۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۹
کد خبر: ۴۵۰۵۵۵
رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور خبر داد؛

اجرای عملیات احداث 260 مصلی در سراسر کشور

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور از اجرای عملیات احداث 260 مصلی برای اقامه نماز جمعه در شهرهای مختلف کشور خبر داد.
حجت الاسلام سیدرضا تقوی، رییس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین سید رضا تقوی، رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور صبح امروز در بازدید از مصلای امام خمینی(ره) شهر ملکان، اظهار داشت: هم اکنون در 900 شهر کشور نماز جمعه اقامه می شود که به منظور آسایش، راحتی و نیز افزایش ظرفیت مصلاها پروژه‌های جدید در حال احداث است.

وی با بیان این‌که 260 مصلای نماز جمعه در سراسر نقاط کشور هم اکنون در حال ساخت است، خاطرنشان کرد: از این تعداد پروژه، 130 مصلی تا پایان سال 1396 به بهره برداری خواهد رسید که امیدواریم با مساعدت و مشارکت خیرین و متولیان فرهنگی پروژه های باقی مانده نیز به زودی مورد استفاده قرار گیرند.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که مصلای در حال ساخت شهر ملکان، بعد از مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز، بزرگترین مصلای استان آذربایجان شرقی است، گفت: این مصلی با زیربنای 15 هزار متر مربع و با فنی ترین و مستحکم ترین مصالح ساختمانی احداث می شود.

وی با اشاره به مشخصات پروژه مصلای شهرستان ملکان، تصریح کرد: این مصلی یکی از زیباترین پروژه های فرهنگی و دینی در منطقه شمال غرب بوده و در مقابل زمین لرزه هایی با قدرت 9 ریشتر مقاوم است که علاوه بر اقامه نماز، به عنوان مجتمع بزرگ فرهنگی و هنری نیز استفاده خواهد شد.

رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ادامه داد: تاکنون برای مصلای ملکان 30 میلیارد ریال هزینه شده است و انتظار داریم مردم و خیرین در احداث این پروژه ارزشمند همچون گذشته نقش زیادی داشته باشند، برای تکمیل آن 100 میلیارد ریال اعتبار نیاز است که امسال یک میلیارد ریال از سوی شورای سیاستگذاری اختصاص یافته است.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی با اشاره به این‌که در حال حاضر دو سوم شهرهایی که دارای نماز جمعه هستند، مصلی ندارند، گفت: متأسفانه به علت نبود مصلی در این شهرها نماز جمعه در مساجد اقامه می شود که عدم وجود پارکینگ و فضای نامناسب محوطه مساجد، مردم را با مشکل مواجه کرده است.

همچنین در این بازدید امام جمعه ملکان با تقدیر از مشارکت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در احداث و تکمیل مصلای نماز جمعه این شهرستان، اظهار داشت: مصلاها و مساجد یکی از نمادهای جامعه اسلامی محسوب می‌شوند که تنها با حضور حداکثری و پرشور مردم رونق خواهند یافت./935/202/ب2

 

ارسال نظرات