۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۴
کد خبر: ۴۶۸۲۰۶

300 بانوی مبلغ سنتی در آذربایجان‌شرقی فعالیت دارند

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: طبق بررسی‌های به عمل آمده؛ هم اکنون حدود ۳۰۰ مبلغه سنتی که گاه کم سواد و دانش حداقل دینی دارند، در استان فعالیت دارند.
حجت الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام سیدشهاب‌الدین حسینی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی امروز در جلسه هماهنگی دستگاه‌های مرتبط با تبلیغ و روحانیت استان آذربایجان‌شرقی اظهار داشت: مسأله کمبود روحانی و مبلغ حوزوی در استان کاملا جدی و قابل توجه است.

وی با بیان این‌که هم‌اکنون تنها ۵۵ روحانی مستقر در استان آذربایجان‌شرقی فعال هستند، خاطرنشان کرد: این تعداد تا پایان سال به ۸۸ روحانی مستقر در روستاها افزایش خواهد یافت، ضمن این‌که سعی خواهیم کرد که تعداد روحانی مستقر در سال آینده به ۱۱۰ مبلغ برسد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که ساماندهی مبلغان و مبلغات در استان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است، افزود: طبق بررسی‌های به عمل آمده؛ هم اکنون حدود ۳۰۰ مبلغه سنتی که گاه کم سواد و دانش حداقل دینی دارند، در استان فعالیت دارند.

حجت الاسلام حسینی با تأکید بر این‌که بحث ساماندهی مبلغه سنتی اولویت اداره کل تبلیغات اسلامی استان است، تصریح کرد: بانوان مبلغ سنتی که اقبال زیادی نیز میان عوام دارند؛ به دلیل این‌که از سطح اطلاعات فقهی و دینی کمی برخوردار هستند، با برخی اظهارات و اقدامات منجر به گسترش بدعت و خرافات می‌شوند.

وی با بیان این‌که طرح ساماندهی مبلغان از سال‌های گذشته در سازمان آغاز شده است، افزود: یکی از مهم‌ترین آسیب‌هایی که در مسأله تبلیغ در استان با آن مواجه هستیم؛ کمبود مبلغ حوزوی است، در این راستا بایستی اقدامات مختلف و گسترده‌ای از جمله توسعه مدارس علمیه در شهرهای مختلف استان صورت گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی بر تقویت حوزه‌های علمیه استان تأکید کرد و ادامه داد: ضمن توسعه مدارس علمیه برادران باید در راستای تقویت و گسترش حوزه‌های علمیه خواهران نیز اهتمام جدی داشت، تا در امر تبلیغ پیش از پیش از بهره علمی خواهران طلبه استفاده شده و کم کم جایگزین مبلغات سنتی شوند.

حجت الاسلام حسینی در بخش دیگری از سخنان خود بر ارتقای سطح معیشتی روحانیان و مبلغان حوزوی تأکید کرد و گفت: متأسفانه بخش قابل توجهی از قشر روحانیت با مشکلات عدیده معیشتی مواجه هستند که باید این معضل مورد بررسی قرار گرفته و از ظرفیت خیرین، هیأت امنای مساجد و واقفان نیک‌اندیش بهره جست.

وی در پایان هم افزایی، همگرایی و همدلی نهادهای فرهنگی و دینی را عامل ارتقای سطح تبلیغی در استان دانست و افزود: هم‌افزایی حوزه‌های علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و دیگر نهادهای حوزوی و دینی با آثار و برکات معنوی بسیاری همراه خواهد بود./202/935/ب1

ارسال نظرات