عدم پرداخت تسهیلات به طرحهای مصوب ستاد فرماندهی، عناد با سیاستهای اقتصاد مقاومتی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، قاسم سلیمانی، استاندار چهارمحال و بختیاری عصر امروز در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان، اظهار کرد: تاکنون 380 هزار میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی در کشور پرداخت شده است که سهم استان حدود 0.3 درصد است.
وی با انتقاد از ارائه گزارشهای غیرواقعی و آمار متناقض پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی در استان، تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی باید نظارت دقیقی بر میزان پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی داشته باشد.
سلیمانی گفت: رتبه استان در کشور طبق آمار رسمی در زمینه پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی، متوسط رو به پایین است که دلیل آن صرفا به سیستم بانکی مربوط نمی شود و عدم ثبت پرداختها از مهمترین دلایل آن است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: صنعت، معدن و تجارت باید نسبت به ایجاد ثبات در گزارش پرداخت تسهیلات اقتصاد مقاومتی و رفع مشکلات مربوط به ثبت پرداختهای سیستم بانکی اقدام کند.
وی با تأکید بر اینکه عدم پرداخت تسهیلات به طرحهای مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، عناد با سیاستهای اقتصاد مقاومتی است، خاطرنشان کرد: بانکها تا هفته آینده نسبت به رفع مشکل ثبت پرداختهای اقتصاد مقاومتی در سامانه ملی اقدام کنند.
در ادامه این نشست نیز حبیب الله وفایی، رییس سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: 29 طرح اقتصاد مقاومتی استان با اعتبار 210 میلیارد ریال در مرحله عقد قرارداد با بانکها قرار دارند.
وی از پرداخت یک هزار و 960 میلیارد ریال تسهیلات به طرحهای اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و تصریح کرد: یک هزار و 195 میلیارد ریال تسهیلات بهطور مستقیم و 760 میلیارد ریال به طور غیرمستقیم از سوی بانکهای استان به طرحهای اقتصاد مقاومتی پرداخت شده است.
وفایی با بیان اینکه به 114 طرح اقتصاد مقاومتی استان به دلایلی نظیر پیشرفت فیزیکی تسهیلات پرداخت نشده است، اظهار کرد:112 طرح اقتصاد مقاومتی در وضعیت ارجاع به شعبه قرار گرفتهاند.
رییس سازمان برنامه و بودجه چهارمحال و بختیاری در پایان تصریح کرد: 327 طرح اقتصاد مقاومتی که 314 مورد آن مربوط به بخش کشاورزی است به بانکهای عامل معرفی شدهاند اما در گزارش بانکها وجود ندارند./9457/203/ب2