۱۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۴
کد خبر: ۴۵۳۸۳۳
با حضور گسترده علما و روحانیان؛

پانزدهمین سالگرد ارتحال آیت الله ایازی برگزار شد

پانزدهمین سالگرد ارتحال آیت الله ابوالحسن ایازی و دو فرزند برومندشان و يادواره 108 شهيد طلبه و روحاني حوزه علميه رستمكلا در مسجد جامع اين شهر برگزار شد.
آیت الله ایازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بهشهر، مراسم سالگرد ارتحال آیت الله ابوالحسن ایازی(ره) و دو فرزندن وی با حضور علما، روحانیان، مسؤولان کشوری و استانی و نیز با سخنرانی حجت الاسلام  والمسلمین منتظري، دادستان كل كشور و جمع کثیری از مردم ولایتمدار و عالم پرور، در رستمکلا بهشهر برگزار شد.

بر اساس این گزارش، در این مراسم معنوی که با حضور علما و روحانیان منطقه برگزار شد بر توسعه فرهنگ اسلامي، توجه به ارزش هاي ديني و اهل بيتي و قرار گرفتن در مسر و راه علما و شهدا و استفاده از سیره و روش زندگي عالمان ديني تاکید شد.

حجت الاسلام مرتضی ایازی، مسؤول حوزه جعفریه رستمکلا در این مراسم گفت: شركت در اين مراسم معنوي و ارزشي، و محفل عالمان ديني و شهداي روحاني تعظيم شعائر ديني در جامعه است.

وي راه و روش زندگي شهدا و علما را، راه درست زندگي كردن دانست و يادآور شد: هر كس در مسير علما و شهدا گام بردارد از بركات وجودي آنان در دنيا و آخرت برخوردار شده و از رستگاران خواهد بود.

حجت الاسلام ایازی درباره زندگی آیت الله شیخ ابوالحسن ایازی گفت: مرحوم آیت‌الله حاج شیخ ابوالحسن ایازی(ره)، از علمای بنام استان مازندران است كه تقوا، زهد، مردم داري، ساده زيستي و بسياري از خصايص ويژه ايشان در بين مردم زبانزد است كه بايد زندگي سراسر زهد و پند اين بزرگواران و علماي بزرگ ديني چراغ راه ما در زندگي باشد.

مسؤول حوزه جعفریه رستمکلا با بيان اينكه زندگی آیت الله ایازی وقف دین و مکتب بود و هرگز لحظه‌ای از زنديگ با بركت ايشان برای دنیا نبوده است، ابراز کرد: توجه در زندگي اين عاملن ديني منشأ خير و بركات و چراغ هدايت ما در دوره هاي مختلف زندگي است كه نبايد لحظه اي از آنان غفلت كرده و جدا شويم.

وي ادامه داد: علماي دين با پيروي از اهل بيت(ع) و پاسداري از دين و مكتب اسلام، عمر خود را با تحمل مشقات فراوان براي زنده نگه داشتن و پويايي اسلام صرف كردند و اكنون همه ما بايد ادامه دهنده راستين آنان باشيم.

مسؤول حوزه جعفریه رستمکلا با اشاره به زندگي علامه ايازي گفت: اين عالم بزرگ در بهشهر مازندران متولد شد و دوره هاي اوليه علوم ديني را در اين شهرستان و استان گذراند و سپس به قم عزيمت كرده و همچنين پس از استفاده از علوم باب نبوي در حوزه كهن نجف اشرف و نائل شدن به درجه اجتهاد به اين ديار بازگشت و با تاسيس حوزه علميه جعفريه علماي بزرگي تربيت كرد و در اسفندماه 1380 برابر با دوم محرم الحرام 1423 بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت و تا كنون 4 هزار طلبه در اين حوزه علميه رشد كرده اند.

وي افزود: پسر ارشد این عالم فرهیخته مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمدرضا ایازی(ره)، رییس سابق دادگاه تجدید نظر استان مازندران و رییس کل دادگستری استان گلستان بوده که در آذرماه 1381 بر اثر سانحه تصادف از دنیا رفته و مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ محمد جواد ایازی نیز مسؤولیت حوزه علمیه جعفریه رستمکلا را بر عهده داشته است که متأسفانه این روحانی والا مقام نیز در روزهای اول ماه صفر 89  بر اثر بیماری در گذشت.

حجت الاسلام ایازی بیان داشت:‌ حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد ایازی از سال 81 و پس از ارتحال آیت الله ایازی مسؤولیت حوزه علمیه رستمکلای بهشهر را عهده دار شد و با سعی و جدیت هر چه تمام تر راه پدر بزرگوارش را ادامه داد و در طول این مدت 200 طلبه را برای خدمت به اسلام پرورش داد.

وی گفت: حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد ایازی متولد شهر نجف اشرف و تنها یادگار آیت‌الله ایازی از علمای به‌نام استان مازندران است که بعد از رحلت پدر بزرگوارشان نه سال مسؤولیت اداره حوزه علمیه  جعفریه رستمکلا را عهده‌دار بودند.

مسؤول حوزه جعفریه رستمکلا خاطر نشان کرد: حوزه علمیه جعفریه رستمکلای بهشهر در سال 1341 و به دنبال درخواست عالم زاهد آیت الله کوهستانی(ره) از آیت الله علامه ایازی(ره) تأسیس و کار پرورش طلاب را آغاز کرد و تا کنون بیش از چهار هزار طلبه برای اسلام و مسلمین تربیت کرده است./202/1317/ب1

ارسال نظرات