۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۴۶۰۲۸۸
استاد حوزه علمیه:

حل تعارض در خانواده مهمترین راه رفع مشکلات است

حجت الاسلام حسینی گفت: بسیاری از همسران از بحث درباره تعارض های خود امتناع می کنند و تا زمانی که آتش مشکلات مهار نشود می تواند به زندگی افراد صدمه بزند.
تحکیم خانواده

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، حجت الاسلام سید علی حسینی، استاد حوزه علمیه قم در کارگاه خانواده که صبح امروز در حوزه علمیه آخوند همدان برگزار شد با اشاره به جایگاه اصول همسرداری، گفت: بسیاری از مشکلات خانواده از فقدان گفت و گو در خانواده ایجاد می شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مسائل حل نشده گذشته در زندگی زوجین مشکل زا است و تا زمانی که مسائل حل نشده همسران مورد بررسی و بحث قرار نگیرد و به طور شایسته روی آنها کار نشود به طور غیر قابل گریز تأثیر منفی بر روی روابط می گذارد.

حجت الاسلام حسینی تصریح کرد: بسیاری از همسران از بحث درباره تعارض های خود امتناع می کنند و تا زمانی که آتش مشکلات مهار نشود می تواند به زندگی افراد صدمه بزند.

وی ابراز داشت: مدل حوادث و مسائل در مشاجرات زناشویی امری بسیاری مهم است و هنگامی که مرزهای شفاف ایجاد شود و کنترل دقیق صورت گیرد مشکلات برطرف می شود.

استاد مشاور حوزه علیمه گفت: خشم یکی از دلایل بروز تعارض در خانواده است و حقیقت آن است که خشم یک احساس است و خشم همیشه از ناکامی سرچشمه می گیرد.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه خشم در روابط خانواده ها، افزود: خشم مقدس نیز وجود دارد و ابزاری روانی در اختیار انسان است و کنترل روانی شرایط استفاده از آن را مشخص می کند.

حجت الاسلام حسینی یادآور شد: انواع خشم در امور روانشناسی مطرح است و آنچه که در امور روانشناسی مطرود و ناخوشایند است پرخاشگری و تندمزاجی است.

وی در پایان گفت: خشم در بسیاری از موارد به صورت یک نعمت محسوب می شود که باید به صورت مناسب از آن استفاده شود و در غیر این صورت عواقب خطرناکی را در زندگی بر جای می گذارد./979/202/ب2

ارسال نظرات