خون شهدای مدافع حرم موجب عزت و اقتدار اسلام ناب شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در محمودآباد، حجت الاسلام علی مهدوی، استاد حوزه علمیه مازندران امروز در جمع هیأت رزمندگان این شهرستان با بیان اینکه شهدا را میتوان معلمان انسان سازی دانست، گفت: شهدا برای رسیدن به اهداف و آرمانهای بلند خود همه هستی و داشتههایشان را در کف اخلاص گذاشتند و جان خود را فدا کردند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین درس شهدا به نسلهای آینده ایثار، فدارکاری و از خود گذشتگی است، خاطر نشان کرد: شهدا نشان دادند که با گذشت میتوان به درجههای بلند انسانیت رسید و در تاریخ جاودانه شد.
استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید بر اینکه یاد و خاطره شهدا نباید فراموش شود، اظهار داشت: امروز بسیاری از افراد پس از مدتی غم از دست دادن نزدیکترین افراد به خود را از یاد میبرند اما غم از دست دادن این اسوههای مبارز نه تنها کهنه نمیشود، بلکه هر چقدر زمان میگذرد عیار و قیمت آنها افزایش پیدا کرده و جای خالی آنها بیشتر احساس می شود.
حجت الاسلام مهدوی با بیان اینکه یادوارههای شهدا بهترین فرصت برای بیان وفاداری به آرمانهای شهدا است، گفت: برگزاری مزاسم بزرگداشت یاد و خاطره شهدا به هر میزان با خلوص نیت بیشتری برگزار شود، شهدا هم کمک کرده و نتایج درخشانتری به همراه دارد.
استاد حوزه علمیه با اشاره به این که درس ایمان، توکل به خدا و استقامت در برابر مشکلات از بهترین دروسی است که از شهدا به ما می رسد، چرا که این عزیزان با کمترین امکانات موجود بیشترین حماسهها را خلق کردند، ادامه داد: شهدا ثابت کردند که اگر چه وجود امکانات برای موفقیت مهم است اما حرف اصلی را در این میان ایمان به خدا و توکل به او و صبر در راه مشکلات میزند، آنها به این وعده بر حق الهی باور داشتند که اگر خدا را یاری کنید او هم شما را یاری میکند تا از پس مشکلات برآیند.
وی با اشاره به شرایط دفاع مقدس در گذشته و جبهه مقاومت در حال حاضر، گفت: مقایسه کوتاهی از جبهه آن روز و جبهه امروز به درستی نشان میدهد که همیشه مردان حق از کمترین امکانات برخوردار بودند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که شهدا بهترين سرمايه خود را که جانشان بود ايثار كردند و شهادت را به جان خريدند، افزود: خون پاک این شهدا موجب عزت و اقتدار اسلام ناب در جهان خواهد شد.
حجت الاسلام مهدوی دفاع از حقیقت اهلبیت(ع) را نشانه افتخار عنوان کرد و گفت: خون شهدا شجره طیبه اسلام را آبیاری و این اندیشه را به درخت تناوری در مقابل دشمنان در آورده است.
وی با اشاره به این که شهدای گرانقدر با تأسی از سیره و منش اهل بیت(ع) راه جهاد و شهادت را برگزیدند، تصریح کرد: شهدای مدافع حرم همچون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس با خلوص نیت و در راه رضای پروردگار با صلابت در دفاع از اسلام ناب و حرم اهل بیت(ع) به میدان آمدند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که شهداي مدافع حرم براي احيا و پايداري دين مبين اسلام و پاسداري از حريم آل الله جانشان را فدا كردند، تصریح کرد: رزمندگان برومند مدافع حرم از همه ماديات و تعلقات دنيوي دست كشيدند و به سوي معبود خويش شتافتند.
وی با بیان این که جانفشانی و ایثارگریهای شهدای مدافع حرم زمینهساز ایجاد امنیت و آرامش هر چه بیشتر در جامعه شده و ما باید قدردان این اقتدار و آرامش کشور باشیم، تصریح کرد: اگر خون های پاک این شهدا نبود امروز در مرز های داخلی باید با تروریست ها مقابله می کردیم.
حجت الاسلام مهدوی ادامه داد: در دفاع مقدس رزمندگان ما با حدود ۴۰ کشور دنیا به صورت مستقیم و غیرمستقیم در نبرد بودند و این میزان تعداد دشمنان هیچگاه این مجاهدان را به ناامیدی و ترس نکشانده و امروز هم حمایتهای بی شائبه سردمدارن استکبار جهانی از گروههای تروریستی تکفیری حاضر در منطقه ادامه دارد و شهدای مدفع حرم با حداقل امکانات در راه حفظ سرزمینهای اسلامی و جلوگیری از تجزیه شدن آنها و امنیت کشور در حال جانفشانی هستند.
استاد حوزه علمیه با بیان این که درس دیگری که می توان از شهدا آموخت اتکای به خود و نهراسیدن از دشمن است، خاطرنشان کرد: شهدا ثابت کردند که تنها با اتکا و توکل به خود و قدرت الهی است که میتوان پیروز این میدان شد، همانگونه که در دفاع مقدس شهدا ثابت کردند که با اتکای به قدرت درون و تواناییهای کشور میتوان پیروز همه میدانهای نبرد با دشمنان شد، امروز نیز اتکای به خود میتواند باز این پیروزیها را ادامه داد.
وی با تأکید بر این که بر رزمندگان اسلام همواره توانایی پیروزی بر کفر را دارند، گفت: هر چند با توجه به شرایط جهانی و پیچیدگیهای موجود این کار بسیار مشکل است اما با تلاش و کوشش و با برنامه ریزی و شناخت ظرفیتهای فراوان داخلی میتوان بر این مشکلات غلبه کرد.
حجت الاسلام مهدوی با اشاره به اینکه شهدا اسطوره های تاریخ هستند، یادآور شد: تعهد به انجام وظیفه و دنبال نام و شهرت نبودن از ویژگی های بارز شهدا بوده است، اما متأسفانه امروزه بسیاری از افراد با سوء استفاده از عنوان و جایگاه خود به مسؤولیتها به عنوان محلی برای کسب امتیازهای مادی نگاه و تلاش میکنند تا در دوران مدیریت خود از تمامی امکانات موجود به نفع خود بهرهبرداری کنند.
وی با اشاره به مسؤولیت پذیری شهدا، گفت: در طول دوران دفاع مقدس بسیاری از شهدا نه تنها از پذیرفتن مسؤولیت خودداری میکردند بلکه از امکانات ساده و قانونی که برای خانوادههای آنها فراهم میشد سرباز زده و عملاً خود را وامدار انقلاب و کشور میدانستند و به آن بدهکار بودند.
استاد حوزه علمیه مازندران مسؤولیت پذیری را درمان دردهای جامعه دانست و گفت: عدم مسؤولیت پذیری از دردهای امروز جامعه ما نیز است چیزی که از شاخصههای اصلی شهدا بوده و آنها را برای همیشه تاریخ در فکر و ذهن مردم ایران ماندگار کرده است./950/202/ب2