۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۴
کد خبر: ۴۷۹۹۰۶
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

22 بهمن ماه یادآور استقامت و تجلی مردم سالاری دینی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، رهبری حکیمانه امام راحل و استقامت و پایداری مردم را مهم ترین عوامل پیروزی انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: ۲۲ بهمن ماه یادآور تجلی مردم سالاری دینی است.
حجت الاسلام انصاری راد

حجت‌الاسلام علی اکبر انصاری راد مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، ضمن گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: دهه فجر اوج شکوه و عظمت ملت ایران است و در این ایام باید روحانیان به مواردی که برای نسل جوان لازم است را تبیین کنند.

وی افزود: امام راحل به پشتوانه روحانیان و مردم، نظام ستم‌شاهی که در حال نابودی اسلام و به یغما رفتن سرمایه های ملی بود را سرنگون و نظام اسلامی را بنیان گذاشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: مهمترین عوامل پیروزی انقلاب اسلامی، ایمان به پروردگار عالم، رهبری حکیمانه امام خمینی، اتحاد و همبستگی اقشار مختلف مردم، استقامت و پایداری است.

حجت‌ الاسلام انصاری راد گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی رویدادی بزرگ در تاریخ ایران است که بی شک هرگز فراموش نخواهد شد.

وی ادامه داد: دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی سبب ایجاد تزلزل در دل دشمنان شده تا جایی که اکنون نام ایران در جهان به بزرگی برده می‌شود و همه دنیا به این مهم معترف اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، ایام‌ الله دهه فجر را فرصت مناسبی برای بیان چهار دهه خدمات انقلاب اسلامی دانست و ابراز داشت: انقلاب اسلامی تاکنون خدمات زیادی ارائه داده و ایام دهه فجر فرصت مناسبی برای بازگو و انتقال دستاوردها و آرمان‌ های بلند انقلاب اسلامی به نسل‌ های سوم و چهارم انقلاب است.

حجت‌الاسلام انصاری راد، انقلاب اسلامی ایران را بزرگترین پدیده تاریخی این سرزمین دانست و تصریح کرد: حاکم کردن ارزش‌ ها و دستورات دینی و الهی، برقراری عدالت اجتماعی و خدمت صادقانه، خالصانه و بی‌منت به ملت مبارزه و زدودن حاکمیت ستمگر پهلوی و رشد و تعالی و تربیت مردم جامعه از جمله اهداف انقلاب اسلامی به شمار می رود.

وی گفت: معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) به‌عنوان سکاندار انقلاب اسلامی در جهت نیل به اهداف انقلاب اسلامی برای حفظ استقلال سیاسی و اقتصادی بر پایه حاکمیت ارزش‌های دینی، روش و الگوهای خاصی را برگزیدند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: دشمن شناسی، بصیرت افزایی، استکبار ستیزی شاخصه های مکتب فکری امام خمینی(ره) است و ۲۲ بهمن ماه بهترین فرصت است تا بصیرت خود را به دشمنان نشان بدهیم. 

حجت الاسلام انصاری راد گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه قدرت و اقتدار ایران را به جهانیان نشان می دهد بنابراین مردم باید حضور پر رنگی در روز ۲۲ بهمن ماه داشته باشند. 

وی در پایان ابرازداشت: طبق منویات مقام معظم رهبری، کشور بیش از پیش نیازمند همدلی و وحدت بوده و حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ماه بیانگر وحدت و همدلی در کشور است./302/851/ب1

ارسال نظرات