۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۶
کد خبر: ۴۸۱۵۵۹
کارشناس امور دینی:

انقلاب اسلامی ایران از اتفاقات آخرالزمان است

حجت الاسلام دانمشند گفت: هر اتفاقی که در این دنیا رخ می دهد همه از اتفاقات اخرالزمان است، از این رو انقلاب اسلامی ایران نیز از اتفاقات آخرالزمان است.
حجت الاسلام دانشمند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان حجت الاسلام مهدی دانمشند شب گذشته در فاطمیه اعظم زنگی آباد گفت: ما نباید به دنبال علائم ظهور امام زمان(عج) باشیم بلکه باید به دنبال شرایط ظهور باشیم زیرا شرایط و علائم ظهور حضرت مهدی(ع) تفاوت های بسیاری با یکدیگر دارند، بنابراین ما باید به دنبال شرایط ظهور باشیم تا در مسیر امام زمان(ع) قرار گیریم.

حجت الاسلام دانمشند بیان کرد: تفاوت عمده این دو این است که علائم ظهور در دست ما نیست و ما نمی توانیم در آن دخالت کنیم و هیچ اختیاری در آن نداریم، بنابراین آنچه در دست ما است ایجاد شرایط ظهور امام زمان(عج) است.

وی ادامه داد: 450 نشانه کلی ظهور وجود دارد که فقط 5 نشانه از این 450 نشانه به طور کاملا حتمی اتفاق می افتد، از این رو هیچ کدام از 5 نشانه هنوز اتفاق نیفتاده است.

کارشناس دینی با اشاره به نشانه های ظهور، گفت: اولین نشانه ظهور این است که مردم کسی را در آسمان مشاهده نمی کنند فقط صدایی را در آسمان می شنوند و هر کس با زبان مادری خود آن سخنان را می فهمد، بنابراین علائم ظهور غیرممکن است که اتفاق نیفتند.

وی افزود: عده ای از دشمنان امام زمان بین مکه و مدینه در زمین دفن می شوند و همچنین طلوع کردن خورشید از غرب  و قتل نفس زکیه از دیگر نشانه های ظهور است.

 حجت الاسلام دانمشند اظهار داشت: هر اتفاقی که در این دنیا رخ می دهد همه از اتفاقات اخرالزمان است، از این رو انقلاب اسلامی ایران نیز از اتفاقات آخرالزمان است.

 کارشناس دینی تأکید کرد: ما می توانیم با انجام کارهای خوب شرایط را برای ظهور فراهم کنیم و به فکر شرایط ظهور باشیم.

وی ادامه داد: برای ایجاد شرایط ظهور باید آموزش داده شود، رهبر معظم انقلاب می فرمایند برای امام زمان(عج) نباید فقط دعا کرد بلکه باید به میدان قدم بگذاریم و در عمل ثابت کنیم.

حجت الاسلام دانمشند انتظار فرج را همانند دو لبه قیچی دانست و گفت: انتظار فرج دو لبه دارد، یک لبه آن این است که ما باید قلباً برای دنیای امروز ناراحت و نگران باشیم چون جامعه به سمت سه غده جنگ، فقر و فساد حرکت می کند و باید برای چنین جامعه ای دعا کنیم.

کارشناس دینی تصریح کرد: کسانی که می خواهند در مسیر امام زمان(عج) قرار گیرند باید عینک خود را جهانی کنند و سرباز حضرت مهدی(ع) باید کل دنیا را ببیند، زیرا امام زمان منجی عالم بشریت است.

وی در پایان به نقش زن در جامعه اشاره کرد و افزود: امروزه زن را به عنوان کالا می دانند، نگاه به زن همانند نگاه به متاع است، بنابراین حرمت زن را از بین می برند و سبب می شوند زن قدر شأن و منزلت خود را نداند، از این رو نقش زن ایجاد ایمان و تفکر اسلامی در جامعه است، ما باید سعی کنیم به اندازه توان خود سفره گناه را در جامعه جمع کنیم تا شرایط ظهور امام زمان(عج) فراهم شود./866/202/ب2

ارسال نظرات