پیشبینی ثبتنام سه هزار متقاضی تحصیل در حوزه علمیه خراسان شمالی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام امید سعادتی، مسؤول پذیرش حوزه علمیه خراسان شمالی، عصر امروز در نشست هماندیشی نهادهای فرهنگی و اجرایی استان که با هدف پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزههای علمیه و با موضوع جذب و پذیرش طلاب برگزار شد، اظهار کرد: دستگاهها و نهادهای مختلف استان تعامل و همکاری مناسبی درزمینهٔ جذب و پذیرش طلاب داشته و دارند.
وی با اشاره به همکاری مناسب آموزش و پرورش خراسان شمالی با حوزههای علمیه در این زمینه، افزود: همچنین با تعامل شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان اقداماتی ازجمله ورود امامان جمعه به موضوع جذب و پذیرش طلاب در مدارس علمیه و حضور مدیران مدارس و مبلغان جذب و پذیرش به عنوان سخنرانان قبل از خطبههای نماز جمعه صورت گرفته است.
حجتالاسلام سعادتی در ادامه خاطرنشان کرد: پارسال در استان هزار و 800 نفر متقاضی تحصیل در مدارس علمیه داشتیم؛ اما امسال امیدواریم حدود سه هزار نفر در آزمون ورودی حوزه علمیه استان نامنویسی کنند.
وی افزود: امسال ظرفیت جذب و پذیرش طلاب در 15 مدرسه علمیه شهرستانهای هشتگانه خراسان شمالی 680 طلبه خواهر و برادر است.
مسؤول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان شمالی در ادامه با اشاره به موفقیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی طلاب استان، افزود: بر اساس ارزیابی حوزه علمیه خراسان بزرگ، بیش از 22 درصد مجموع طلاب خراسان شمالی ممتاز تحصیلی هستند؛ این در حالی است که در خراسان رضوی 13 درصد طلاب جزء طلاب ممتاز محسوب میشوند و استان ما در این زمینه بالاتر از استانهای خراسان رضوی و جنوبی است.
حجتالاسلام حسین عابدینی، مسؤول نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان شمالی هم در این نشست، افزایش شمار طلاب و روحانیان برای ارتقای امور دینی را از نیازهای جامعه دانست و افزود: پیشنیاز تحقق حوزه انقلابی مورد نظر رهبر معظم انقلاب جذب و پذیرش نیروهای انقلابی در مدارس علمیه است.
حجتالاسلام بابامحمد ایزانلو، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان خراسان شمالی هم در این نشست، با تأکید بر جذب و پذیرش کیفی طلاب در مدارس علمیه، اظهار کرد: اگر در کنار فعالیتها و اقدامات کلی مربوط به جذب طلاب، هر مدرسه علمیه در شهرستانهای مختلف استان با کادر ویژه خود به موضوع جذب و پذیرش ورود کرده و برای شناسایی نیروهای مستعد و هدایت آنها به سمت تحصیل در حوزه علمیه فعالیت کند، بدون شک نتیجه حاصل شده بسیار بهتر میشود.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیتهای هیئات مذهبی، ائمه جماعات، قاریان قرآن، نیروهای فرهنگی و مداحان در راستای جذب کیفی طلاب به مدارس علمیه تأکید کرد.
حجتالاسلام سیدمحمد افشینفر، مسؤول مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان شمالی هم در این نشست، اظهار کرد: افزون بر اطلاعرسانی در مورد جذب طلاب در حوزه علمیه، ارائه خدمات مشاورهای بهصورت حضوری و تلفنی به متقاضیان ثبتنام هم از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد./9314/202/ب2