیح روح انسان است، اضافه کرد: از این‌ رو باید در مدارس ما به موضوع پرورش روحی و تربیت دینی دانش‌آموزان توجه بیشتری شود.

مدیرکل همکاریهای تبلیغی معاونت تبلیغ و آموزش‌های کاربردی حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به آثار و نتایج اجرای طرح امین در مدارس، افزود: اگر دانش‌آموزان از نظر علمی و تربیتی به‌ درستی و مطابق با آموزه‌های دینی و اسلامی پرورش یابند بدون شک امنیت اجتماعی ما نیز افزایش خواهد یافت./9314/202/ب2

ارسال نظرات