۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۴۴۴۱۷۵
حجت الاسلام والمسلمین باطنی:

دولت به صورت فعالتر در برابر اقدامات آل خلیفه واکنش نشان دهد

حجت الاسلام والمسلمین باطنی با تاکید بر لزوم خارج شدن جهان اسلام از خمودگی و خاموشی در برابر جنایات دولت بحرین، گفت: آل خلیفه در حال آزمون و خطاست و می خواهد واکنشهای مردم بحرین و جهان اسلام را بسنجد؛ انتظار می رود تا دولت جمهوری اسلامی هم به صورت فعالتر در عرصه سیاست خارجی ‏واکنش نشان دهد.
حجت الاسلام والمسلمین باطنی

حجت الاسلام والمسلمین علیرضا باطنی، جانشین مدیر حوزه های علمیه استان اصفهان، در گفت ‌و گو ‏با خبرنگار ‏خبرگزاری رسا در اصفهان، درباره اقدامات زنجیروار و پشت سر هم دولت بحرین در ظلم به شیعیان این کشور و شدت گرفتن جنایات آل خلیفه، گفت: اتفاقاتی که امروز در بحرین رخ می دهد و جنایاتی که از سوی آل خلیفه صورت می گیرد و اتهامات بی اساسی که به شهروندان قانونی شیعه بحرینی زده می شود و سکوتی که از سوی مجامع حقوق بشری بین المللی در برابر این اقدامات وجود دارد، جزء بی سابقه ترین اتفاقات در تاریخ است.

وی ادامه داد:‏ از نظر حقوق بین الملل هیچ دولتی مجاز به سلب تابعیت از شهروندان خود نیست، چگونه ممکن است اقلیت حاکم خودکامه مردمی را که در وطن آباء و اجدادی خود زندگی می کنند و بستگان آنها همگی در آن کشور سکونت دارند به یکباره و در اقدامی نابخردانه و عجولانه سلب تابعیت کنند، این موضوع به هیچ وجه در عرف بین الملل پذیرفتنی نیست.

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان افزود: تا کنون هیچ دولتی در دنیا دست به چنین اقداماتی نزده و همه حقوقدانان می دانند که این موضوع کاملاً مغایر با کنوانسیونهای حقوق بشر است، به نظر می رسد آل خلیفه در حال آزمون و خطاست و می خواهد واکنشهای مردم بحرین و جهان اسلام را در برابر این اقدامات خود بسنجد.

حجت الاسلام والمسلمین باطنی گفت: ‏جهان اسلام باید از حالت خموشی و خمودگی در قبال اقدامات آل خلیفه در بحرین خارج شود و نسبت به آنها واکنشهای جدی نشان دهد، تشکلهای مردمی، نهادهای مذهبی و فرهنگی و گروه های سیاسی و اجتماعی مسلمانان باید اقدامات سازنده ای را در برابر این جنایات تدارک ببینند.

وی بیان داشت: انتظار می رود تا دولت جمهوری اسلامی ایران هم به صورت فعالتر در عرصه سیاست خارجی در برابر اقدامات آل خلیفه واکنش نشان دهد، آیت الله شیخ عیسی قاسم هیچ اقدام عملی و مسلحانه و خشن در برابر دولت ستمگر بحرین انجام نداده است و اتهامات بی اساس و ظلمهایی که در حق ایشان صورت می گیرد نشان از نفوذ کلام بالای این روحانی شیعه در میان مردم بحرین دارد.

جانشین مدیر حوزه علمیه اصفهان اظهار داشت: آل خلیفه نشان داده که وجود شخصیتهای مردمی و رهبران دینی را تهدیدی بزرگ برای حکومت خود حساب می کند و می خواهد به گونه ای صورت مسأله را پاک کند، امیدواریم هر کدام از اقدامات ستمگرانه و نابخردانه دولت بحرین در اعمال فشار بر شیعیان که این روزها به صورت زنجیروار و پشت سر هم صورت می گیرد به مثابه حلقه ای از حلقه های زنجیری باشد که بر گردن دولت آل خلیفه پیچیده می شود و روز به روز آنها و حامیان بین المللی آنها را به زوال نزدیک تر کند./302/869/ب1

ارسال نظرات