۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۱
کد خبر: ۴۵۸۹۹۶

نهمين همايش ريحانه الحسين در آران و بيدگل برگزار مي شود

رييس اداره تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل گفت: همزمان با نخستين جمعه ماه صفر، همايش ريحانه الحسين(ص) به صورت همزمان در ۱۲ نقطه شهري و روستايي شهرستان آران و بيدگل برگزار مي شود.
حجت الاسلام سميع الله مردان

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در کاشان، حجت الاسلام سميع الله مردان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: اين همايش همه ساله در آستانه سالروز شهادت حضرت رقيه(س) در نخستين جمعه ماه صفر، به ياد طفل سه ساله امام حسين(ع) و مصيبت هايي که در واقعه کربلا و پس از آن در کاروان اسرا به اهل بيت حضرت اباعبدالله حسين(ع) و خاندان مطهر عصمت و طهارت(ع) وارد شده، برگزار مي شود.

حجت الاسلام مردان، با اشاره به اين که امسال نهمين سال برگزاري اين همايش در سطح شهرستان آران و بيدگل است، افزود: هر سال استقبال بانوان و دختران سه ساله براي شرکت در اين همايش بيشتر از سال قبل از آن مي شود و پيش بيني مي شود امسال نزديک به ۵ هزار نفر از نقاط مختلف شهرستان در اين همايش شرکت داشته باشند.

رييس اداره تبليغات اسلامي شهرستان آران و بيدگل با اشاره به اينکه سه نقطه محوري براي برگزاري اين همايش در شهر آران و بيدگل در نظر گرفته شده، خاطر نشان کرد: سالن زنده ياد محبوبي، مرکز هيأت چهارده معصوم بلوار امام خميني(ره) و امامزاده قاسم بن علي النقي(ع) از جمله محل هاي برگزاري اين همايش در شهر آران و بيدگل خواهد بود.

حجت الاسلام مردان افزود: امامزاده رقيه خاتون(س) شهر نوش آباد، امامزاده اسحاق و اسماعيل محمدآباد مرکزي، حسينيه اعظم سفيدشهر، مرکز هيأت جان نثاران قمر بني هاشم(ع) روستاي علي آباد مرکزي و هيأت انصارالحسين(ع) روستاي يزدل از جمله مراکز برگزاري همايش ريحانه الحسين(ع) در بخش مرکزي آران و بيدگل است.

وي، محل هاي برگزاري اين همايش در بخش کويرات آران و بيدگل را ۴ نقطه اعلام کرد و خاطر نشان کرد: حسينيه سيدالشهدا(ع) حسين آباد، هيأت فاطميون ابوزيد آباد و هيأت ابوالفضل(ع) و مهديه حضرت ابوالفضل(ع) روستاي محمدآباد کويرات از جمله مراکز برگزاري اين همايش در اين بخش است.

به گفته وي، قرائت قرآن، سخنراني مذهبي، دکلمه خواني و مرثيه سرايي از سوی مداحان اهل بيت(ع) از جمله برنامه هاي مشترک همايش هاي بزرگداشت حضرت رقيه(س) در آران و بيدگل است.

شايان ذکر است، حضرت رقيه (س) در سال ۵۷ هجري قمري متولد شد و خانه امام حسين(ع) و ام اسحق گرماي تازه اي يافت، اما درهمان ابتداي کودکي مادر را از دست داد و در دامان عمه اش حضرت زينب(س) تربيت شد تا اين که در سال ۶۰ هجري قمري، حضرت رقيه(س) به همراه کاروان امام حسين(ع) راهي کربلا شد، حضرت رقيه (س) در واقعه عاشورا سه سال سن داشتند که بعد از شهادت پدر و يارانش در عصر عاشورا، به همراه ديگر زنان بني‌هاشم توسط سپاه يزيد به اسيري رفتند و در خرابه‌هاي شام به شهادت رسيدند./203/1307/ب1

ارسال نظرات