۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۱
کد خبر: ۴۷۲۱۷۲
مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها و مراتع:

توسعه و گسترش فرهنگ درختکاری نیازمند ورود حوزه‌های علمیه است

حجت‌الاسلام طباطبایی توسعه و گسترش فرهنگ درختکاری در کشور را نیازمند ورود حوزه‌های علمیه دانست و گفت: مردم ایران متدین و مسلمان هستند و دستوران دینی خود را از روحانیت می‌گیرند از این رو حوزه‌های علمیه در گسترش فرهنگ حفظ و نگهداری منابع طبیعی می تواند نقش ویژه‌ای داشته باشد.
حجت‌الاسلام والمسملین سید مصطفی طباطبایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید مصطفی طباطبایی، مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور درگردهمایی ائمه جماعات استان قم در همایش «منابع طبیعی در آموزه‌های دینی» که در روز پنج‌شنبه با حضور اساتید حوزه علمیه قم در سالن اجتماعات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: 33 روحانی در ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری استان‌‌ها در حال فعالیت هستند.

حجت‌الاسلام طباطبایی عمد‌ه‌ترین زمینه فعالیت 33 روحانی در ادارات منابع طبیعی را پاسخ‌گویی به پرسش‌های مردم و طلاب در مسائل منابع طبیعی دانست و خاطرنشان کرد: این افراد پاسخ‌گوی پرسش‌ها و درخواست‌های طلاب و روحانیان هستند تا نیاز‌های جامعه به شیوه مطلوبی دنبال شود.

وی با بیان این که شرایط استان قم به گونه‌ای نیست که جنگل های طبیعی در آن به وجود آید، ابراز داشت: برای ایجاد فضاهای سبز در قم نیازمند همت دستگاه‌های استانی و آحاد مردم جامعه هستیم و روحانیت می‌تواند نقش ویژه‌ای در فرهنگ‌سازی و افزایش مشارکت مردمی در کاشت درخت و ایجاد فضا‌های سبز داشته باشد.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تأکید کرد: روحانیت یکی از اقشار تاثیرگذار در جامعه است که می‌تواند با فعالیت‌های تبلیغی خود در حفاظت از منابع طبیعی مشارکت و نقش قابل توجهی داشته باشد.

وی توسعه و گسترش فرهنگ درختکاری در کشور را نیازمند ورود حوزه‌های علمیه دانست و اظهار داشت: مردم ایران متدین و مسلمان هستند و دستوران دینی خود را از روحانیت می‌گیرند از این رو حوزه‌های علمیه در گسترش فرهنگ حفظ و نگهداری منابع طبیعی نقش ویژه‌ای می‌توانند داشته باشند.

حجت‌الاسلام طباطبایی نقش حوزه علمیه در حفظ و نگهداری منابع طبیعی را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: حوزه علمیه می‌تواند با انجام پژوهش‌های گسترده در راستای تعریف و تبیین اهمیت و جایگاه منابع طبیعی اقدام کرده و در صورت امکان رشته‌ تخصصی نیز در این زمینه راه‌اندازی کند.

وی با اشاره به این که بر اساس اصل 45 قانون اساسی مسؤولیت حراست از منابع طبیعی به عنوان امانت‌های الهی و اموال عمومی مردم بر عهده اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری است، تصریح کرد: بر اساس این قانون دست سودجویانی که به بهانه آباد کردن زمین‌های بایر و بدون استفاده در صدد غارت انفال و اموال عمومی مردم کشور هستند کوتاه خواهد شد.

مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جنگل‌ها در ادامه این همایش بهره‌گیری صحیح از منابع طبیعی را یکی از راهکار‌های ریشه‌کن کردن فقر در جامعه دانست و اظهار داشت: توسعه و بهره‌برداری صحیح از منابع طبیعی می تواند فقر را در جامعه ریشه‌کن کند چرا که ایران دارای 8 هزار نوع گیاه دارویی است که برخی از آنها در جهان کمیاب و نایاب است از این رو با فرآوری این نوع گیاهان می‌توان بخشی از اقتصاد مقاومتی را اجرایی و فقر را در کشور ریشه‌کن کرد. /878/203/ب3

اکتای بهمنی
ارسال نظرات