«اتکا به خدا» و مبنا قرار دادن «کدخدای ظالم»با هم جمع نمیشود
به گزارش خبرگزاری رسا از شیراز، سعید جلیلی امشب در همایش "زنده باد مرگ بر آمریکا، تهدیدزدایی یا تنشزدایی؟" در تالار فجر دانشگاه شیراز اظهار داشت: یکی از سئوالهای مهمی که هم برای دوستان و هم دشمنان ما مطرح میشود این است که چرا ایران اسلامی توانست 33 سال پس از انقلاب دوام آورد و موفق شود.
وی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته در برخی از کشورها مردم حرکتی مشابه انقلاب ما انجام دادند، اما مخالفان آنها خیلی زود توانستند مانع آن شوند افزود: حرکت خوب مردمی در مصر شکل گرفت و مردم توانستند طاغوتی را سرنگون کنند و انتخاب خود را به مسند بنشانند اما بعد از چند سال شکست خوردند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی با بیان اینکه حرکتهای شکل گرفته در منطقه با ایجاد بحرانها نافرجام ماند، تصریح کرد: این رفتارها در نیم قرن گذشته ادامه داشته اما به فرجام نرسیده است.
جلیلی با اشاره به انقلاب کوبا که موفق شد 60 سال ادامه پیدا کند، بیان کرد: اما اگر به کوبا سفر کنید متوجه میشوید که درست است انقلاب موفقی بوده اما در زمان متوقف مانده است.
وی در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه شیراز خاطرنشان کرد: اظهار رسمی مقابلان و مخالفان ما این است که در سالهای پس از انقلاب هر چه توانستند علیه انقلاب ما انجام دادند و از سوی دیگر معترفند که نه تنها توانستند مانع متوقف شوند بلکه در این مدت ایران اسلامی پیشرفت کرده است.
عضو تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه مقامات رسمی آنها اعلام میکنند که بدون ایران نمیتوان مسائلی را حل کرد، گفت: آنها از همان روشهای استفاده کرده در کشورهایی مانند لیبی استفاده کردند تا در وحدت ملی کشور رخنه کنند اما در ایران موفق نشدند.
جلیلی با اشاره به سالهای جنگ و کارهایی که دشمنان انقلاب در مقابل ایران انجام دادند، بیان کرد: دلیل اصلی موفقیت انقلاب ما تسخیر لانه جاسوسی بود که امام آن را یک انقلاب بزرگ نامید و بر آن صحه گذاشتند و در مقابل انقلاب آن حرکت را بزرگ دانستند.
وی با اشاره به تعبیر قرآن از جهاد عنوان کرد: امام میدانست چنین حرکت در مقابل یک عروسکی مانند شاه نباید خاتمه پیدا کند، هدف حمله و مبارزه را منشا و مانع اصلی پیشرفت یک ملت قرار دادند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی به ملاقات نماینده مرسی با نماینده ایران بیان کرد: به نماینده مرسی گفته شد که مبارک یک عروسک بود و باید با دشمن و علت اصلی مقابله کرد.
عضو شورای تشخیص ملحت نظام بیان کرد: اگر از مفهوم جهاد کبیر گفته میشود لازمهاش آن است که شخص دیگری را به عنوان کدخدا نپذیریم، اتکا به خدا و مبنا قرار دادن کدخدای ظالم با هم جمع نمیشود.
جلیلی با طرح کردن این سوال که چه چیزی قدرت یک ملت را عمق میبخشد؟ تصریح کرد: آنها یک منطق استکباری دارند که میگویند ما باید برای یک قرن آینده رهبری جهان را داشته باشیم و قوانینی را دارند که معتقدند همه باید طبق آن عمل کنند.
وی با تاکید بر اینکه یک ملت تصمیم میگیرد که خودش عمل کند و به اهدافش دست یابد تصریح کرد: به دشمنان انقلاب ربطی ندارد که در دانشگاههای ما چه رخ میدهد، تراکنشهای بانکی آن ملت به چه صورت انجام میشود، چه کسی در لیست سیاه قرار داشته باشد یا نداشته باشد و امثال این موارد.
عضو تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: یک ملت وقتی اعلام میکند که من میتوانم این ملت الگو میشود تا سایر ملتها نیز تصمیم بگیرند خودشان عمل کنند مانند ملتی که تصمیم میگیرد جنوب لبنان را آزاد کند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی با بیان اینکه دشمن با مقابله نظامی نتوانسته به اهداف خود برسد، خاطرنشان کرد: آنها دست به اسلامهراسی زدند تا از این طریق به اهداف خود دست یابند و اعلام کردند که ما باید اسلام را به اسلام لیبرال و القاعده (داعش در آن زمان نبود) تقسیم کنیم.
