انقلاب اسلامي با تکيه بر ارزش های دینی علیه ظلم قیام کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام سيد عبدالصاحب حسيني صبح امروز در نشست شوراي هيئات مذهبي کاشان با اشاره به تقارن ايام الله دهه فجر و ايام فاطميه گفت: فرهنگ ديني مردم ايران به ويژه شهرستان کاشان آميخته با ارادت و عشق به خاندان اهل بيت(ع) بهويژه حضرت صديقه کبري است و برگزاري جلسات متعدد سوگواري و سياهپوشي در ايام فاطميه گواه روشن براين مدعا است.
وي افزود: تقارن امسال ايام فاطميه با دهه فجر، تقارن دو هويت منطبق بر هم است و انقلاب اسلامي با تکيه بر ارزش ها و آموزه هاي حيات بخش فرهنگ اسلام و اهل بيت(ع) بر عليه ظلم و استبداد و بي ديني قيام کرد و از سوي ديگر بعد از قرنها دين را به عرصه جامعه و سياست وارد کرد و به دنبال تحقق اهداف ائمه معصومين(ع) يعني احياي امر ولايت و اقامه دين حرکت کرد.
حجت الاسلام حسيني تصريح کرد: به برکت انقلاب اسلامي، امروز شخصيت حضرت فاطمه(ع) بهعنوان الگوي زنان و بالاتر از آن، الگوي همه آزادمران و حق طلبان شناخته ميشود که مظلومانه در راه احياي ولايت و قرار دادن جامعه در ريل فرهنگ محمدي جان خود را فدا کرد و ابعاد تربيتي، اجتماعي، سياسي و عبادي شخصيت آن حضرت مبناي رفتار امروز جامعه ما است.
رييس اداره تبليغات اسلامي كاشان، با اشاره به برگزاري سنتي دو دهه براي سوگواري حضرت زهرا(س) خاطر نشان کرد: هدف از برگزاري مراسم سوگواري و بيان مظلوميت آن حضرت نيز احياي فرهنگ و سيره آن بانوي عظيم الشان است و نبايد مراسم مذهبي به گونه اي برگزار شود که هدف از برگزاري آن به فراموشي سپرده شود.
وي با اشاره به اينكه روايت فاطميه اول نسبت به فاطميه دوم از قطعيت کمتري برخوردار است و برگزاري برنامه هاي دهه فجر را نيز در اين ايام داريم، گفت: تقارت اين دو مناسبت بايد به گونه اي مديريت شود که نهايتا مراسم از تاريخ ۱۸ بهمن به بعد برگزار شود و در ايام فاطميه دوم حضور جدي تر و پررنگ تر هيئات مذهبي را داشته باشيم.
حجت الاسلام حسيني خاطر نشان کرد: امروز دشمن به دنبال اين است که نسل جديد ما خاستگاه انقلاب اسلامي يعني ايام الله دهه فجر را به فراموشي بسپارد و ارتباط نسل جوان ما را با شعارها و اهداف انقلاب قطع كند که خروجي آن گسست از اسلام، معنويت و حاکميت دين در جامعه است.
به گفته وي، حرمت ايام فاطميه بايد رعايت شود برنامه ها مرتبط با دهه فجر نيز پررنگ برگزار شود و فضاي شهر نيز در روزهاي آغازين دهه فجر يکپارچه فضاي ماتم و سياهپوشي نباشد.
رييس ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبتهاي مذهبي کاشان در ادامه با تقدير و تشکر از تلاشها و برنامه ريزي هاي هيئات مذهبي در ايام محرم و صفر، اظهار داشت: يکي از برنامه هاي محوري که در ايام دهه فجر هر سال نسبت به برگزاري آن اهتمام داريم، تجليل از هيئات نمونه و برتر است که بر اساس سنت چند ساله، ما اقدام به معرفي برنامه هاي هيئات شاخص و تجليل از آنها ميکنيم.
وي افزود: مبناي تجليل از هيئات برتر نيز محتواي غني برنامه هاي سخنراني و مداحي جلسات عزاداري، رعايت منشور هيئات مذهبي، قانونمند بودن فعاليت آن هيأت، وضعيت روشن مالي و رعايت نظم است.
حجتالاسلام حسيني با اشاره به پيشنهاد دفتر استان منبي بر برگزاري برنامه اي براي مدافعان حرم در روز ميلاد حضرت زينب(س) بيان داشت: اين پيشنهاد ارزنده اي است که بر اساس آن يکي از برنامه هاي محوري دهه فجر، اجتماع بزرگ مدافعان حرم در روز ميلاد حضرت زينب(س) است که بايد نسبت به حضور کليه مجامع مذهبي در اين روز برنامه ريزي شايسته اي انجام شود.
لازم به ذكراست، در اين نشست، حاجي جمالي کارشناس فرهنگي اداره تبليغات اسلامي به تشريح سامانه طوبي و روند ثبت هيئات مذهبي در آن پرداخت و يادآور شد: روند صدور مجوز فعاليت هيئات مذهبي و کليه برنامه هاي مرتبط با آنان از امسال از طريق سايت طوبي انجام مي پذيرد و ضرورت دارد شوراي هيئات مذهبي در اين خصوص اطلاعرساني مناسب را داشته باشد.
شايان ذكر است، ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي مهم ترين ستاد براي ساماندهي مناسبت هاي مذهبي است که از سال ۸۶ با مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و ابلاغ به سازمان تبليغات اسلامي در سطح کشور راه اندازي شد و دستگاه هاي مختلف فرهنگي، آموزشي، انتظامي همچون نيروي انتظامي، اداره تبليغات اسلامي، نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاهها، دفتر خبري صدا و سيما، اداره سياسي فرمانداري، معاونت بهداشت علوم پزشکي، شوراي هيئات مذهبي، کانون مداحان و شاعران آييني، دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه، ناحيه مقاومت بسيج، شهرداري، ادارات اطلاعات و فرهنگ و ارشاد اسلامي در آن عضويت دارند./202/1307/ب1