انتقاد از توزیع ناعادلانه ثروت/ مسؤولان با ورود هواپیما ذوق زده نشوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین سید روح الله صدرالساداتی در جلسه هم اندیشی طلاب و فضلای استان هرمزگان که شب گذشته در مرکز آموزش بسیجیان آیت الله سعیدی قم برگزار شد با اشاره به اینکه هم زمان شدن ولادت حضرت زهرا(س) با سال جدید مایه خیر و برکت است، گفت: مراسم هایی که برای عزا و شادی اهل بیت(ع) برپا می شود نباید صرفاً ظاهرسازی باشد بلکه باید مقدمه ای برای معرفت جایگاه والای ایشان باشد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه معصومین قبل از ورود به دنیا در اوج کمال به سر می برده اند، اظهار داشت: طبق روایات، معصومین(ع) آمده اند تا آنچه که از مراتب کمال دارند را به ما بیاموزند؛ به عبارت دیگر مواهبی را که خداوند به ایشان عطا کرده است را برای ما به ارمغان آورده اند.
وی ادامه داد: امام راحل نزدیک به سال نو در یکی از دیدارهای خود با جمعی از طلاب گفتند «یک سال از عمر ما گذشت، شما جوانان رو به پیری و ما پیران رو به مرگ پیش می رویم. در این یک سال تحصیلی، شما به حدود تحصیلات و اندوخته های علمی خود واقفید. می دانید چقد تحصیل کرده و تا چه اندازه پایه های علمی خود را بالا برده اید؛ لیکن راجه به تهذیب اخلاق، تحصیل آداب شرعیه، معارف الهیه و تزکیه نفس چه کردید و چه قدمی برداشتید؟ هیچ به فکر تهذیب و اصلاح خود بودید و در این زمینه برنامه ای داشتید؟ متأسفانه باید عرض کنم کار چشمگیری نکردید و در جهت اصلاح و تهذیب خود قدم قدم بلندی بر نداشتید».
حجت الاسلام والمسلمین صدرالساداتی با تأکید بر سخنان امام خمینی(ره) عنوان کرد: طلاب علوم دینی باید اعمال خود را محاسبه کنند و ببینند در طی یک سال آیا بر مدار ولایت حرکت کرده اند؟ اگر غیر از این بوده باشد تلاش کنند تا در مسیر ولایت قرار گیرند.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت معنویت گرایی برای طلاب بیان کرد: امام(ره) در بخش دیگری از سخنان خود در دیدار طلاب گفتند «البته تحصیل علم لازم است، منتها همان طور که در مسائل فقهی و اصولی زحمت می کشید، در راه اصلاح خود نیز کوشش کنیدو هر قدمی که برای تحصیل علم بر می دارید، قدمی هم برای کوبیدن خواسته های نفسانی و تقویت قوای روحانی، کسب مکارم اخلاق، تحصیل معنویات و تقوا بردارید».
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان بر ضرورت مسؤولیت پذیری تأکید کردند، ابراز داشت: مسؤولان باید اعتماد مردم را با اقدام و عمل خالصانه خود جلب کنند نه اینکه صرفاً به ریاکاری و ظاهرسازی بپردازند؛ با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را سال اقدام و عمل نام نهادند در می یابیم تمامی سخنان ما باید به این ورطه منتهی شود.
حجت الاسلام والمسلمین صدرالساداتی خاطرنشان کرد: مسؤولان با توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای جوانان دغدغه داشته باشند چراکه امروزه بر اساس آماری که شورای عالی فضای مجازی به ما داده است می توان گفت این عرصه هیچ حد و مرزی ندارد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری به سفرهای خود به مناطق گوناگون در استان هرمزگان اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب بر لزوم مطالبه گری حقوق مردم تأکیدات فراوانی دارند و راهی که برای نیل به این مهم ترسیم کردند «گفتمان سازی» است، به این معنا که برخی مسؤولان جریانی را راه اندازی کنند که مطالبات حکومت اسلامی و مردم روی زمین نماند و مسؤولانی که خنثی عمل می کنند هنگام ر.یارویی با این جریان ناگزیر از حرکت در این مسیر باشند.
