۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۰
کد خبر: ۴۵۲۱۸۶

اخبار کوتاه جامعه المصطفی العالمیه

نوزدهمین مرحله المپیاد علمی سراسری المصطفی در مشهد، نشست علمی آسیب شناسی شیوه های آموزش قرآن کریم، مسابقات ورزشی بانوان علوی با حضور پانزده ملیت، بررسی چگونگی مواجهه ادیان جهانی با یکدیگر، از اخبار کوتاه از جامعه المصطفی العالمیه است.
جامعه المصطفی العالمیه

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از مرکز خبر و اطلاع رسانی جامعةالمصطفی، همزمان با سایر نمایندگی های المصطفی در سراسر کشور، نوزدهمین مرحله المپیاد علمی سراسری جامعةالمصطفی در واحد مشهد برگزار شد.

این المپیاد علمی  صبح روز جمعه، دوم مهر با حضور گسترده طلاب خواهر و برادر غیرایرانی مشهد در تمامی سطوح علمی از تمهیدی تا سطح چهار حوزه، با همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی در سالن اجتماعات این مجتمع علمی برگزار شد.

نشست علمی آسیب شناسی شیوه های آموزش قرآن کریم

نشست قرآنی «آسیب شناسی شیوه های آموزش قرآن کریم » با مشارکت گروه علوم و فنون قرائات قرآن کریم و معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی برگزار خوهد شد.

گفتنی است؛ این نشست علمی با حضور حجج اسلام والمسلمین محمد رضا شهیدی پور و علی علی زاده و نیز استاد کریم دولتی ارائه خواهد شد.

شایان ذکر است؛ نشست قرآنی « آسیب شناسی شیوه های آموزش قرآن کریم » روز پنجشنبه 8 مهرماه 1395 از ساعت 10 الی 12 ظهر در سالن شهبد صدر مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار می شود.

مسابقات ورزشی بانوان علوی با حضور پانزده ملیت

واحد تربیت بدنی اداره فرهنگی تربیتی جامعةالمصطفی،  به منظور گرامیداشت  ایام دهه ولایت و هفته دفاع مقدس اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی بانوان علوی ، در بخش همسران و فرزندان دختر طلاب غیرایرانی المصطفی نمود.

 مسابقات در سه رشته ورزشی و در بین60 نفر از15 ملیت برگزار و به نفرات برترحکم قهرمانی و جوایز نقدی و در پایان نیز به قید قرعه به 6 نفراز شرکت کنندگان جوایزی اهداء گردید.

در این مسابقات 60 نفراز کشورهای کونگو، افغانستان، امریکا، هندوستان، بورکینافاسو، پاکستان، تاجیکستان، السالوادر، مالی، الجزایر، گینه، اذربایجان، عراق، تونس  و مصر شرکت داشتند.

گفتنی است این رقابت ها در رشته های بسکتبال(پرتاب توپ)، کاراته، آمادگی جسمانی زیر 18 سال و آمادگی جسمانی بالای 18سال برگزار گردید و به نفرات برتر هر رشته حکم قهرمانی و جوایز نقدی اهدا گردید.

بررسی چگونگی مواجهه ادیان جهانی با یکدیگر

نشست «ادیان جهانی چگونه با یکدیگر مواجه می شوند؟» (پروژه الهیات تطبیقی)، به همت جامعه المصطفی العالمیه و دانشگاه فردوسی مشهد، برگزار می شود.

در این نشست، پروفسور نوربرت هینتر اشتاینر (استاد دانشگاه munster آلمان) چگونگی مواجهه ادیان جهانی با یکدیگر را بررسی خواهد کرد.

زمان: چهارشنبه 7 مهر 1395، از ساعت 12 تا 14

مکان: دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد

علاقه مندان برای شرکت در نشست «ادیان جهانی چگونه با یکدیگر مواجه می شوند؟» (پروژه الهیات تطبیقی) با رایانامه theology.um@gmail.com مکاتبه کنند.

همایش«ایران و حقوق بین‌الملل: صلح و امنیت منطقه‌ای»

همایش ملی «ایران و حقوق بین‌الملل : صلح و امنیت منطقه‌ای» اولین همایش از سلسله همایش‌های ملی و بین‌المللی ایران و حقوق بین‌الملل است که توسط دانشگاه قم و با همکاری مراکز علمی و دولتی از جمله وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، دانشگاه تهران، دانشگاه بهشتی (ره)، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)، دانشگاه پردیس فارابی تهران، دانشگاه مفید قم، جامعه المصطفی العالمیه، کمیسیون حقوق بشر اسلامی، کمیته ملی بشردوستانه، هلال احمر، ، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و «مجمع جهانی صلح اسلامی» برگزار می‌شود.

اعضای هیئت علمی گروه حقوق بین‌الملل از دانشگاه تهران، دانشگاه بهشتی (ره)، دانشگاه علامه طباطبایی (ره)، دانشگاه پردیس فارابی تهران، دانشگاه قم و دانشگاه مفید قم در کمیته علمی همایش حضور دارند.

کمیته علمی همایش دارای چهار کمیته تخصصی شامل حقوق بین‌الملل و مخاصمات مسلحانه در منطقه، حقوق بین‌الملل و صلح و امنیت بشری در منطقه، حقوق بین‌الملل و ارتباطات بین‌المللی در منطقه، حقوق بین‌الملل و همکاری‌های منطقه‌ای است.

همچنین در هر چهار حوزه تخصصی امکان ارائه مقالات در چارچوب رویکردهای اسلامی وجود دارد. اساتید و دانشجویان حقوق بین‌الملل و حقوق عمومی، اساتید و دانشجویان روابط بین‌الملل و علوم سیاسی، پژوهشگران و محققین در حوزه مطالعات ایران، مسؤولین و نمایندگان دستگاه‌های مختلف کشور، اساتید، پژوهشگران و طلاب حوزه‌های علمیه از مخاطبین این همایش خواهند بود.

برخی نتایج همایش عبارتند از تقدیر از مقالات برگزیده، ارائه مقالات برتر توسط نویسندگان در همایش، انتشار مقالات برتر در ویژه‌نامه مجله پژوهش حقوق تطبیقی اسلام و غرب (علمی پژوهشی)، انتشار مقالات برگزیده در مجله الکترونیکی همایش (ISC)، انتشار مقالات برتر و برگزیده در کتاب مجموعه مقالات همایش، چاپ چکیده مقالات منتخب در کتابچه همایش، صدور گواهی شرکت در همایش برای شرکت‌کنندگان در همایش، ارائه بسته علمی حقوقی بین‌المللی به شرکت‌کنندگان، ارائه محور راه‌حل‌ها در حوزه‌های مختلف به نهادهای مرتبط. این همایش با هدف تقویت مبانی حقوقی بین‌المللی کنش جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی با تمرکز بر مسائل اخیر منطقه، پژوهشگران را به تشریک مساعی در این حوزه فرا می‌خواند.

آخرین مهلت ثبت نام در این همایش اول آبان ماه است.

همایش ملی ایران و حقوق بین الملل  ۱۹ آبان ماه سال جاری در تالار شهید بهشتی دانشگاه قم برگزار می شود/1325/ت303/ی

ارسال نظرات