۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۰
کد خبر: ۴۵۵۳۹۹
مدیر حوزه علمیه مازندران:

ماندگاری و حفظ مکتب شهادت در سایه ابلاغ پیام کربلا حاصل شد

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که تداوم خط و مکتب شهادت در سایه ابلاغ پیام کربلا حاصل شد، گفت: اگر پیام عاشورا به همه زمان ها رسید و کربلا به همه مکان ها تسری پیدا کرد به برکت ابلاغ پیام شهادت بود که حضرت زینب(س) عهده دار آن بود.
مدیر حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در جمع بانوان فعال در عرصه فرهنگی با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت زینب(س) را نماد مقاومت و صبر عنوان کرد و افزود: مطالعه زندگانی بزرگان دین همچون حضرت زینب(س) می تواند مسیر درست را در مقابل ما قرار دهد و بهترین الگو را برای ما ترسیم کند تا از مسیر  حق و حقیقت منحرف نشویم.

وی با اشاره به این که شرایط همزمان با رخ دادن حادثه کربلا برای نابودی اسلام مهیا بود، تصریح کرد: علت جاودانه شدن حادثه کربلا، اقدام های روشنگرانه حضرت زینب و امام سجاد، پس از آن واقعه بود.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که تداوم خط و مکتب شهادت در سایه ابلاغ پیام کربلا حاصل شد، گفت: اگر پیام عاشورا به همه زمان ها رسید و کربلا به همه مکان ها تسری پیدا کرد به برکت ابلاغ پیام شهادت بود که حضرت زینب(س) رییس کاروانی بود که این مسؤولیت را بر عهده داشتند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران ادامه داد: نقشی که حضرت زینب(س) ایفا می‌کند، معادل نقش بسیاری از رزمندگان صحنه عاشورا بوده، حضرت زینب کبری(س) سنگ صبور رزمندگان، عاشوراییان و یاران امام حسین(ع) بودند.

استاد حوزه علمیه مازندرانحضرت زینب کبری(س) را الگوی کامل صبر، استقامت و مجاهدت دانست و گفت: به یقین حضرت زینب(س) والاترین اسوه در همه ابعاد زندگی است و با منش، رفتار متعالی و بی نظیر خود به همه جهانیان و آزاداندیشان عالم نشان داد که در سایه ایمان به خدا و پیروی از ولایت معصومین (ع) سخت ترین مشکلات بر طرف می شود.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری صبر و بردباری را مهم ترین ویژگی این بانوی نمونه اسلام دانست و گفت: جهانی شدن فرهنگ عاشورا مدیون صبر و تحمل مشکلات از سوی حضرت زینب(س) است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که خطبه های آتشین حضرت زینب(س) حکومت فکر و نفاق آن دوران را رسوا کرد، بیان داشت: نباید نقش ارزنده ایشان در زنده نگه داشتن قیام حسینی به فراموشی سپرده شود.

استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حضرت زینب(س) با تکیه بر خداوند متعال با اقتدار در برابر همه مصائب و مشکلات واقعه عظیم کربلا صبر و بردباری کردند، خاطرنشان کرد: اگر امروز شاهد نهادینه شدن فرهنگ عظیم عاشورایی در همه دنیا هستیم مدیون تلاش های گسترده این بانوی ارزشمند اسلام است.

مدیر حوزه علمیه مازندران ولایت مداری را یکی دیگر از ویژگی های مهم حضرت زینب(س) برشمرد و با بیان این که این بانوی اسلام مطیع محض امام حسین(ع) بودند، تصریح کرد: پیروی از ولایت رمز موفقیت آن بانوی نمونه اسلام در رساندن پیام عاشورا به مردم آن دوران بوده است.

وی حضرت زینب(س) را بانویی کم نظیر در دنیا توصیف کرد و گفت: مادران شهدا در هشت سال دفاع مقدس به حضرت زینب اقتدا کردند و فرزندان خود را در مکتب اسلام تربیت و به جبهه‌ها اعزام ‌کردند تا در راه حفظ اسلام به شهادت برسند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که واقعه کربلا با همه ابعاد عظیم و بی مانندش پر از شور حماسی، صفا و ایمان خالص در عصر روز عاشورا ظاهراً به پایان رسید، ادامه داد: اما مأموریت حضرت سجاد‌(ع) و زینب کبری‌‌(س) از آن زمان آغاز شد و به خوبی نیز این رسالت سنگین انجام شد.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری حمایت از مظلومان، احیای ارزش‌های دینی و آشنایی مردم با وظایف خود را فلسفه قیام عاشورا از نظر امام حسین(ع) ذکر کرد و ابراز داشت: امام حسین(ع) برای رسیدن به این اهداف بزرگ تمام هستی خود را فدا کرد.

مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که قیام امام حسین(ع) موجب شده جهان اسلام زنده بماند و جاودان شود، خاطرنشان کرد: تنها راه متعالی، عاشورایی زندگی کردن است و پیام واقعی عاشورا را باید بتوانیم درک کنیم.

استاد حوزه علمیه با بیان این که نخستین راه برای گام برداشتن در مسیر شناخت این بانوی بزرگوار، بازگویی دقیق و صحیح شخصیت، اندیشه، فکر، سخنان و درس های زندگی ایشان است، ادامه داد: زنان مسلمان اگر حضرت زینب(س) و ابعاد مختلف زندگانی و شخصیت این بانوی بزرگوار را الگو خود قرار دهند به حتم در دنیا و آخرت سعادتمند خواهند شد.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که حضرت زينب(س) به خوبي توانست نقش دفاع از اسلام و پاسداري از حريم امامت و ولايت و صبر و ايستادگي در راه حق را ايفا کنند، نقش حضرت زينب(س) نقش پيام رساني، ايجاد موج و تنفر عمومي عليه يزيد و يزيديان است که باعث شد حادثه عاشورا جاودانه شود و به عنوان يک قضيه زنده همواره در طول تاريخ تازه بماند و پيام رسان باشد.

وي اظهار داشت: حضرت زينب(س) با منش، رفتار متعالي و بي نظير خويش به همه جهانيان و آزادانديشان عالم نشان داد که در سايه ايمان به خدا و پيروي از ولايت معصومين(ع) گرانترين مشکلات دنيا براي مؤمنان آسان شده و چهره اي زيبا و دلنشين پيدا مي کند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به تأثير نگرش توحيدي در جان و روح آدمي، اظهار داشت: حضرت زينب(س) به واسطه اخلاصي که در بندگي خداوند متعال داشت از عقل رحماني برخوردار شد، به طوري که از همان ابتداي زندگي مبارکشان به عقيله بني هاشم شهرت يافتند.

وي با بيان زندگي حضرت زينب(س) و صبر و استواري آن حضرت در واقعه کربلا، تصريح کرد: زنان مسلمان بايد اين بانوي بزرگوار را سرمشق خود در مصيبت ها و گرفتاري هاي روزمره خود قرار دهند و با مطالعه دقيق زندگي حضرت زينب(س) و فهم درست شخصيت ايشان موجب عزت و سربلندي شوند.

مدیر حوزه علمیه مازندران اظهار داشت: همان گونه که فداکاري هاي خديجه در پيشبرد اهداف پيامبر و اسلام بسيار ثمربخش بود، ايثار، صبر و استقامت حضرت زينب(س) در راه خدا نيز در جاودانگي نهضت عاشورا از اهميت ويژه‌اي برخوردار است./950/202/ب2

ارسال نظرات