اعتقاد به رزاقیت خداوند در حوزه کمرنگ شده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام محسن عباسی ولدی، کارشناس مسائل تربیتی خانواده، پیش از ظهر امروز در دومین نشست شورای راهبردی جمعیت که در مرکز مدیریت حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: باید برای ترویج مباحث افزایش جمعیت الگوهایی را معرفی کنیم که با همین وضعیت اقتصادی و فرهنگی توانسته ان زندگی موفقی داشته باشند.
وی با بیان این که الگو سازی پیام رسانه ای دارد، گفت: امروز در حوزه علمیه با شناختی که دارم اکثر مدیران حوزه معتقدند که طلبه ها باید دیر ازدواج کنند و تهدید به اخراج می کنند در حالی که مقام معظم رهبری تأکید زیادی بر ازدواج در سن پایین دارند.
در حوزه اعتقاد به رزاقیت خداوند کمرنگ شده است
حجت الاسلام عباسی ولی افزود: استدلال مدیران حوزه این است که طلاب از نظر درسی ضعیف می شود و استدلال دیگر آنها هم این است که با این شهریه طلبگی نمی شود خانواده را اداره کرد؛ عین حرفی که در جامعه زده می شود در حوزه هم تکرار می شود و مباحث رزاقیت خداوند فراموش شده است.
وی با بیان این که نفوذ تفکر غربی و تفسیر مادی از عالم از بزرگترین مشکلات ما در بحث جمعیت است، گفت: یکی از دلایلی که در حوزه علمیه هم همین بحث مطرح می شود این است که شورای عالی حوزه در بحث تربیت الزام می کند که کتاب های روانشناسی غربی را تدریس کنیم و اگر این ها را نخوانیم به ما مدرک نمی دهند و نتیجه این می شود که باورهای ما باورهای غربی می شود.
کارشناس تربیت خانواده با بیان این که سند راهبردی جمعیت نباید فراموش شود، اظهار داشت: چهارده ماده مقام معظم رهبری درایت و عمق نگاه ایشان به جمعیت را نشان می دهد.
وی اظهار داشت: ما در بحث طلاق که از هر 100 ازدواج 23 طلاق ثبت می شود یک مشکل جدی داریم و مبلغ جمعیت باید متناسب با سیاست های کلی چهارده گانه باشد و من فکر می کنم حوزه نسبتش را با این سیاست ها مشخص نکرده است./843/202/ب3