ظرفیتهای کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش مغفول مانده است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی، امروز در نشست کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش استان، با انتقاد از روند این کمیته، اظهار کرد: فلسفه تشکیل کمیته همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش همافزایی در راستای استفاده از ظرفیت نهادهایی چون حوزه علمیه، تبلیغات اسلامی، طرح هجرت و کانونهای فرهنگی هنری مساجد در مدارس است؛ اما این هدف آنچنان که باید و شاید تحقق نیافته است.
وی با انتقاد از ارائه برخی گزارش عملکردهای غیرمرتبط با کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش، افزود: باید توجه داشته باشیم که به لحاظ گزارش کار جلسات، تاکنون خروجی نشستهای کمیته همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش چه بوده و آیا این گزارش کار ربطی به کمیته همکاری دارد؟
حجتالاسلام سالاری مکی با اشاره به گزارش اقدامات فرهنگی صورت گرفته در مدارس استان، اضافه کرد: این اقدامات قابل تحسین است؛ اما ربطی به کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش ندارد، در حالی که این کمیته در راستای استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی در آموزش و پرورش تشکیل شده است.
دبیر شورای استانی حوزههای علمیه خراسان شمالی خاطرنشان کرد: در این راستا حوزه علمیه، طرح هجرت، نهاد تبلیغات اسلامی و کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان ظرفیت ویژهای دارند و باید آموزش و پرورش از این ظرفیتها استفاده کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دو موضوع شبهات و شهوات و ترویج شهوت گستری و شبهه افکنی در بین جوانان و نوجوانان ما افزایش یافته است، ادامه داد: کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش برای مقابله با این موضوع چه اقدامی در بین دانش آموزان به عنوان جامعه هدف انجام داده است.
حجتالاسلام سالاری مکی تصریح کرد: اکنون آموزش و پرورش و حوزه هر کدام کار و رسالتهای خود را انجام میدهد؛ اما در کمیته همکاری حوزه و آموزش و پرورش چه کاری صورت گرفته است؟ این امر نیاز به توجه دارد./9314/۲۰۲/ب2