۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۲
کد خبر: ۴۶۰۱۶۱
کارشناس ارشد اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی:

خرافات، بزرگ‌ترین آفت پیاده روی اربعین است

کارشناس ارشد اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی احساس پاک امام حسین(ع) را سبب تأثیرگذاری آن در طول تاریخ توصیف کرد و گفت: مواظب ورود خرافات به پیاده‌روی اربعین باشیم که این بزرگ‌‌ترین آفت احتمالی برای این مراسم باشکوه است.
حجت الاسلام علی اکبر علیزاده کارشناس ارشد اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی اکبر علیزاده کارشناس ارشد اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با حضور در غرفه خبرگزاری رسا در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و رسانه احساس از نوع پاک و ارزشی آن را دارای تأثیر مثبت توصیف کرد و گفت: جریان کربلا، اصل و شیرازه اصلی‌اش و شخصیت محوری‌اش امام حسین (ع) است و دلیل نماد و رخداد شدنش احساس پاک مولا ابی عبدالله بود.

کارشناس ارشد اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی هر حرکت مذهبی، به ویژه حماسی و نمادین را در صورت عجین بودن با احساس دارای تأثیر دانست و گفت: اگر احساس نبود، خلأ دیده شده و اثر سطحی و مقطعی خواهد داشت.

حجت الاسلام علیزاده موضوع اربعین را با توجه به موقعیت کنونی تشیع در جهان، حساس برشمرد و ابراز داشت: نخست اینکه نماد کلی آن برای ما بسیار ارزشمند است؛ روایات بسیاری نیز پیاده‌روی به سوی امام حسین به ویژه در اربعین را سفارش کرده است و این سیره علمای سلف ما بوده است.

وی ادامه داد: این حجم جمعیت چگونه است و با چه بهانه‌ای اینطور مردم دور هم جمع می‌شوند؟ بدون کمترین هزینه از ناحیه حکومت‌ها و نظام و حکومت، به ویژه جمهوری اسلامی ایران صرف یک اشاره و یک تبلیغ بسیار ساده و روان است و هزینه زیادی برای این گردهمایی نمی‌شود.

کارشناس ارشد اداره کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی ابراز داشت: شما یک متینگ تبلیغاتی در هر کجای دنیا برگزار کنید چقدر باید هزینه کنند که چند نفر را جمع کنند اما این متینگ به زیبایی و شکلی خیلی زیبا انجام می‌شود که ظاهر قصه است.

حجت الاسلام علیزاده تصریح کرد: نکاتی پیرامون این راهپیمایی باید ملاحظه شود، که ما به جای اینکه تأثیر مثبت داشته باشیم به سمت انحراف کشیده نشویم.

وی ادامه داد: توجه به خرافات و مقابله با آنها در مسیر پیاده روی از سوی روحانیان حاضر در این مسیر لازم است؛ خرافات در این مراسم سبب آسیبی عظیم به این مراسم با شکوه می‌شود./836/پ202/ب1

ارسال نظرات