۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
کد خبر: ۴۸۱۱۰۵
مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان:

الگوی اسلام برای بانوان متجلی در حضرت فاطمه زهرا است

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به این که به اعتقاد بنده الگویی که اسلام برای زن مسلمان، مادر نمونه، همسر شایسته و دختر با کرامت ارائه می کند، متجلی در حضرت فاطمه زهرا(س) است، گفت: گویا خداوند با خلقت حضرت فاطمه زهرا(س) می خواهد به بشریت بگوید که نمونه و الگوی مورد نظر ما صدیقه کبری(س) هستند.
حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان

حجت الاسلام سید محسن شفیعی، مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، تسلیت ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، ابراز داشت: ایشان در میان امت اسلامی از جایگاه و منزلت والایی برخوردار هستند و بخشی از فضائل و مناقب حضرت مورد اتفاق شیعه و سنی و دو مذهب آنها را روایت کرده اند.

وی با اشاره به روایتی از پیامبراکرم(ص) به نقل متواتر از شیعه و سنی مبنی بر «فاطمه پاره تن من است هرکس او را بیاذارد من را آزده است»، خاطرنشان کرد: این کلام شریف به تنهایی بیانگر عظمت حضرت فاطمه زهرا(س) است؛ چراکه خاتم الانبیاء(ص) می فرمایند که مرتبه و منزلت فاطمه به گونه ای است که آنچه او را ناراحت کند من را ناراحت کرده است.

حجت الاسلام شفیعی با بیان روایت دیگری در شأن حضرت زهرا(س) از جمله این که «لیله القدر به حضرت زهرا تعبیر و تفسیر شده است»، ادامه داد:  روایت های همچون «پرتو افکن نور عبادت حضرت زهرا(س) در جهان و جهانیان» و «فاطمه زهرا(س) کوثری است که خداوند بزرگ به پیامبراکرم(ص) عنایت کرده اند» بیانگر عظمت این بانو هستند.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با اشاره به این که به اعتقاد بنده الگویی که اسلام برای زن مسلمان، مادر نمونه، همسر شایسته و دختر با کرامت ارائه می کند، متجلی در حضرت فاطمه زهرا(س) است، افزود: گویا خداوند با خلقت حضرت فاطمه زهرا(س) می خواهد به بشریت بگوید که نمونه و الگوی مورد نظر ما صدیقه کبری(س) هستند.

این مقام مسؤول با اشاره به این که حالات، سیره و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) باید بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد، بیان داشت: باید بررسی که زن مسلمان چه معیارهای داشته باشد و تلاش کند خود را به تراز حضرت فاطمه زهرا(س) نزدیک کند.

وی گفت: برگزاری مناسبت های همچون ایام فاطمیه(س) صرفا فعالیت های ساده عاطفی و احساسی نیستند بلکه فرصتی است که از این رهگذر بتوانیم در دانشگاه دانشگاه فاطمی دانش آموزی و دانشجویی کرد و درس آموخت.

حجت الاسلام شفیعی با بیان این که جامعه سرگشته امروز بشری به دنبال نسخه استاندارد و شاخص تائید شده است که حضرت فاطمه زهرا(س) را پیشنهاد می کنیم، ادامه داد: به یقین اگر بشریت به سمت حضرت فاطمه زهرا(س) حرکت کند الگوی شایسته و شاخصی بی نظیر و بی بدیل برای رشد و کمال پیدا خواهد کرد.

مسؤول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) را زندگی فراگیر و چند بعدی برشمرد، بیان داشت: در جهان انسان هایی هستند که صرفا در جهت های از زندگی موفق و در زمینه های دیگر توفیقات شان فراوان نیست اما اما هنگامی که سیره فاطمی بررسی می شود شاهد بانونی در همه ابعاد در عالی ترین سطح هستیم.

این مقام مسؤول با اشاره به این که حضرت فاطمه زهرا(س) در حالت های همسرداری، مادری، دختری، مدیریت شؤون خانه، صحنه اجتماع در اوج است، بیان داشت: به طور شاخص حضرت فاطمه زهرا(س) در مقام دفاع از حریم امامت و ولایت در اوج است و خداوند فرموده اند که فاطمه خیل کثیری است که سرچشمه جوشان پیوسته خوبی های است./9453/302/ب1

ارسال نظرات