عدم حضور روحانی در شهر و روستا زمینه حضور فرقه های ضاله و انحرافی را فراهم می کند

حجت الاسلام روح الله اولیایی مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به اهمیت هجرت طلاب و تبلیغ دین، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۸۰ ، موضوع مهم هجرت طلاب فاضل به شهر و روستاها را در درس خارج بحث را مطرح کردند.
وی افزود: طلاب با تبعیت از قرآن و سنت، مدتی را در حوزه های علمیه به فراگیری علوم دینی و معارف و احکام اسلامی می پردازند و سپس به مناطق مختلف هجرت می کنند تا آموخته های خود را در اختیار عموم قرار دهند و حوزه های علمیه نیز وظیفه دارند تا از طلابی که برای انجام فعالیت های تبلیغی به مناطق مختلف هجرت می کنند حمایت کند.
مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ دینی در جامعه کنونی گفت: ترویج آموزه های اسلام ناب با توجه به لحظات حساس تاریخی جامعه امروزی نقش محوری در سعادت افراد دارد.
حجت الاسلام اولیایی با اشاره به تلاش دشمن در القاء شبهات در اذهان عمومی تصریح کرد: در شرایط امروزی که دشمنان با راه اندازی شبکه های ضد اسلامی، اقدام به شبهه افکنی و القای شبهات می کنند حساسیت تبلیغات طلاب و فضلای حوزه را بالا می برد.
وی، مسجد را یکی از مهمترین مراکز و پایگاه های فرهنگ سازی دانست و ابراز داشت: اگر در چنین موقعیتی که دشمن برای تضعیف اعتقادات مردم با تمام توان به میدان آمده، یک مسجد، شهر و روستا فاقد طلبه و روحانی باشد به طور حتم آسیب می بیند.
مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس با بیان اینکه هجرت و تبلیغ، رسالت بزرگ علما است گفت: امر مهم هجرت مختص موقعیت جغرافیایی خاصی نیست و هر جا که حضور روحانی ضروری و الزامی است باید این مهم اتفاق بیفتد، چرا که عدم حضور روحانی و طلبه در مساجد شهر وروستاها نقص بزرگی است.
حجت الاسلام اولیایی، حضور فرهنگی و تبلیغی طلاب در بین مردم را مهمترین کارکرد این قشر تاثیرگذار دانست و گفت: طلاب باید پس از فراگیری علوم دینی به جمع مردم منطقه خود باز گردد و نسبت به آگاهی و بصیرت افزایی در زمینه های مختلف دینی تلاش کند.
وی، عدم تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری و همچنین بی توجهی و عمل نکردن به مفاد آیه شریفه نفر از جمله پیامدهای خالی ماندن شهرها، مساجد و مناطق از حضور روحانیون دانست.
مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس با اشاره به هجرت آیت الله مظاهری از مراجع عالیقدر به استان اصفهان، این اقدام ایشان را نشانه ولایتمداری یک مرجع تقلید دانست و تصریح کرد: حضور کمرنگ روحانیت در شهرها و روستاها موجب خوشحالی دشمنان اسلام و انقلاب است.
حجت الاسلام اولیایی در پایان گفت: همچنین عدم حضور و فعالیت یک مبلغ دین در مناطق شهری و روستایی به حتم زمینه حضور فرقه های ضاله و انحرافی فراهم می کند./851/302/ب3