وی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که در استان هرمزگان با آن رو به رو هستیم «توزیع ناعادلانه ثروت» است؛ مسؤوولان در نظر داشته باشند که مردمان محروم ولی نعمتند چون آنها پاسداران حقیقی انقلاب اسلامی هستند.
حجت الاسلام والمسلمین صدرالساداتی با اشاره به اینکه خوی اشرافی گری میان مردم در حال توسعه است، گفت: بنده به دیدار یکی از خانواده های شهید رفته بودم و در آن دیدار پدر شهید که شغلش صیادی بود گفت « دو سه سال است که چند قایق خارجی آورده اند و تمامی ماهیان را حتی ماهیان ریز را هم جارو می کنند و برای ما چیزی باقی نمی ماند. اعتراضات زیادی به مسؤولان کرده ایم، اما پاسخی نداده اند»؛ بنابراین مسؤولان بدانند که مجوزهای صید ناعادلانه به افراد خاص تعلق می گیرد.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه حوزه های علمیه باید احساس مسؤولیت داشته باشند، اظهار داشت: با توجه به اینکه سر منشأ انقلاب اسلامی حوزه علمیه است ضرورت دارد طلاب علوم دینی به طور دسته جمعی راهکارها و پیشنهادات سازنده خود را مطرح کنند و با راه اندازی گفتمان، سعی در حل مشکلات جامعه داشته باشند.
وی با اشاره به آیات هفتم و هشتم سوره حشر، عنوان کرد: مواهب و امکانات نباید فقط میان اغنیا دست به دست شود؛ بلکه به طور عادلانه و مساوی میان همه اقشار جامعه توزیع شود؛ همچنین با سرلوح قرار دادن آیاتی که دلالت بر انفاق معنوی می کنند، در جامعه نعمت های فرهنگی را گسترش دهیم تا روحیه همگرایی و ایثار در استان هرمزگان شکل بگیرد تا حداقل رهبر معظم انقلاب نسبت به این استان دغدغه نداشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین صدرالساداتی ادامه داد: دو دفتر که یکی در قم و دیگری در مرکز استان هرمزگان است، در حال تأسیس شدن بوده که دفتر قم تقریباً کامل شده و هدف از راه اندازی این دو دفتر ایجاد گفتمان سازی است که بیشتر با محوریت حرکت های مردمی اداره می شود که نمود فعالیت های آنها هم فرهنگی است و در این راستا از ظرفیت های نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و غیره نیز استفاده خواهد شد تا مطالبات مردم به مسؤولان رسانده شود.
نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رویکرد خبرگان در انتخابات سال آینده از نوع ملاک محوری است، بیان کرد: برخی جریان های نفوذی در کشور در تلاشند تا با ایجاد جریان های انحرافی مردم را از پرداختن به ملاک های معیار یک نامزد انتخاباتی دور کنند.
وی افزود: ملاک های یک نامزد انتخاباتی عبارت از احساس مسؤولیت، اعتماد سازی، تحقق احکام اسلامی، تحقق حرکت های جهادی و حفظ عزت کشور در مقابل بیگانگان است.
حجت الاسلام والمسلمین صدرالساداتی در پایان با تأکید بر روحیه حفظ عزت و اقتدار در مقابل بیگانگان و با توجه به ورود دو فروند هواپیما به ایران، تصریح کرد: این فاجعه است که مسؤول رده بالای ما برای استقبال از یک آهن پاره که ابتدا به یک کشور دیگر رفته و آنها عودت داده اند و همچنین ساخت کشور دشمن است با حالت کف زنی و سوت زنی رفته است و این اعمال نشان از کم کاری مسؤولان و نپرداختن طلاب علوم دینی به اینگونه مسائل است./841/ 202/ص