تشابه سپاه عمر سعد با داعش
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حسین رضوانی، کارشناس مسائل مذهبی، امشب در مسجد الزهرا(س) اصفهان، گفت: یکی از مواردی که ما در واقعه کربلا می بینیم تفاوت باورها و اعتقادات است، سطح باورهای دو گروه حق و باطل خیلی با هم متفاوت بودند.
وی ادامه داد: یکی از غمهای امام زین العابدین(ع) این بود که حتی سپاهیان دشمن که در مقابل امام حسین(ع) بودند هم برای رضای خدا شمشیر می زدند و آن روز را روزه گرفته بودند، زمانی که سیدالشهدا(ع) روی زمین افتادند هنوز جان داشتند که سپاه دشمن اسبها را بر بدنها تاختند و بدن سیدالشهدا(ع) زیر سم اسبها قرار گرفت و همه اینها اعتقادات باطل دشمن بود.
کارشناس مسائل مذهبی افزود: در حال حاضر اعتقادات داعشیها هم همین گونه است و افرادی هستند که نماز و قرآن می خوانند و شب زنده داری می کنند و به اعتقاد خودشان برای رضای خدا می جنگند و راهشان را راه درست و برحق می دانند، انسان باید اعتقادات و باورهای خود را اصلاح کند.
حجت الاسلام رضوانی بیان داشت: اگر اعتقادات ما خوب است باید به دنبال اعتقادات والاتر و ارزشمند باشیم، زمانی به اعتقادات ارزشمند و بهتر می رسیم که به معرفت آن برسیم، عبادات و ترک محرمات را به خاطر ترس از جهنم و ورود به بهشت انجام ندهیم بلکه به خاطر رضای خدا انجام دهیم، باید محبتمان را به خدا زیاد کنیم و آنگونه که شایسته است او را بشناسیم.
وی اظهار داشت: متأسفانه در ماهواره ها و فضای مجازی شبهات بسیار فراوانی را در راستای تخریب اسلام مطرح می کنند تا اذهان عمومی را علیه اسلام و مسلمانان خراب کنند و وقتی ذهنها خراب شد گروه های تکفیری رشد می کنند، هر یک از ما با عینک وجودمان این عالم را می بینیم، برخی از عالم دنیا لذت می برند و در کنار مشکلات خوبیها را هم می بینند و شاکر خداوند متعال هستند.
کارشناس مسائل مذهبی افزود: اسکندر در وصیت نامه اش نوشته بود مادر اگر می خواهید برای من مجلس برگزار کنید کسانی را دعوت کنید که اصلا داغ ندیده باشند، چنین کسی اصلا وجود نخواهد داشت و فقط شما نیستید که داغ دیده اید، هر شخصی در زندگی مشکلات و غمهایی دارد، نباید از زیر بار مسؤولیتهای زندگی فرار کرد و شانه خالی کرد چرا که دور از تقوا و بندگی است.
حجت الاسلام رضوانی در پایان گفت: باید از نعمتهای این دنیا استفاده کنیم و برای داشتن زندگی ایده آل تلاش کنیم و از طرفی هم توصیه شده که دلبستگی به دنیا نداشته باشیم، همیشه به یاد داشته باشیم که لذتهای دنیا زود گذر است و اسیر لذتهای دنیایی نشویم، چرا که لذتهای بهشتی بالاتر و ماندگارتر هستند./202/869/ب1