تحصیل ۱۱۰ طلبه در مدرسه علمیه الزهرا
![طلاب خواهر](/Original/1388/12/05/IMAGE634026275412500000.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، اعظم آزادبخت ظهر امروز در مراسم افتتاحیه آغاز سال تحصیلی جدید در مدرسه علمیه خواهران پلدختر، گفت: هم اکنون 110 طلبه خواهر در مدرسه علمیه خواهران پلدختر مشغول تحصیل هستند.
وی خاطرنشان کرد: مدرسه علمیه الزهرا(س) شهرستان پلدختر در سطح دو فعالیت می کنند و در سال تحصیلی جدید 30 طلبه جدیدالورود جذب شده است.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) پلدختر افزود: ۱۴ استاد خواهر و برادر در این مدرسه در عرصه تدریس و تربیت طلاب مشغول فعالیت هستند.
وی در ادامه به فعالیت تبلیغی طلاب اشاره کرد و گفت: طلاب ظرفیت تبلیغی داشته و در مدارس، مساجد و دیگر مکانهای فرهنگی در عرصه تبلیغ فعالیت می کنند.
آزادبخت به رسالت تبلیغی طلاب اشاره و خاطرنشان کرد: در این راستا باید مجهز به روشهای نوین تبلیغ باشند.
وی شرکت در دوره های آموزشی، تبلیغی و مجهز بودن به شیوه های نوین تبلیغ را لازمه موفقیت طلاب در عرصه تبلیغ دانست و افزود: برنامه ریزی علمی و تهذیب نفس برای برای موفقیت طلاب ضروری است.
مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) پلدختر با اشاره به برگزاری طرح فلاح، اظهار داشت: طرح فلاح با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و حوزه برگزار می شود.
وی یادآور شد: برگزاری طرح فلاح در توانمندسازی دینی و بصیرتی مددجویان مؤثر بوده و مبلغان با حضور در مناطق روستایی به بیان احکام و معارف مکتب اهل بیت(ع) می پردازند./9459/203/ب2