۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۱
کد خبر: ۴۴۶۶۶۴
امام جمعه بهشهر:

سیاست های اقتصاد مقاومتی از حالت شعار به عمل تبدیل شود

امام جمعه بهشهر با اشاره به این که برای اجرای اقتصاد مقاومتی و احیاء تولید باید به مزیت‌های اقتصادی کشور پی ببریم و در راستای احیای آن تلاش کنیم، گفت: سیاست های اقتصاد مقاومتی باید از حالت شعار به عمل تبدیل شود.
امام جمعه بهشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بهشهر، حجت الاسلام سید عربعلی جباری، امام جمعه بهشهر امروز در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه این شهرستان مهم‌ترین ویژگی یک مسلمان را تقوا و ایمان دانست و افزود: فخر مؤمن اطاعت و بندگی خدا است و اگر دولتمردان نظام اسلامی بخواهند برای توسعه کشور قدمی بردارند باید رضای خدا را در همه مسائل رعایت کنند.

امام جمعه بهشهر وجود خصلت وفاداری به اسلام را از مهم‌ترین ویژگی افراد مسؤول در جمهوری اسلامی نام برد و متذکر شد: گاهی وقت‌ها مسؤولان تلاش می‌کنند و فناوری خوبی را برای رفاه مردم به این سرزمین می‎آورند، اما نخستین ثمره آن دور شدن مردم از دین خدا است و این مسأله شایسته جامعه اسلامی ما نیست.

وی عبادت و بندگی خداوند متعال را موجب عزت و سربلندی نام برد و افزود: وابستگی به بیگانگان موجب ذلت و سقوط جامعه اسلامی است و اگر به شعائر اسلام توجهی نداشته باشیم، تنها مجسمه‌ای از انسان هستیم.

حجت الاسلام جباری با انتقاد از برخی برنامه‌ها و رویکردهای فرهنگی، اضافه کرد: در برخی کشورها که حتی دین در آنجا وجود ندارد، مؤمنانی زندگی می‌کنند که با رفتار و تلاش خود سبب می‌شوند تا انسان‌هایی که به اصل دین توجه ندارند شیفته آنان شوند.

وی یادآور شد: چنین مواردی وجود دارد که حتی برخی مذهبی‌ها ما را نیز اسیر خود کرده است و الان می‌بینیم که در پارک‌ها برنامه می‌گیرند و به اسم شادی و نشاط، زن و مرد را کنار هم جمع می‌کنند، سوت و کف می‌زنند و بعد ادعا می‌کنند که مردم باید شاد باشند، اما حقیقت این است که دارند جامعه ما را بازی می‌دهند.

امام جمعه بهشهر ادامه داد: تدبیر از امور واجب برای مدیریت جامعه است و باید به‌ گونه‌ای باشد که همه مسائل را پوشش دهد و متأسفانه تدبیر مسؤولان ما شدت و ضعف دارد و برخلاف شعارها، به‌ جای اینکه موجب افزایش امید در جامعه شود، مردم در حال از دست دادن امید خود هستند.

وی به مسأله حیا در اسلام اشاره کرد و گفت: حیا تنها برای زنان روستایی در دورترین نقاط کشور نیست، بلکه مسؤولان قبل از همه باید حیا داشته باشند و کسی که حیا داشته باشد و از خدا خجالت بکشد، کم‌کاری نمی‌کند، آمار دروغ نمی‌دهد، رضای خدا را در نظر می‌گیرد و حقوق نامتعارف و ناعادلانه دریافت نمی‌کند.

امام جمعه بهشهر خوش رفتاری با مردم را از توصیه‌های مهم اسلام به مسؤولان عنوان کرد و افزود: حریت و آزادگی جامع‌ترین خصلت مؤمن است و سبب می‌شود انسان اسیر پست و مقام و شهرت نشود و عمل‌گرایی و تدبیر در مسؤولان موجب ارتقای زیرساخت‌ها و توسعه می‌شود.

حجت الاسلام جباری در ادامه سخنان خود به مسأله اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: اینکه مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی را مبنا قرار دادند و نسبت به آن اقدام و عمل خواستند به آن معنا است که باید از حد حرف گذشت و گام را به میدان عمل نهاد، زیرا ظرفیت‌های موجود بسیار گسترده است.

استاد حوزه علمیه مازندران ادامه داد: باید فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه نهادینه شود و زیرا با نهادینه شدن این فرهنگ، ملت هر چقدر که پس‌انداز داشته باشد برای رشد اقتصاد مقاومتی به کار خواهند گرفت.