وی با اشاره به حرکتهایی که در پاریس و دیگر کشورها شکل میگیرد گفت: تمامی این اقدامات برای این است که چهره اسلام را به این شکل نشان دهد و در دنیا موج اسلامهراسی راه بیندازند.
جلیلی که هدف آنها را هدف ایجاد ترس از انقلاب خواند تصریح کرد: دشمنان زخمخورده انقلاب هستند که انقلاب هراسی و اسلامهراسی را دنبال میکنند و با ارائه چهره غلط از اسلام، ایران و انقلاب سعی در تحقق این هدف خود دارند.
عضو تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: آمریکا در منطقه با جابهجا معرفی کردن دوست و دشمن اهداف خود را دنبال میکند و در کشور هم همین حرکت را انجام میدهد و با ایجاد دشمنیهای ساختگی و دوستیهای کاذب راه خود را ادامه میدهد.
وی افزود: کسانی به عنوان مدافع حقوق بشر اعلام شدند و برخی از کشورها به عنوان متحد و مدافع حقوق بشر گامهایی برمیدارند و برای پوشاندن نقاط ضعف و بزرگکردن برخی مولفهها سعی میکنند تا ملت ما را در حرکتی که آغاز کردند دچار تردید کنند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت با اشاره به فعالیت شبکههای ماهوارهای فارسی زبان عنوان کرد: این شبکهها برای این است که یک ملت در داشتههای خود دچار تردید شود، با ایجاد شتابزدگی و سراسیمهزدگی ملتی را در مسیر حرکت خود دچار تردید میکند.
وی با بیان اینکه دشمن برای گرفتن امتیازات ملت او را دچار آشفتگی و شتابزدگی میکند تصریح کرد: مانند کاری که در توافق هستهای کرد که سانتریفیوژها را جمع کردند و غیره، منبع قدرت را به منبع تنش تبدیل میکنند تا شما را از منبع قدرت خلع سلاح کنند.
جلیلی با اشاره به برجام تاکید کرد: اگر شما بگویی که این غلط است میگوید نه باید این رفتار انجام میگرفت و بر اساس همین مبنا معادلاتی را شکل میدهد تا منابع قدرت شما را تضعیف کند، او میخواهد تمام منابع قدرت یک ملت را تضعیف کند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی گفت: به همین دلیل برخی از مفاهیم اساسی که باید به دقت مورد توجه قرار گیرد تا ملت بتواند از حقوق خود دفاع کند باید در مباحثات صمیمانه بررسی شود.
عضو تشخیص مصلحت نظام برخی از تعاملات را سبب جسارت نوکرهای کدخدا دانست و اظهار داشت: ما هم با تنشزدایی موافقیم اما اصل آن است که تهدیدزدایی رفع شود هرچند نباید به عهدهای اختر دل بست چراکه بادهای بدعهدی آن را بین میبرد.
جلیلی با اشاره به بدعهدیهای طرف مقابل بیان کرد: ما با صراحت رفتارهای آنها را در عرصههای مختلف مشاهده میکنیم اما باید از ضعفها برای پیشرفت کشور استفاده نکرد نه اینکه در راستای اهداف آنها آن را به کار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: باید دقت کرد چگونه میتوان این حرکت را بهگونهای پیش برد که چطور ملت اسلامی دچار توقف نشده و حتی شتاب آن کم نشده و با قدرت هر چه بیشتر انقلاب را به سمت اهداف عالیه آن به پیش برد.
بر اساس این گزارش، در بخش پایانی این همایش دانشجویان به پرسشهای دانشجویان پاسخ گفت.
وی در پاسخ به سوال "آیا شعار مرگ بر آمریکا مشکل اقتصاد را حل میکند؟ کشور بدون تعامل با کشورهای قدرتمند پیشرفت نمیکند" عنوان کرد: دشمن خودش میگوید ما نخستین تحریممان در زمینه دفاعی بود و بیشترین فشارها را در عرصه هستهای گذاشتیم تا ایران پیشرفت نکند.
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی افزود: این مسئله مهم است و آنها در تمام عرصههایی که پیشرفت ملت به آن احتیاج دارد ورود میکنند.
جلیلی با بیان اینکه ما مخالف تعامل نیستیم خاطرنشان کرد: یکی از عوامل پیشرفت دیپلماسی قوی هست اینکه فرصتها را پیدا و به خوبی از آنها استفاده کرد.
وی افزود: چرا باید سهم ما در برخی از عرصههای جهانی صفر باشد ما مخالف تعامل نیستیم، ما از روابط سیاسی نتوانستیم استفاده اقتصادی کنیم و این ضعف است./919/101/ب3
منبع: تسنیم