مراسم بزرگداشت و تجلیل از آیتالله حدائق در شیراز برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شیراز، مراسم تجلیل از چند دهه خدمات خالصانه آیتالله محمدرضا حدائق با حضور آیتالله ایمانی نماینده ولیفقیه در فارس و آیتالله دستغیب تولیت حرم احمدی و محمدی، نمایندگانی از دفتر رهبر معظم انقلاب و جمعی از علما و روحانیان شیراز شامگاه گذشته در مسجدالرسول شیراز برگزار شد.
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام محمد صادق مهرابی، مدیر کل تبلیغات اسلامی فارس در مراسم تجلیل از چند دهه خدمات خالصانه آیتالله شیخ محمد رضا حدائق، گفت: یکی از راه برونرفت از آسیبهای اجتماعی و مشکلات موجود جامعه بازگشت به بیوت علما و مراجع و بزرگداشت آنان است.
وی در ادامه افزود: بازگشت به محراب و مسجد یکی دیگر از راه برونرفت از آسیبهای اجتماعی و مشکلات جامعه است، این در حالی است که راههای دیگر پیموده شده اما نتوانسته مشکلات جامعه را حل کند.
حجتالاسلام مهرابی اظهار داشت: همه مسؤولان بر این باورند کسانی که با مسجد و امام جماعت حشر و نشر دارند و در محضر علمای ربانی شاگردی میکنند و ارتباط دارند، فضایی آرام را برای خود انتخاب کردهاند.
وی ادامه داد: یکی از خلأهای موجودی که در جامعه وجود دارد، تکریم جایگاه علم و بزرگداشت علما است که در شیراز برای نخستین بار از چند دهه خدمات صادقانه و خالصانه یک عالم ربانی و دینی در طول حیاتش تجلیل میشود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی فارس تأکید کرد: به منظور آشنایی مردم و به ویژه جوانان از خدمات و تلاشهای صادقانه دیگر عالمان دینی در سراسر استان فارس تجلیل میشود.
شایان ذکر است، در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از خدمات آیتالله شیخ محمدرضا حدائق و فرزند ایشان حجتالاسلام والمسلمین شیخ علیرضا حدائق تجلیل شد.
گفتنی است، خاندان آیتالله حدائق در ادوار تاریخ خدمات ارزنده علمی، مذهبی و اجتماعی به اسلام کردهاند و در مبارزه با رژیم طاغوت پیشتاز و همواره یار امام(ره) و مقام معظم رهبری بودهاند.
آیتالله محمدرضا حدائق یکی از علمای بزرگ فارس شیراز است که از سالیان قبل از انقلاب اسلامی تاکنون در برپایی نماز جماعت و خطابههای موعظهای در مساجد استان و شهر شیراز، از علمای بارز محسوب میشود.
آیتالله حدائق دروس مقدماتی را در حوزه علمیه منصوریه شیراز و در محضر آیات عظام سید نورالدین حسینی الهاشمی، بهاءالدین محلاتی و ابوالحسن حدائق فراگرفت و از انوار قدسی این عالمان کسب فیض کرد.
وی در سال ۱۳۳۶ وارد شهر مقدس نجف و قم، شهرهای علم و فقاهت شد و از چشمه فیاض حکمت حضرات آیات عظام تقلید تشیع و جهان اسلام نظیر حاج سید مرعشی نجفی، حاج سید حسین بروجردی، حاج سید رضا گلپایگانی و امام خمینی(ره) بهره جست.
این عالم ربانی از دریای معارف سیراب شد و با بیش از ۶۰ سال پژوهش و تحقیق تبدیل به چراغی در مسیر هدایت شیعیان و دوستداران اهلبیت(ع) شد و عمر گرانقدر خود را صرف آگاهی بخشی و اعتلای فرهنگ دین و ایمان مردم به اسلام ناب محمدی(ع) کرد.
وی که از بنیانگذاران جامعه روحانیت در شیراز و همچنین مسؤول حوزه علمیه منصوریه، یکی از حوزههای علمیه به نام شیراز نیز به شمار میرود، به دلیل کهولت سن کمتر در مجامع عمومی و خصوصی حاضر میشود و بیشتر به تدبیر و تدبر در امور دینی مشغول است./۹۱۹/202/ب2