۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۴۶۵۶۷۰
سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان:

افزایش ناهنجاری‌ها تهدید کننده نظم اجتماعی است

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان، افزایش ناهنجاری‌ها را نشانه وجود بحران و تهدید کننده نظم اجتماعی دانست.
انصاری راد

حجت‌الاسلام علی اکبر انصاری راد سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به علل و عوامل پیدایش آسیب‌های اجتماعی، گفت: محرومیت هایی همچون فساد، دزدی، سرگردانی و غیره ناشی از عدم تامین نیازهای زندگی از نتایج گسترش انقلاب صنعتی و افزایش نیازمندی ها است که از این محرومیتها به‌عنوان آسیبهای اجتماعی یاد می‌شود.

وی افزود: در پیدایش انحرافات اجتماعی و رفتارهای نابهنجار و آسیب زا عوامل متعددی از قبیل عوامل فردی، روانی، محیطی و اجتماعی به‌عنوان عوامل پیدایش و زمینه ساز می تواند مؤثر باشد.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان با تاکید بر مطالعه انحرافات و کجروی های اجتماعی افزود: آسیب شناسی اجتماعی در واقع، مطالعه و شناخت ریشه بی نظمی های اجتماعی است.

وی گفت: آسیب‌های اجتماعی به‌عنوان اموری که هنجارهای آن را مورد تعرض قرار می دهند و نظم عمومی جامعه را به هم می زنند بسیار حایز اهمیت هستند.

حجت‌الاسلام انصاری راد تصریح کرد: افزایش ناهنجاری‌ها نشانه وجود بحران و تهدیدکننده نظم اجتماعی است.

وی با اشاره به اهمیت آسیب‌های اجتماعی و روند رو به رشد آن تصریح کرد: بی شک مداخله در آسیب‌های اجتماعی نیازمند تفکری جامع بوده تا فعالیت آن در سطوح مختلف پیشگیری، مراقبت و حمایت قابل پیشگیری باشد.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود، خانواده را اساسی ترین و پایدارترین نهاد جامعه دانست و ابراز داشت: اگر در خانواده مشکلی وجود داشته باشد نتیجه آن به جامعه ضربه وارد خواهد کرد.

حجت‌الاسلام انصاری راد با تاکید بر آموزش و ترویج فرهنگ استفاده از تکنولوژی در جامعه، تقویت بنیه اعتقادی را مهم ترین راهکار برای ایستادگی در برابر تهدیدات تکنولوژی و فناوری عنوان کرد.

وی ادامه داد: خانواده ها در عصر حاضر به شدت تحت تاثیر عوامل محیطی قرار گرفته اند و با پیشرفت تکنولوژی و فناوری و همچنین با توجه به تاثیرگذاری مستقیم آن بر روی خانواده ضروری است تا بر روی آموزش خانواده ها در استفاده از فناوری برنامه ریزی کرد.

سرپرست تبلیغات اسلامی هرمزگان در پایان، پرکردن اوقات فراغت فرزندان و ایجاد فضایی عاطفی در منزل، نظارت خانواده ها بر میزان استفاده فرزندان از ابزار تکنولوژی، آگاه سازی در مورد آسیب‌های اجتماعی شبکه‌های موجود در فضای مجازی را از مهم ترین راهکارهای مقابله در برابر آسیب‌های تکنولوژی برشمرد./302/851/ب1

ارسال نظرات