۰۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۸
کد خبر: ۴۶۳۲۲۳
مدرس حوزه و دانشگاه قم:

گناه روح انسانیت را نابود می کند

مدرس حوزه و دانشگاه قم گفت: باید بدانیم گناه روح انسانیت را در انسان نابود کرده و به سوی حیوانیت سوق می دهد، بنابراین نباید گِرد گناه بگردیم و به آن عادت کنیم.
گناه نکردن

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمد باقر نکونام، مدرس حوزه و دانشگاه قم، شب گذشته در حسینیه خیابان فیروزآباد کرمان، اظهار داشت: تاکنون دقت کردیم که چرا پیامبر(ص) و اهل بیتشان گناه نمی کردند؟ زیرا آنان هم نسبت به خدا و هم نسبت به گناهان شناخت و معرفت دارند از این رو هرگز گناه نکردند.

وی بیان داشت: هر گاه مهمانی بزرگ مانند یکی از علما به منزلی برود حداقل تا زمان حضور ایشان سعی می کنند امر خلافی صورت نگیرد و در محضر او گناه نکند در حالی که به همین میزان برای خدا ارزش قائل نیستند و با وجود آنکه سر سفره نعمات الهی نشستند به راحتی گناه می کنند، از این رو لازم است معرفت الهی بیابیم تا عظمت خدا را درک کرده و در محضرش گناه نکنیم.

حجت الاسلام نکونام عنوان کرد: در حدیثی بیان شده که گناه با روح انسان چنان می کند که بیماری خوره با جسم انسان می کند، بنابر این اگر آثار گناه را بدانیم آیا باز هم به سراغ آن می رویم؟

وی با اشاره به زشتی گناه غیبت، افزود: پیامبر اکرم (ص) فرمودند: اولین قدم برای غیبت، اولین قدم به سوی آتش جهنم است پس چگونه خود را به راحتی در چنین وادی ای قرار می دهیم؟

این مدرس حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: در حدیثی دیگر از پیامبر نقل شده که غیبت کننده اولین فردی است که به جهنم وارد می شود و حتی توبه کننده از غیبت آخرین فردی است که به بهشت وارد می شود.

وی ابراز داشت: در حالی که برخی از ما از میت هراس داریم و یا کراهت داریم که به تن میت دست بزنیم اما حاضریم با غیبت گوشت برادر مؤمن خود را بخوریم و این برای آن است که روح این گناه را نمی شناسیم در حالی که تجسم این عمل در آخرت برایمان هولناک است.

حجت الاسلام نکونام تصریح کرد: یکی دیگر از گناهان خوردن مال یتیم است که همانند خوردن آتش است اما می بینیم که امروز چگونه از بیت المال مؤمنین که امت پیامبر(ص) هستند اختلاس می کنند و به راحتی می خورند در حالی که این مساله نیز مصداقی از خوردن مال یتیم است.

این کارشناس امور دینی تأکید کرد: باید بدانیم گناه روح انسانیت را در انسان نابود کرده و به سوی حیوانیت سوق می دهد بنابراین نباید گِرد گناه بگردیم و به آن عادت کنیم.

وی اشاره کرد: وقتی پیامبر(ص) و ائمه اطهار (ع) که صادق مصّدقند ما را از گناه بر حذر می دارند یعنی روح گناه را به ما می شناسانند پس تلاش کنیم خود را از ورطه گناه حفظ کنیم تا پیرو ایشان باشیم./9703/202/ب2

ارسال نظرات