وی از اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی دولت و دستگاه‌های اجرایی گلایه کرد و گفت: عزم جدی در دولت و دستگاه‌های اجرایی برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی وجود ندارد که این روش‌ها باید اصلاح شود.

حجت الاسلام جباری با انتقاد از دستگاه‌های اجرایی به منظور اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، افزود: دولت باید برای برداشتن گام‌های عملی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی روش‌های اجرا را اصلاح کند.

وی با تأکید بر این‌که باید جایگاه اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید و ایجاد اشتغال در برنامه‌های اقتصادی دستگا‌ه‌های اجرایی به طور واضح مشخص شود، افزود: دولت باید با تدبیر از فرصت به دست آمده در فضای پسابرجام برای رونق تولید داخلی و توجه به سرمایه‌گذار و تولیدکننده داخلی استفاده و شرایط را برای تولید کالاهای ایرانی فراهم کند.

حجت الاسلام جباری توجه به سیاست‌‌های اقتصاد مقاومتی را در رونق تولید و بهبود وضعیت معیشتی مردم مؤثر دانست و گفت: اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باعث می‌شود پس‌اندازهای خُرد و منابع کلان کشور به سمت سرمایه‌گذاری و خرید اوراق مشارکت، ایجاد اشتغال خُرد در شهرها و روستاها و تجاری‌سازی و نیز عرضه به بازار هدایت شود.

امام جمعه بهشهر اجرای صحیح سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را موجب کاهش تنش‌ها از اقتصاد کشور دانست و خاطرنشان کرد: این موضوع باعث می‌شود ما از تنش‌های اقتصادی جهان دور شده و یا حداکثر تأثیر کمتری بر اقتصاد کشور داشته باشد و آن را دچار تزلزل نکند.

استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید بر لزوم عمل به اقتصاد مقاومتی از سوی مسؤولان در کشور، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در سال های گذشته الگوی اقتصاد مقاومتی را برای خروج کشور از مشکلات اقتصادی ارائه دادند و اگر دستگاه‌های اجرایی و اقتصادی کشور به این الگو عمل کنند، تحریم‌ها دیگر بر اقتصاد ایران اثرگذار نخواهد بود و سلاح تحریم دشمن نیز خنثی خواهد شد.

مسؤول حوزه علمیه امام صادق(ع) بهشهر با اشاره به لزوم پی بردن به مزیت‌های اقتصادی کشور و احیاء آنان با بهره گیری از ظرفیت اقتصاد مقاومتی، گفت: توجه به اقتصاد دانش‌بنیان، عملی شدن «اقتصاد مقاومتی» را به همراه دارد.

حجت الاسلام جباری با اشاره به لزوم تنظیم واردات و صادرات کشور، گفت: در بعضی موارد کشور نیاز به واردات دارد منتها این واردات باید برای پیشرفت کشور باشد نه اینکه باعث وارد آمدن خسارت به تولید کشور شود.

امام جمعه بهشهر با اشاره به این که برای اجرای اقتصاد مقاومتی و احیاء تولید باید به مزیت‌های اقتصادی کشور پی ببریم و در راستای احیای آن تلاش کنیم، گفت: اگر بخواهیم تنها با فروش نفت زندگی بگذرانیم، عاقبت ما بهتر از کشورهای حاشیه خلیج فارس نمی‌شود که با افت قیمت نفت دچار رکود می‌شوند.

استاد حوزه علمیه مازندران تأکید کرد: عمل کردن دستگاه‌های اجرایی کشور به فرامین مقام معظم رهبری به یقین پیشرفت و عدالت را برای کشور به ارمغان خواهد آورد و ایران را تبدیل به الگویی برای دیگر کشورها می‌کند.

وی با بیان این که مقام معظم رهبری در سخنرانی های امسال خود «تولید داخلی»، «ایجاد اشتغال و رفع بیکاری» و «تحرک و رونق اقتصادی و مقابله با رکود» را از مسائل اصلی کشور دانستند، گفت: این نشان می‌دهد که ایشان به مشکلات مردم کاملاً آگاه هستند و راه حل این مشکلات نیز که همان اقتصاد مقاومتی است را در مقابل دولتمردان قرار دادند و تنها نیاز است که مسؤولان به آن درست عمل کنند./1317/202/ب2

ارسال نظرات