۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۴
کد خبر: ۴۹۷۳۴۴
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان:

اساتید برای ارائه سبک زندگی اسلامی به طلاب تلاش کنند

حجت الاسلام ابطحی با تجلیل از زحمات اساتید حوزه علمیه خواهران اصفهان در کسب نیمی از ممتازین کل کشور، گفت: اساتید در کنار انتقال مطالب علمی برای فرهنگ و ارائه سبک زندگی اسلامی به طلاب زمان مناسبی را ‏اختصاص دهند.‏
حجت الاسلام ابطحی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام ابطحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان، ظهر امروز در  همایش تجلیل از اساتید حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با تشکر از زحمات بی دریغ اساتید حوزه علمیه خواهران اصفهان، ‏گفت: در روایات ما شب نیمه شعبان از نظر فضیلت بعد از شب قدر آمده و زیارت امام حسین(ع) از افضل اعمال آن است.

وی ادامه داد: در المپیاد علمی خواهران حوزه های علمیه 18 نفر به عنوان ممتاز برگزیده شدند که 9 نفر آن ها از استان اصفهان بودند و این نشان می دهد که اساتید حوزه علمیه استان اصفهان وظایف خود را به خوبی انجام داده اند.

حجت الاسلام ابطحی افزود: ارزش معلم و تعلیم و تربیت در دین اسلام بسیار بالاست و ائمه اطهار(ع) ارزش والایی برای جایگاه علم و معلم قائل بودند، امیرالمؤمنین(ع) در ازای تعلیم سوره حمد به فرزند گرامیشان پول فراوانی را به آن استاد دادند که از نظر ارزش مادی مورد اعتراض حاضران قرار گرفت.

مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان ‏ابراز داشت: در واقع نخستین معلم خداوند است و همه انبیای الهی از طرف خداوند شغل معلمی داشتند، معلمی یک شغل معمولی نیست و معلمان در دین ما از جایگاه ویزه ای برخوردار هستند.

وی بیان داشت: نکته مهمی که باید در نظر گرفت اهمیت دادن به تربیت در کنار تعلیم است، در دین اسلام هم اول تربیت مطرح شده و تعلیم در مرحله بعد قرار دارد، شایسته است تا اساتید محترم حوزه برای مسائل تربیتی و اخلاقی جایگاه ویژه ای قائل باشند.

حجت الاسلام ابطحی ‏تصریح کرد: اساتید باید در کنار انتقال مطالب علمی حتماً برای فرهنگ و ارائه سبک زندگی اسلامی و دینی به طلاب زمان مناسبی را اختصاص دهند، استاد ما مرحوم آیت الله مشکینی همواره در ابتدای جلسات خود حدیثی از ائمه معصومین(ع) را بیان می کرد و سپس توضیحات و نکات اخلاقی  و فرهنگی ازم در آن زمینه را ارائه می داد.

مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان ‏‏‏اظهار داشت: اساتید باید همواره سعی کنند تا روحیه امید به درس خواندن و روحیه نشاط را در طلاب تقویت کنند، گاهی برخی طلاب با گذشت زمانی از درس خواندن دیگر انگیزه های لازم را از دست می دهند که لازم است تا اساتید با روش خود از ایجاد یأس در طلاب جلوگیری کنند و انگیزه و نشاط لازم در تعلیم و تربیت را در آن ها ایجاد کنند.

وی بیان داشت: اگر اساتید محترم نسبت به شیوه  و متون آموزشی نقد و نظری دارند جای مطرح کردن این موارد سر کلاس درس نیست، بلکه باید در زمان مناسب نقدها و اعتراضات خود را به صورت موردی و مستدل و منطقی در حضور مسؤولان بیان کنند و از کلی گویی پرهیز کنند، در این صورت ما هم موارد را به مسئولان مربوطه انتقال می دهیم و با بررسی آن ها سعی می کنیم تا مشکلات مربوطه را برطرف کنیم./202/869/ب1

ارسال نظرات