پیاده روی بزرگ ولایت در برازجان برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، در آخرین روز از ماه صفر و همزمان با فرا رسیدن شهادت امام رضا(ع) ده ها هزار نفر از عاشقان اهل بیت در شهر برازجان مسیر 15 کیلومتری این شهر تا امام زاده ابراهیم(ع) را با پای پیاده طی کردند.
بزرگترین اجتماع جنوب کشور در قالب پیاده روی ولایت در حالی برگزار شد که شمه هایی از پیاده روی اربعین حسینی در آن به چشم می آمد. مردم شهرستان دشتستان از همان اوایل صبح پس از خواندن نماز از خانه های خود بیرون آمدند تا با حرکتی نمادین قدم های خود را به تاسی از کاروان اهل بیت امام حسین(ع) و جابر ین عبدالله انصاری این بار در شهر ولایتمدار برازجان به جهانیان نشان دهند.
حضور زن و مرد، پیر و جوان و کودک و نونهال علم به دوش در این پیاده روی، معنای حقیقی عشق، ارادت و اخلاص را به اهل بیت(ع) به نمایش گذاشته بود. بسیاری از افراد جا مانده اربعین امام حسین(ع) مسیر این پیاده روی معنوی را با پای پیاده طی کردند و خود را زمزمه یا رضا یا رضا به مرقد امام زاده ابراهیم(ع) رساندند.
برپایی موکب هایی همچون موکب های مسیر نجف به کربلا در این پیاده روی نمود حرکتی حماسی را می داد که به تأسی از مردم عراق انجام می شد. توزیع خرما و آب و چای و انواع خوارکی ها و برپایی موکب هایی برای استراحت مردم تداعی صحنه های پیاده روی اربعین حسینی را به اذهان متبادر می کرد.
حضور ماموران سپاه و نیروی انتظامی برای تامین امنیت، آتش نشانی، آمبولانس و در کنار جاده برای مراقبت و جلوگیری از حوادث غیر مرقبه هم در این مسیر قابل مشاهده است. زائران دشتستانی که از شهرهای مختلف این شهرستان خود را به این میعادگاه رسانده بودند در شروع پیاده روی با زیر پا گذاشتن پرچم های آمریکا و اسرائیل افزون بر ولایتمداری، جلوه ای از استکبارستیزی را به صحنه کشیدند.
حضور مسؤولان همچون امام جمعه برازجان و دیگر ائمه جمعه شهرستان دشتستان و روحانیان در این راهپیمایی و هم پای مردم نیز به چشم می آمد. استقرار 22 دستگاه اتوبوس، از ساعت هشت صبح در طول مسیر ، تامین آب شرب و استقرار 200 نفر از نیروهای خدمات شهر و فضای سبز از ساعات اولیه پیاده روی، جهت جمع آوری زباله در راستای حفاظت از محیط زیست را از جمله این اقداماتی است که از سوی مسؤولان شهری برای رفاه حال زائران انجام شده بود.
گفتنی است سال گذشته بیش از یکصدهزار نفر در اجتماع عظیم به یاد امام علی بن موسی الرضا(ع) شرکت کردند و با فریادهای یا ضامن آهو عشق و ارادت خود را به هشتمن اختر تابناک ابراز کردند.
لازم به ذکر است شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان در فاصله 65 کیلومتری شهر بوشهر واقع است./202/833/ب1