جلسه تقدیم احکام هیأت امنای مساجد مشهد برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، به همت مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان، جلسه تقدیم احکام هیأت امنای مساجد شهر مشهد امشب با حضور 450 نفر از اعضای هیأت امنای مساجد مشهد در مسجد حضرت ابوالفضل(ع) منطقه طبرسی برگزار شد.
حجت الاسلام سید علی امیر فخری، مسؤول امور اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان در این جلسه، به جایگاه مساجد در دین مقدس اسلام اشاره کرد و افزود: اساس دین مبین اسلام بر توحید بنا نهاده شده است.
وی با بیان اینکه جایگاه تجلی توحید، سیره نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) و ائمه معصومین علیهم السلام در مساجد است، ادامه داد: استفاده از معارف اسلام و دین، نیازمند مسجدی قوی و پویا است.
مسؤول امور اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان تاکید کرد: بهترین کار برای تهاجم فرهنگی و آسیب های اجتماعی، پویا کردن مساجد است.
وی هماهنگی وهمدلی ارکان مسجد از جمله امام جماعت، اعضاء هیأت امنا و خادمین مساجد را لازمه مسجدی قوی و پویا دانست و اظهار داشت: هماهنگی ارکان مسجد با یکدیگر، لازمه کار فرهنگی و رساندن معارف به مخاطبان و مستمعین است.
حجت الاسلام امیر فخری در بخش دیگری از سخنان خود بر وجود فرقه های ضاله در برخی از مناطق مشهد اشاره کرد و افزود: مساجد باید برای محله های خود رفع آسیب کنند.
وی در پایان با بیان اینکه تمام اموری که در مساجد انجام شود باید مطابق با نظریه ارکان مساجد انجام شود، گفت: جایگاه و رسالت اصلی مساجد امور فرهنگی است.
گفتنی است؛ در پایان این جلسه احکام 90 نفر از اعضای هیأت امنای مساجد تقدیم و به صورت نمادین احکام 10 نفر از این اعضا به امامان جماعت این مساجد تقدیم شد./202/859/ب1