۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳
کد خبر: ۴۴۴۹۵۳
آیت‎الله طباطبایی‎نژاد:

آمارهایی که دولت به مردم می دهد واقعی باشد/ دشمن خیر ما را نمی‎خواهد

نماینده ولی فقیه در اصفهان با اشاره تذکرات رهبری به دولت یازدهم گفت: آمارهایی که دولتی‌‌ها به مردم می‎دهند باید واقعی باشد، متأسفانه آمارهایی که برخی نهادها اعلام می‎کنند بسیار درهم است، کارهای انجام نشده اما آمار آن را می‎دهند
آیت الله طباطبایی نژاد
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت‎الله سیدیوسف طباطبایی‎نژاد در خطبه‎های این هفته نماز جمعه اصفهان که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، با گرامیداشت هفته دولت گفت: رهبر معظم انقلاب نکات بسیار خوبی را به دولت یازدهم فرموده‎اند که این نکات گفته شده باید مرور شود و مجموعه دولت به این نکات توجه بسیار ویژه‎ای نشان دهد.

وی با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب می‎فرمایند دولت باید مردمی باشد، افزود: رییس‎جمهور، وزیران و استانداران باید به حرف مردم گوش دهند، در میان مردم باشند، حال ممکن است خود رییس‎جمهور نتواند همواره در میان مردم حضور پیدا کند اما وزیران و مجموعه دولت باید مردمی و همراه آنان باشد.

امام جمعه اصفهان اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب تأکید کردند که نباید مسؤولیت را طعمه بدانند، این دوران مسؤولیت را نباید فرصتی بدانند برای این که بعد از بازنشستگی جایی داشته باشند و مالی به دست آورده باشند، حکومت بر مردم را نباید طعمه قرار دهیم.

وی بیان کرد: آمارهایی که دولتیان به مردم می‎دهند باید واقعی باشد، متأسفانه آمارهایی که برخی نهادها اعلام می‎کنند بسیار درهم است، کارهای انجام نشده اما آمار آن را می‎دهند، تذکر دیگر رهبر انقلاب تلاش برای خروج از رکود و بهبود اشتغال مردم است.

آیت‎الله طباطبایی‎نژاد با اشاره به توصیه دیگر رهبر معظم انقلاب مبنی بر غافل نشدن دولت از دشمنی‎های آمریکا و صهیونیست، ابراز کرد: دولت باید بداند که آنان هیچ‎گاه خیرخواه ما نیستند، برخی افراد با من تماس گرفتند و گفتند چرا شما علیه آمریکا و صهیونیست در خطبه‎های نماز جمعه سخن نمی‎گویی، در چند خطبه من فرموده‎های رهبر معظم انقلاب علیه آمریکا را با آیات قرآن تطبیق دادم.

وی ادامه داد: کفار اصلا به هیچ چیز متعهد نمی‎شوند، هیچ وقت خیر ما را نمی‎خواهند، این‎ها هیچ وقت نخواستند و نمی‎خواستند که به تعهداتشان عمل کنند، قرآن کریم این مطلب را تأکید می‎کند، همین آمریکا و صهیونیست و نوکرانشان همچون آل‎خلیفه و آل‎سعود دست به کشتار مردم می‎زنند و این ناشی از خوی وحشی‎گری آنان است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جنایات آل‎سعود در یمن اظهار کرد: این‎ها حتی به مجلس عروسی هم رحم نمی‎کنند، دیروز بیمارستانی در یمن را بمباران کردند، سازمان ملل هم خفه است و حتی حمایت هم می‎کند، یک بار هم که خواست علیه عربستان سخن بگوید، آل‎سعود پیام داد که اگر بخواهید این کار را بکنید پول عربستان را از سازمان ملل کم قطع می‎کنیم.

وی همچنین انقلابی بودن و انقلابی ماندن، توجه به نفوذ دشمن، حفظ شتاب علمی کشور، توجه به خطرهای فرهنگی دشمن را از توصیه‎های رهبر معظم انقلاب به دولت یازدهم برشمرد.

آیت‎الله طباطبایی‎نژاد با اشاره هفته صنعت دفاعی کشور گفت: این صنعت، صنعتی با ارزشی در کشور است، یکی از مسؤولان در سخنرانی خود گفت که الان وقت مذاکره است و الان دیگر وقت موشک نیست، اما رهبر معظم انقلاب به این حرف اعتراض شدید کردند و گفتند که این چه حرفی است وقتی دشمن سلاحی را دارد ما باید سلاح قوی‎تر از دشمن را داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در هیچ مکتب و مسلکی آن طور که اسلام درباره صنعت دفاعی صحبت کرده است، سخن به میان نیامده، قرآن کریم فرموده مسلمانان باید در حد توانشان به قدری از بالاترین سلاح‎های جنگی داشته باشند تا دشمن بترسد، قرآن هدف از دارا بودن سلاح جنگی را نه جنگ بلکه ترس از دشمن دانسته است.

نماینده ولی‎فقیه در استان اصفهان ادامه داد: نباید به دشمن اعتنا کرد، آن قدر باید از نظر سلاحی قوی باشیم که دشمنان خدا بترسند، خداوند در همان آیه که می‎فرماید شما باید سلاح داشته باشید تا دشمن بترسد می‎فرماید هر چه در راه خدا بدهید، خداوند نیز به شما خواهد داد، اگر دشمن موشک‎های دوربرد دارد، شما نیز باید موشک‎های دوربرد داشته باشید.

وی با اشاره به مناسبت 30 مردادماه سالروز رحلت آیت‎الله شیخ عبدالکریم حائری و همچنین علامه مجلسی، زحمات و خدمت‎های این دو عالم را  در پیشبرد فرهنگ تشیع بسیار مؤثر دانست و ابراز کرد: علامه مجلسی انسان وارسته‎ای بود که در مدت عمر خود 13 کتاب عربی و 53 کتاب فارسی به چاپ رساند که یکی از این کتاب‎های بحارالانوار دارای 110 جلد است.

آیت‎الله طباطبایی‎نژاد با گرامیداشت سالروز مسجد بیان کرد: باید قدر مساجد را بدانیم، پیشتر از این کارهای عظیمی در مساجد انجام می‎شد، از امام جماعت مسجد باید کار بخواهیم، حداقل در بیان احکام شرعی نباید کوتاهی کنند، از کانون‎های فرهنگی مساجد بهترین استفاده را بکنیم تا بدین وسیله مشکلات فرهنگی حل شود./914/پ201/ج1

ارسال نظرات
captcha