دولت های اسلامی جلوی نابودی شهرهای تمدن ساز جهان اسلام را بگیرند
![همایش](/Original/1396/02/05/IMG18083702.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، مولوی توکلی، امام جمعه اهل سنت تایباد در همایش «سفیر هدایت» که به مناسبت بزرگداشت مبعث پیامبر اکرم(ص) ظهر امروز 5 اردیبشهت در دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی برگزار شد، به بیان دلایل اهداف رسالت پیامبراکرم(ص) پرداخت.
وی با بیان اینکه پیامبر(ص) در زمانی مبعوث شدند که همه عالم را رذایل اخلاقی و پست انسانیت فراگرفته بود، افزود: در واقع خداوند پیامبر را مبعوث کرد تا این رذایل را به سجایای اخلاقی تبدیل کند.
امام جمعه اهل سنت تایباد اظهار کرد: پیامبر در طول دوران رسالت خود جامعه انسانی را آماده کرد و وقتی که پیامبر از دنیا رفت پس از مدتی این جامعه به دوران جاهلیت برگشت و انحرافات در جامعه اسلامی شروع شد.
وی با اشاره به مضامین خطبه حجه الوداع از سوی پیامبر اکرم(ص) گفت: در واقع پیامبر درآن زمان احساس خطر می کردند که مسلمانان در شرایطی به جان هم بیفتند و به آبرو و مال یکدیگر تجاوز کنند.
امام جمعه اهل سنت تایباد افزود: دولت های اسلامی باید ریشه این مسایل را پیدا کنند و نگذارند که بغداد، دمشق، حلب، بحرین و صنعا از بین بروند چرا که اینها شهرهای تمدنی جهان اسلام هستند.
وی ادامه داد: در حال حاضر مسلمانان به جان یکدیگر افتاده اند و این درحالی است که قاتل و مقتول هر دو الله اکبر می گویند و هر دو نماز می خوانند و باید پرسید که چرا مسلمانان به اینجا رسیده اند./۲۰۲/۹۳۴/ب۱