۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۹
کد خبر: ۴۵۶۰۷۵
وزیر صنعت، معدن و تجارت:

دستیابی به اهداف کشور در صنایع دریایی نیازمند برنامه ریزی است

وزیر صنعت، معدن و تجارت، دستیابی به اهداف کشور در صنایع دریایی را نیازمند برنامه ریزی دانست و گفت: رفع موانع دولتی و حاکمیتی صنعت کشتی سازی مرتفع می شود.
محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، محمدرضا نعمت زاده بعد از ظهر امروز در جلسه بهره‌ برداری از پروژه‌ های صنایع دریایی در بندرعباس گفت: دستیابی به اهداف کشور در صنایع دریایی نیازمند برنامه ریزی است.

وی افزود: مرتفع سازی موانع دولتی و حاکمیتی موجود در زمینه صنایع کشتی سازی وظیفه ما است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به سیاستهای اصلی در صنعت کشتی سازی در کشور اشاره داشت و از کیفیت، قیمت و زمان بندی به عنوان مهمترین شاخصه صنعت کشتی سازی در کشور یاد کرد.

نعمت زاده ابراز داشت: اسکله ها، حوضچه ها و تمام واحدهای فعال در این مجتمع باید برای انجام فعالیت هزینه صرف کنند.

وی تصریح کرد: باید همانگونه که در تعمیرات هواپیما موفق عمل کردیم در زمینه تعمیر و نگهداری شناورهای دریایی نیز با در نظر گرفتن هزینه ها بر اساس ساعت اقدام کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به تغییرات شکل گرفته در مجتمع کشتی سازی فراساحل در 3 سال اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به همصدایی مشتریان امروز ما با مجتمع کشتی سازی، باید گذشته را به فراموشی سپرد و در راستای توسعه فعالیتهای این صنعت تلاش کنیم

نعمت زاده تصریح کرد: مجتمع كشتي سازي فراساحل موفقیتهاي بزرگي را از طريق بومي سازي امورات مربوط به اين صنعت كسب کرده است.

گفتنی است، ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺠﺘﻤﻊ ﮐﺸﺘﯽ ﺳﺎزي و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻓﺮاﺳﺎﺣﻞ اﯾﺮان ﺑﻌﻨﻮان ﯾﮑﯽ از ﺑﺰرﮔﺘﺮﯾﻦ ﺷرکتهای ﻓﻌﺎل ﺻﻨﻌﺖ ﮐﺸﺘﯽ ﺳﺎزي؛ ﻫﻢ اﮐﻨﻮن در زﻣﯿﻨﻪ ﺳﺎﺧﺖ اﻧﻮاع ﮐﺸﺘﯽ اﻗﯿﺎﻧﻮس ﭘﯿﻤﺎ، ﺷﻨﺎور، ﺳﺎزه ﻫﺎي درﯾﺎﯾﯽ، ﺳﮑﻮﻫﺎي ﻧﻔﺖ و ﮔﺎز و ﺗﻌﻤﯿﺮ اﻧﻮاع ﺷﻨﺎور درﯾﺎﯾﯽ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ دارد.

این شرکت ﻣﺸﺘﻤﻞ ﺑﺮ ﭘﻨﺞ ﺷﺮﮐﺖ ﺷﺎﻣﻞ؛ ﮔﺮوه ﻃﺮاﺣﯽ، ﺳﺎﺧﺖ و ﺗﻌﻤﯿﺮات ﺷﻨﺎور ﮐﻮﭼﮏ، ﮔﺮوه ﻃﺮاﺣﯽ، ﺳﺎﺧﺖ و ﺗﻌﻤﯿﺮﺳﺎزه درﯾﺎیی، ﮔﺮوه ﻃﺮاﺣﯽ، ﺳﺎﺧﺖ و ﺗﻌﻤﯿﺮات ﺷﻨﺎور ﻣﺘﻮﺳﻂ، ﮔﺮوه ﺗﻌﻤﯿﺮات ﺷﻨﺎور و ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﮔﺮوه ﺗﺄﻣﯿﻦ ﺗﺠﻬﯿﺰات اﺳﺖ./202/851/ب1

ارسال نظرات