انقلاب اسلامی ماهیت پلید استکبار را نشان داد

احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، با تبریک فرا رسیدن سیوهشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار داشت: مردم با حضور آگاهانه و پرشور در راهپیمایی 22 بهمن بار دیگر نشان خواهند داد که از هیچ ابرقدرتی هراسی ندارند.
وی با بیان اینکه 22 بهمن فرصتی برای میثاق دوباره با آرمان های امام و شهدا است، ادامه داد: انقلاب اسلامی به عنوان یک حرکت ظلم ستیز و استکبارستیز، بارها چهره و ماهیت استکبار را نشان داد، حال برای عده ای چهره ایالات متحده یک جذابیت هایی داشت که اقدامات و اظهارات آن ها بر علیه ملت ایران، این مسائل را نیز خنثی کرد.
بیگی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با فرماندهان و جمعی از کارکنان نیروی هوایی ارتش، گفت: حضرت آیت الله خامنهای با اشاره به تداوم حرکت مؤمنانه، مقتدرانه، منطقی و سرشار از اعتماد به نفس ملت عزیز ایران تأکید کردند؛ اگر عقلانیت در ذیل امید و توکل به خدا بهکار گرفته شود، یاری پروردگار را به همراه می آورد.
وی با بیان اینکه یکی از اصول سیاست خارجی آمریکاییها، مقابله و تخاصم با جمهوری اسلامی است، ادامه داد: اظهارات اخیرا ترامپ تنها مصرف داخلی داشته و برای اقناع بخشی از جامعه آمریکا مطرح شده است، رئیس جمهور جدید آمریکا به دنبال آن است که برتری خود در مقایسه با اوباما را به مردم آمریکا نشان دهد.
بیگی با بیان اینکه ملت انقلابی و ولایتمدار ایران به تهدیدها و تحریمهای آمریکایی عادت دارند، گفت: جمهوری اسلامی در 38 ساله گذشته به همگان نشان داده که در برابر زیاده خواهی ابرقدرت ها کاملا ایستادگی کرده و با صلابت مسیر آرمانی خود را طی کرده است و ما امنیت و اقتدار کشور را مدیون همین صلابت میدانیم.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اظهارات ترامپ مایه رسوایی دولت آمریکا است، تصریح کرد: اقدامات قبل و بعد از انتخابات ترامپ، ماهیت زشت و پلید آمریکا را به دست خودشان نمایان کرد و با این موضوعات نباید هیچ شک و تردیدی در رویکرد خصمانه آمریکا علیه ایران داشته باشیم./935/302/ب2