۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
کد خبر: ۴۵۴۳۳۷
عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان:

مهارت بینش اسلامی را به فرزندان بیاموزیم

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان گفت: بین خانه و مدرسه در جامعه ایرانی تضاد وجود دارد، افراد در کشور ایران به یکدیگر اعتماد نداشته و دائم در حالت تشویش هستند، در این راستا، آموزش مهارت بینش اسلامی به فرزندان امری ضروری است.
کارگاه  تربیت دینی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، موسی جاودان امروز در کارگاه آموزشی اصول تربیت دینی در خانواده ویژه جمعیت بانوان فرهیخته استان و مبلغات، با اشاره به اهمیت نوع رفتار با فرزندان در محیط خانه گفت: رفتار و و روابط  بین والدین و فرزندان مهم ترین عامل اثرگذار در شکل گیری شخصیت فرزندان است.

وی افزود: تعامل خوب و سازنده فرزندان با دوستان و همسایگان در گرو استفاده از واژه ها و الفاظ، خوب است چرا که این دو عامل دنیای ما و فرزندانمان را تلخ یا شیرین می کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان با اشاره به جایگاه رفیع تربیت دینی در زمینه اخلاقی تصریح کرد: تربیت دینی از سوی خانواده ها نقش اساسی در سلامت روان و سازگاری اجتماعی دارد به طوری که رسیدن انسان ﺑﻪ ﮐﻤﺎل ﻧﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﻫﻮن ﺗﺮﺑﯿﺖ ﺻﺤﯿﺢ اﺳﺖ.

جاودان ابراز داشت: عملکرد و رفتار، موثر تر از گفتار و سخن بوده و داشتن رابطه صمیمی با فرزندان در نهاد خانواده و شخصیت الگویی والدین برای فرزندان از ضروریات امر است.

وی به تاثیر ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻒ وراﺛﺘﯽ و ﻣﺤﯿﻄﯽ در ﺗﺮﺑﯿﺖ دینی اشاره کرد و گفت: محیط ﺧﺎﻧﻮاده اﺳﺎﺳﯽ‌ ﺗﺮﯾﻦ ﻧﻬﺎد ﺑﺮاي ﭘﺮورش ﮐﻮدك بوده که ﻫﻢ به لحاظ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ و هم از ﺟﻬﺖ زﻣﺎﻧﯽ و ﻣﮑﺎﻧﯽ ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻣﺤﯿﻄ بشمار می آبید.

عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: محیط خانواده ﻣﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺴﺘﺮ ﻣﻨﺎﺳﺒﯽ را ﺑﺮاي ﺑﺮوز اﺳﺘﻌﺪادﻫﺎي ﻣﺎدي و ﻣﻌﻨﻮي ﮐﻮدكان ﻓﺮاﻫﻢ ﮐﻨﺪ. 

جاودان گفت: یک خانواده سالم و پویا، خانواده‌ای است که میان اعضای آن به‌ویژه میان والدین و فرزندان، رابطه‌ای انسانی و سالم حاکم باشد، پدر و مادر موفق و توانا در این باره کسانی هستند که از دانایی‌ و مهارت‌های لازم تربیت برخوردار باشند.

وی، رشد و تعالی فرهنگ اجتماعی و مشارکت همگانی را عامل مهمی برای توسعه روابط بین فردی و پویایی اجتماعی در پرتو آموزشهای صحیح و متناسب مهارتهای اجتماعی و زندگی عنوان کرد.

 عضو هیأت علمی دانشگاه هرمزگان، اذعان داشت: تفکر افراد، اعتقادات، باورها و اندیشه افراد منبع رفتار انسان محسوب می شوند که احساس، عواطف، شناخت و تصمیم‌گیری فرد را در مسیر زندگی امکان‌پذیر می‌کند.

جاودان، رشد و بالندگی و تعالی هر جامعه‌ای را نیازمند ترویج فرهنگ انسان‌دوستی، حفظ محیط‌ زیست، اخلاق و توجه به حقوق دیگران و کرامت انسانی دانست.

وی همچنین گفت: بین مدرسه و خانه در جامعه ایرانی تضاد وجود دارد، افراد در کشور ایران به یکدیگر اعتماد نداشته و دائم در حالت تشویش هستند، در این راستا، آموزش مهارت بینش اسلامی به فرزندان امری ضروری است./202/851/ب1

ارسال نظرات