آثار مربوط به دفاع مقدس برای ایجاد موزه استانی گردآوری می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، محسن تیموری، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با تبریک پیروزی رزمندگان اسلام در جبهه حلب و بزرگ خواندن این پیروزی، اظهار داشت: فراخوان تکمیل موزه دفاع مقدس برای جلب مشارکت آحاد مردم، رزمندگان و پیشکسوتان صورت می گیرد.
وی افزود: ادارات کل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس استانها زیر نظر سپاه به حفظ آثار و ارزشهای هشت ساله دفاع مقدس، جلوگیری از نابودی آثار و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می پردازند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی با اشاره به عرصه فعالیت این نهاد، گفت: ایجاد یادمانهای دفاع مقدس سرزمینی یا منطقه ای مانند یادمان حاج عمران یا شهید بروجردی و شهید کاظمی حفظ این یادمانها برای دسترسی مردم، ایجاد یادمان شهدای گمنام و تشییع، تدفین و حفظ مزار ایشان، همکاری با ستاد راهیان نور و فعالیت در حوزه نشر در قالب انتشار کتاب، فیلم و مستند از جمله اقدامات این نهاد است.
وی در ادامه اضافه کرد: آموزش و تدریس علوم و معارف دفاع مقدس در دانشگاهها برای انتقال به نسل جدید و راه اندازی موزه دفاع مقدس مهمترین وظیفه نهاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است که اهمیت و نقش استان در طول دفاع مقدس و عملیات هایی که در داخل استان برای دفع شر منافقان و خطرات آنان صورت گرفت را معرفی می کند.
تیموری با بیان اینکه خلأهایی که وجود دارد با کمک رسانه ها و کسانی که به آثار دسترسی دارند رفع و آثار گردآوری می شود، گفت: با ایجاد موزه دفاع مقدس بازدید، سفر و سمینار سیمای حماسی مردم آذربایجان غربی را در این حوزه در معرض دید قرار می دهد تا مردم با رشادتهای مردم آذربایجان غربی آشنا شوند.
وی گفت: فراخوان ایجاد موزه دفاع مقدس از جمعه آغاز شده و به وسیله نمازجمعه و پخش بروشور و ... اطلاع رسانی شده است، ولی خواست ما حضور گسترده و انعکاس این فراخوان در سایتها، نشریات، صدا و سیما و فضاهای مجازی به وسیله اصحاب رسانه است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان غربی در ادامه اعلام کرد: مرحله سخت افزاری آماده شده و موضوعات اصلی و فرعی که بر مبنای آن سوژه ها گردآوری می شوند مشخص شده است؛ پنج موضوع اصلی با زیر مجموعه هایی که دارد در قالبهای هنری و اسنادی جمع آوری و ارائه می شود.
وی به تحویل آثار به وسیله هنرمندان و صاحب نظران حوزه دفاع مقدس از طریق فراخوان اشاره و اضافه کرد: اگر تمامی منابع مورد نیاز با همکاری عموم تأمین شود کار اصلی ایجاد این موزه آغاز می شود و معتقدم 50 درصد منابع اگر در اختیار ارگانها باشد 50 درصد در دست مردم است.
تیموری در پایان با بیان اینکه موزه آرایی، تبلیغ آثار هنری و راه اندازی موزه مراحل نهایی کار است، اظهار داشت: شهادت و ایثار جوانان ما با ایجاد چنین موزه ای سعی می شود قدر دانسته شود، چرا که بعد از معارف اصیل دینی آثار دفاع مقدس و فرهنگ جهاد بهترین روش کوتاه کردن دست دشمنان از کشور است./936/202/ب2