۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۱
کد خبر: ۴۴۷۷۷۱
معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور:

باری به هر جهت رفتن سم مهلک در کار فرهنگی است

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور با بیان اینکه بچه های مسجد با برنامه و هدفمند کار می کنند، گفت: برای فعالیت در مسجد نیاز به تدوین چشم انداز و برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت است، چرا که باری به هر جهت رفتن سم مهلک در کار فرهنگی است.
فرهنگ اسلامی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد،حجت الاسلام سعید کرمی، معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور امروز 14 شهریور در سومین مرحله از نهمین دوره همایش اندیشه های آسمانی در دانشگاه شهید بهشتی مشهد، گفت: بسیج اجتماعی، بصیرت، حرکت دادن و تقویت باور مردم از کارکردهای مسجد است.

وی با بیان اینکه هر مسجد باید تبدیل به یک هسته مقاومت بشود، افزود: مقاومت مردم در برابر سبک زندگی غربی در کویت متأثر از نقش مسجد است چرا که سیاستها ریشه در فرهنگ دارند و در این مکان  می توان همه فعالیتهای ویژه را رقم زد.

بایسته های کار فرهنگی در مسجد

حجت الاسلام کرمی در ادامه به بیان بایسته های کار فرهنگی در مسجد پرداخت و گفت: نخستین موضوعی که دراین مکانها باید مورد توجه قرار بگیرد اینست که خودمان مسجدی باشیم چرا که تا زمانی که خودمان در مسیر نباشیم و باور و پذیرش نداشته باشیم نمی توانیم  توقع داشته باشیم که بچه های مسجد از ما بپذیرند.

وی با بیان اینکه بچه های مسجد بیشتر سیره و منش و اخلاق ما را توجه می کنند، اظهار کرد: مردم باید از کار و عمل روحانیان به اصل دین برسند و نخستین قدم پیدا کردن هویت مسجدی است.

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور گفت: دومین بایسته کار فرهنگی در مسجد، داشتن هدف و برنامه است، چرا که هر مسجد اقتضائات و نیازهای خودش را دارد و این نیازها در محلات مختلف متفاوت است و برای این امر باید کانونها یک اتاق فکر تشکیل دهند و برای سالهای بعد برنامه ریزی کنند.

وی با بیان اینکه بچه های مسجد با برنامه و هدفمند کار می کنند، افزود: برای فعالیت در مسجد نیاز به تدوین،چشم انداز و برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت است چرا که باری به جهت رفتن سم مهلک در کار فرهنگی است.

حجت الاسلام کرمی اظهار کرد: مخاطب ما در مساجد فقط بچه های مسجد نیستند و در مسجد باید همه سلایق سیاسی، فکری و اجتماعی را دید و نباید یقه هر کس را گرفت که این موضوع به این دلیل است که ما امر به معروف و نهی ازمنکر را بد فهمیدیم.

بدترین روش در تربیت، مواجهه مستقیم است

وی با بیان اینکه بدترین روش در تربیت، مواجهه مستقیم است، تصریح کرد: شما فعالان فرهنگی مساجد نیاز است که اقتضائات کار با نوجوانان و جوانان را بدانند چرا که جوان نصیحت گریز است و از طرفی علمای ما هم هیچوقت مواجهه مستقیم نمی کردند.

معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور در ادامه بیان بایسته های کار فرهنگی در مسجد، گفت: معرفت از دیگر الزامات است چرا که جوان و نوجوان امروز به یک رفیق و شفیق نیاز دارد و راه جذب جوانان تصرف دلها است.

امیدیانی، متخصص نجوم درادامه با اشاره به آیات قرآنی درباره آسمانها و زمین، گفت:خلقت کهکشانها، آسمانها و زمین که خداوند به آنها سوگند خورده است، آیات الهی هستند و این موضوعات مباحث پیچیده فلسفی نیستند بلکه درباره خلقت خداوند است.

15 آیه درباه نجوم و کیان شناسی و 75 آیه درباره علوم طبیعی در قرآن

وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم 15 آیه درباه نجوم و کیان شناسی و 75 آیه درباره علوم طبیعی دارد، تصریح کرد: قرآن از شما سؤال می کند که آیا به آسمانها نگاه می کنید و در خلقت آنها تفکر می کنید.

شاگرد مرحوم حسابی تصریح کرد: در سوره مبارکه یونس خداوند دستور می دهد که ای پیامبر به مردم بگو که ببینید چه خلق کرده ام و خداوند تأکید می کند که در خلقت من بی نظمی نمی بینید و هر چه هست نظم  و برهان نظم در خداشناسی مطرح است.

این متخصص نجوم اظهار کرد: این برنامه ریزی عالم به صورت چهار فصل، کشف زمین، جنس خورشید،عمر زمین و وجود کره ماه و کهکشانهای اطراف زمین همه نشانه هایی از وجود خداوندی قادر و توانا است.

وی ادامه داد:کره ماه نزدیکترین کره آسمانی به زمین است و بشر فقط بر روی این کره قدم گذاشته است و خورشید هم 5/4 میلیارد سال است که می سوزد و در هر ثانیه 5/4 میلیون تن از جرم خورشید کم می شود./934/201/ب2

ارسال نظرات