جنبش های دانشجویی برای دفاع از ارزش ها شکل می گیرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، حجت الاسلام محمد باقر برقراری امام جمعه شهرستان ملایر ظهر امروز در مراسمی که با حضور طلاب و روحانیان در حسینیه دفتر نماینده ولی فقیه در کرمانشاه برگزار شد در پی حرکت شنیع عده ای از دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در مراسم شب شعر قندپهلو، ابراز داشت: بیداری اسلامی در مرکز دانشگاه است، دانشگاه در شکل گیری انقلاب اسلامی مؤثر بوده است، دانشگاه در مقابل مستکبران و طاغوت ایستاد و شهیدانی به انقلاب تقدیم کرد که از جمله آنها شهدای سال 1332 بوده که از ورود ریچارد نیکسون به دانشگاه ممانعت کردند.
امام جمعه ملایر اظهار داشت: دانشگاه جایگاه رفیعی دارد و خار چشم دشمن است، بنابراین جنبش های دانشجویی هم برای دفاع از ارزش ها شکل می گیرد.
وی در ادامه افزود: خروجی دانشگاه امثال شهید چمران و شهید شهریاری است، آن ها که تحت تأثیر نفس قدسی امام خمینی(ره) بودند و در نهایت به مقام رفیع شهادت دست یافتند.
امام جمعه ملایر گفت: جهان اسلام بیداری اسلامی خود را مدیون به دانشگاه های اسلامی است، دشمن هجمه های بسیاری را بر علیه دانشگاه ها که مرکز فرهنگی است وارد کرده و روی دانشگاه ها و اساتید سرمایه گذاری کرده است، زیرا از ناحیه دانشگاه و حوزه ضربه دیده است،
این مسؤول گفت: دشمن با تخریب چهره درصدد تسلط بر کشور و سرمایه های آن است، از این رو نمی خواهد تفکر دینی در کشور حاکم شود و دانشجوی مؤمن و انقلابی در دانشگاه مسؤولیتی داشته باشد.
حجت الاسلام برقراری بیان داشت: برنامه غیراخلاقی دانشگاه رازی نتیجه تساهل و تسامح در دانشگاه و خروجی اردوهای مختلط است.
وی با اشاره به اینکه خروجی جلسات فتنه گران برگزاری برنامه های غیراخلاقی در دانشگاه ها و بین جوانان است، اظهار داشت:، در عصر امیرمؤمنان(ع) اولین موضع گیری فتنه گران شوخ طبع بودن امام بود که بعد ها بدان جا ختم شد که امام را به شهادت رساندند و در نهایت عده ای با تعجب می گفتند مگر علی هم نماز می خواند؟
استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: غفلت از ناحیه مسؤولان نتایج ناگواری را به همراه دارد و بی توجهی و نادانی مسؤولان سبب دهن کجی به اسلام و انقلاب خواهد شد.
امام جمعه شهرستان ملایر ابراز داشت: طبق بررسی های انجام شده می بینیم که این افراد از سوی مقامات بالاتر عزل نشده اند بلکه خودشان استعفاء داده اند، برخی حرمت نبی خدا را حفظ نمی کنند ولی حرمت افراد متخلف حفظ می شود، باید مسؤولان دیگر وارد عرصه شده و حکم به اخراج این افراد دهند تا این اتفاقات برای همیشه دفن شود.
وی اظهار داشت: این قبیل افراد، دانشگاه را وادی سخره قرار داده و قصد دارند که دانشگاه را از اوج عظمت علمی و پژوهشی پایین بیاورند و به حضیض دهن کجی به ارزش ها بکشانند.
حجت الاسلام برقراری تأکید کرد: مسؤولان باید وارد امر شوند، این خواست حقیقی و شرعی نماینده ولی فقیه، خانواده های انقلابی و مؤمن، ایثارگران و جانبازان است، در قرآن خداوند این افراد را رسوا می کند و به وسیله همین نیروهای مؤمن هم خداوند آن ها را رسوا ساخت.
وی گفت: در دوره اصلاحات زمانی که به ارزش ها بی اعتنایی می شد، طلاب در مدرسه فیضیه قم تحصن می کردند، ولی امروز آن شور چندان در حوزه ها مشاهده نمی شود، متأسفانه این یک بیماری است که باید از آن مراقبت کنیم.
امام جمعه ملایر در پایان بیان داشت: در خواست ما از استاندار محترم این است که عوامل را شناسایی و به مجازات عمل خود برساند./967/202/ب2