۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۳
کد خبر: ۴۵۴۸۱۳

همایش رهروان زینبی در تبریز برگزار می‌شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه‌ آذربایجان‌شرقی از برگزاری همایش رهروان زینبی در محل امامزاده سید حمزه(ع) تبریز خبر داد.
حجت الاسلام علی مصائبی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی

حجت‌الاسلام علی مصائبی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی در گفت‌وگو با خبرتگار خبرگزاری رسا در تبریز، اظهار داشت: همایش رهروان زینبی در تمامی شهر‌های استان آذربایجان‌شرقی و به صورت هماهنگ در بعد از ظهر روز جمعه و در امامزاده‌ها برگزار خواهد شد و در تبریز نیز امامزاده سید حمزه(ع) میزبان برگزاری این مراسم مذهبی خواهد بود.

وی با اشاره به نقش حضرت زینب کبری(س) در واقعه‌ عاشورا، گفت: واقعه‌ عاشورا دارای دو عنصر اصلی است که عنصر اول آن مسأله‌ شهادت سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) است و عنصر دوم آن نیز به اسارت خاندان آن امام می‌پردازد که حضرت زینب(س) با رشادت‌ها و صبر و پیام‌رسانی خود نقش غیر قابل انکاری در زنده نگه داشتن این واقعه و انتشار پیام آن در سطح جهانی داشته است.

وی افزود: حضرت زینب(س) پیام مظلومیت و حقانیت شهدای کربلا را به گوش همگان رساندند و سخنرانی دندان‌شکن آن حضرت در مجلس عبیدالله و یزید نیز برای همیشه در حافظه‌ تاریخ ثبت شد.

حجت‌الاسلام مصائبی خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) به معنای واقعی، کلمه‌ صبر را معنا کردند و پیرو همان جمله‌ معروف ایشان «ما رایت الا جمیلا»، آن حضرت جهاد در راه پروردگار یکتا را جز زیبایی نمی‌دانستند.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه روز دوازدهم محرم، روز حرکت کاروان سید‌الشهدا(ع) از کربلا به کوفه است، تنها کسی که این کاروان را پس از تحمل رنج و مشقت فراوان مدیریت کردند، حضرت زینب(س) بودند و این گونه بود که ظلم برملا شد و حکومت وقت از نگه داشتن اسیران بیش از یک هفته در شام مخالفت کردند، چرا که از تبلیغ دین و انتشار پیام عاشورا نگران بودند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی با اشاره به رسالت مهم بانوان در جامعه‌ اسلامی، خاطرنشان کرد: بانوان ما نیز باید با پیروی از راه و الگوگیری از آن حضرت سعی در پیام‌رسانی و تربیت به بهترین نحو ممکن داشته باشند./935/102/ب2

ارسال نظرات