مدیران سیره امام علی را سرلوحه امور خود قرار دهند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، محمدحسین رجبی دوانی، مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام سه شنبه شب در جمع دانش پژوهان بوستان نهج البلاغه آمل اظهار داشت: مازندران و گیلان افتخار این را دارد از نخستین ها در روی آوردن به مذهب شیعه است.
وی تصریح کرد: آمل سابقه درخشانی در حکومت علویان و شیعه گری دارد و مرقد ناصرالحق در این شهرستان است که از مقام و جایگاه ارزشمند و گرانقدری برخوردار است.
مدیر مرکز مطالعات حدیث ولایت دانشگاه امام حسین(ع) ادامه داد: حرکت ارزشمند نشر نهج البلاغه در میان مردم شهرستان آمل ارزنده و پیشتاز است که امیدواریم الگویی برای سراسر کشور شود.
رجبی دوانی افزود: کتاب گرانقدر نهج البلاغه میراث بزرگی است که باید در پاسداشت آن کوشا بوده و اهتمام شایسته و ارزشمندی در این راستا داشته باشیم.
استاد دانشگاه تصریح کرد: عالم تسنن در ابتدا علیه نهج البلاغه موضع گرفتند و آن را جعلی خواندند که این کتاب به امام علی(ع) نسبت داده شده است و تلاشهای بسیاری در این مسیرصورت دادند.
وی اظهارداشت: بیش از 350 شرح، تفسیر و ترجمه از کتاب گرانقدر نهج البلاغه صورت گرفته است که ضرورت دارد بهره گیری شایسته ای از آن داشته باشیم که برکات ارزشمندی دارد.
پژوهشگر تاریخ اسلام ادامه داد: نیاز است کتاب نهج البلاغه را در برنامه ها و اقدامات فردی و اجتماعی خود وارد کنیم و استفاده ارزنده ای از آن صورت دهیم که از جمله آن تحقق سیره امام علی(ع) است.
رجبی دوانی با بیان این که مدیران سیره امام علی(ع) را سرلوحه امور خود قرار دهند، تصریح کرد: در امور اقتصادی، سیاسی، قضایی و دیگر عرصه ها می توانیم از این امام همام بهره گیری کنیم که کوتاهی هایی دارد صورت می گیرد و مردم باید مطالبه داشته باشند.
مدیر مرکز مطالعات حدیث ولایت دانشگاه امام حسین(ع) افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی بر سیره امام علی(ع) حرکت دارند که ضرورت دارد رهنمودهای ایشان را سرلوحه امور خود قرار دهیم.
وی بیان داشت: از حکومت اسلامی ایده آل فاصله داریم که مدیران باید الگوهای مدیریتی امام علی(ع) را چراغ راه خود قرار دهند که زمینه حل مشکلات می شود.
یدالله شهسواری، مدیر مرکز بوستان نهج البلاغه آمل با بیان این که شیعیان حرفهای بسیاری برای گفتن دارند، گفت: ما مدعیان شیعه گری امام علی(ع) هستیم که باید در این مسیر کوشا بوده و وظایف و تکالیف خود را به درستی انجام دهیم.
وی افزود: نهج البلاغه دریای معانی است و می توانیم بهره گیری شایسته ای از آن داشته باشیم که برکات و دستاوردهای ارزشمندی برای همگان دارد.
مدیر مرکز بوستان نهج البلاغه آمل تصریح کرد: زحمات بسیاری صورت گرفت که در جریان بوستان نهج البلاغه جمع کثیری به مطالعه نهج البلاغه روی آوردند و همواره برنامه های مختلفی نیز برگزار می شود.
شهسواری توجه به تحقیق و پژوهش و مباحثه را از جمله دیگر برنامه های بوستان نهج البلاغه آمل دانست و خاطرنشان کرد: آماده استقبال از همه عزیزان و مشتاقان در برنامه های بوستان هستیم.
وی ادامه داد: بوستان نهج البلاغه آمل در راستای تحقق اندیشه های نوین و احیای فرهنگ و معارف نهج البلاغه فعالیت می کند که اجرای طرح راهبردی در جهت تقویت فرهنگ مطالعه و تفکر در علوم رفتاری دین و اخلاق عملی است.
مدیر مرکز بوستان نهج البلاغه آمل با بیان این که همراهی قافله فطرت تا رسیدن به قله حکمت و فضیلت از جمله رویکردها است، اظهارداشت: بوستان برای رسیدن به شناخت علم و حکمت نهج البلاغه، طرح آسانی را به شیفتگان و رهروان مکتب امام علی(ع) عرضه و عملیاتی کرده است.
شهسواری با اشاره به برنامه های سالانه بوستان افزود: مطالعه متن فارسی در منزل، بررسی مباحثه ای و طرح پرسش و پاسخ با حضور اساتید در کلاسهای هفتگی، نشست گفتمانی ماهانه در حلقه فرهنگی جوانان، همایش غدیرخم و گردهمایی فصلی تحت عنوان محفل انس با نهج البلاغه، فعالیتهای علمی و ثبت آثار معارف جویان و برگزاری اردوهای فرهنگی تفریحی در دستور کار قرار دارد.
گفتنی است، بوستان نهج البلاغه شهرستان آمل از سال 91 فعالیتهای خود را آغاز کرده و اقدامات ارزشمندی در راستای ترویج نهج البلاغه در جامعه صورت می دهد./202/1314/ب1