جذب حداکثری و دفع حداقلی سیاست حسینی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی، عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) شب پنجم محرم، در هیأت رزمندگان اسلام قم، که در سالن مجتمع امام خمینی(ره) گلزار برگزار شد، به بررسی سیره نبوی و تحلیل آن در عاشورا پرداخت و گفت: یکی از اهداف رسالت انبیای الهی ایجاد امید و دوری از یأس و ناامیدی در جامعه است.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی یأس و ناامیدی را سبب شکست و افسردگی در زندگی دانست و عنوان داشت: داشتن امید سبب نشاط و پویایی و رسیدن به قله های موفقیت در زندگی میشود.
وی با بیان این که متأسفانه برخی با نام امید کاذب، لاابالیگری را در جامعه ترویج میکنند، گفت: نباید با عنوان امیدبخشی، بند و باری و گناهان را در جامعه ترویج کنیم و این تفکر در جوانان ایجاد شود که انسان هر گناه و شهوترانی انجام دهد تنها به با پرداختن عزاداری بخشیده خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان این که ایجاد امید کاذب به رحمت الهی سبب به دام افتادن انسان در وادی گناهان میشود، افزود: در آیات قرآن کریم و رهنمودهای ائمه اطهار(ع) همواره خوف و رجا یا بیم و امید در کنار هم قرار گرفته است و نباید با ایجاد امید کاذب، بی بند و باری و لاابالیگری را ترویج کنیم.
وی در بخش دیگر از سخنانش به روشهای ایجاد انحراف در جامعه اشاره و بیان کرد: یکی از روشهای تبلیغی فرقههای انحرافی استفاده از ابزارها و عقاید دینی است، همانند این که دشمنان در ترویج مسیحیت، صوفیگری در جامعه از واژهها و تعالیم دینی و ایجاد امید کاذب استفاده میکنند.
وی ایجاد شکستهای در زندگی، انجام گناهان، بیماری و عدم اجابت دعا چهار عامل اصلی ایجاد یأس و ناامیدی برشمرد و گفت: نباید شکستها و نرسیدن کسب موفقیت در زندگی سبب ایجاد یأس در زندگی شود هنر مؤمنان این است که از شکستها برای کسب موفقیتها استفاده کنند.
استاد حوزه علمیه قم در ادامه سخنانش با ابراز تأسف از افزایش آمار طلاق در جامعه، عنوان داشت: رهبر معظم انقلاب در رهنمودی از افزایش امار طلاق ابراز نگرانی کردند و فرمودند که «من نگران طلاق و ازدواج هستم، باید ازدواج در جامعه آسان و طلاق سخت شود»؛ در حالی که در زمان کنون در جامعه طلاق آسان و ازدواج سخت و مشکل شده است.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بر لزوم امیدواری آگاهانه به رحمت الهی تأکید کرد و افزود: خداوند لطف و رحمت ویژه به تمام انسانها دارد، رحمت الهی واسعه و عذاب خداوند غیر حتمی است، همچنین هر فردی کار نیکی انجام دهد، خداوند 10 برابر آن پاداش میدهد، اما هر گناهی، یک شبانه روز فرصت توبه و استغفار از آن را دارد.
استاد حوزه علمیه قم بیان کرد: خداوند در برخی از زمانها فرصتهای ویژه برای کسب ثواب و بخشش گناهان قرارداده است؛ همانند این که در ماه رمضان خواندن آیه قرآن کریم همانند ثواب ختم قرآن است و همچنین اشک بر مصایب سید الشهدا سبب پاک شدن تمام گناهان میشود.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) سیره و سیاست حضرت امام حسین(ع) را جذب حداکثری و دفع حداقلی مردم دانست و بیان کرد: یکی از اهداف قیام حضرت سیدالشهدا(ع) امیدبخشی در جامعه دور کردن مردم از یاس و نامیدی بوده است./998/پ202/ی