۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۵۰۵۱۰۸
مدیر حوزه های علمیه استان ایلام در پیامی به پویش حمایت از مبلغان دینی:

تبلیغ دین در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان ضروری است

مدیر حوزه های علمیه استان ایلام با اشاره به رسالت و نقش مهم روحانیان مبلغ در جامعه دینی، گفت: تبلیغ دین در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان یکی از ضروریات جامعه امروزی است.
مرادبیگی

حجت الاسلام وعد مرادبیگی، مدیر حوزه های علمیه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، با حمایت از پویش حمایت از مبلغان دینی و با اشاره به رسالت و نقش مهم روحانیان مبلغ در جامعه دینی، اظهار داشت: تبلیغ دین در بین آحاد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان یکی از ضروریات جامعه امروزی است.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی ما مدتهاست که حکم جهاد را صادر کرده اند ولی برخی خود را به غفلت می زنند. امام خامنه ای در سخترانی های اخیر خود نیز در جمع دانشجویان مساله آتش به اختیار را مطرح کردند، جهاد امروز جهاد در جنگ نرم است و یکی از مصادیق بارز آن جهاد در فضای مجازی به شمار می رود که تلاش برای پاسخ به شبهات دینی مردم و جوانان، تلاش برای تولید برنامه های مفید و جایگزین های مناسب برای برنامه های تولیدی دشمن از جمله عملکردها و راهبردهای مناسب برای این موضوع است.

حجت الاسلام مرادبیگی عنوان کرد: هدف طلاب تبلیغ دین و معارف بلند اسلامی است، امام خمینی(ره) می فرماید مسأله‌ تبلیغات یك امر مهمی است كه می‌شود گفت در دنیا در رأس همه‌ امور قرار گرفته است و دنیا بر دوش تبلیغات است.

وی ادامه داد: اهمیت تبلیغ دین اسلام در دنیای نوین، وقتی برجسته می شود که بدانیم راهبرد اصلی این دین آسمانی، ایجاد نظم نوین اسلامی در جهان است و چشم انداز نهایی آن، تشکیل حکومتِ اسلامی در عرصه جهانی است.

گفتنی است، پویش مجازی حمایت از مبلغان دینی از ابتدای ماه مبارک رمضان به همت خبرگزاری رسا و به همت جمعی از طلاب و مبلغان دینی و با همکاری و همفکری اساتید حوزوی راه‌اندازی شده است و علاقه‌مندان برای پیوستن به این پویش می‌توانند به نشانی https://t.me/joinchat/AAAAAEPaoUV1RI0n0snpTw مراجعه کنند.

تاکنون شماری از علما و شخصیت‌های برجسته حمایت خود را از راه‌اندازی این پویش در فضای مجازی اعلام کرده‌اند./۸۷۹/۳۰۲/ب2

ارسال نظرات