نگاه اقتصاد مقاومتی توجه به توان و ظرفیت های داخلی است
به گزارش خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام علی معبودی، مسؤول نمایندگی ولی فقیه سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در حاشیه برگزاری جلسه تایید نهایی سازمان گردانهای رزم و پشتیبانی رزم در هشت سال دفاع مقدس که در سالن جلسات سپاه ناحیه امام حسن مجتبی برگزارشد با اشاره به بعضی رفتارهای دولتمردان در باب اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: نگاه به امور از جنبه اقتصاد مقاومتی، نگاه به ظرفی ها و توانمندیهای داخلی است.
وی در ادامه افزود: با عنایت به این مقوله، امثال قراردادهایی که دولت انجام میدهد خلاف اقتصاد مقاومتی و راهبردهای مقام معظم رهبری است.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در ادامه اظهار کرد: قرارداد نفتی بین ایران و فرانسه، مطمئنا سرنوشتی همانند قراردادهای پیشین خواهد داشت اما این رفتارها نوعی فرافکنی است.
حجت الاسلام معبودی در ادامه تصریح کرد: این رفتارها در واقع نشان دهنده این موضوع است که در صحنه عمل با اقتصاد مقاومتی مقابله می کنند چون ما در تکنولوژی صنعت نفت، به لیل وجود مهندسین و کارشناسان مجرب بومی به خودکفایی رسیدهایم.
وی درباره یادواره سه هزار شهید استان، ابراز کرد: استان قزوین 3 هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است که این شهدا در برهههای مهم تاریخ ایران از جمله انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در میدان نبرد بسیار خوش درخشیدند.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین در ادامه اضافه کرد: شهادت این مردان خدا، سرمایهای است که باید به نسلهای بعد منتقل شود چرا که از یک سو توانمندیهای استان قزوین را نمایان میکند و از سوی دیگر پایههای اعتقادی مردم استان را به منصه ظهور میرساند که همان پایبندی مردم به دفاع از کشور است.
وی درباره فرمایش مقام عظمای ولایت مبنی بر آتش به اختیار، تصریح کرد: آتش به اختیار یک واژه نظامی است و زمانی به کار میرود که ارتباط بدنه با فرماندهی قطع شده باشد و متاسفانه در عرصه فرهنگی چنین اتفاقی افتاده است.
حجت الاسلام معبودی ابراز کرد: به فرموده مقام معظم رهبری کسانی که صاحب قلم و اهل فکر هستند باید این نقص را برطرف کرده و خلا موجود را از بین ببرند.
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین اظهار کرد: طبیعتا سپاه به عنوان حافظ دستاوردای انقلاب و از طرفی با در اختیار داشتن بدنه بسیج باید این امر را هدایت کند.
وی در پایان گفت: گاهی بعضی افراد گمان میکنند که آتش به اختیار یعنی خودمختاری در رفتار، در حالی که این امر باید در چارچوب قوانین باشد تا کارهای فرهنگی که متولیان امر قادر به انجام آن نبودند به بهترین وجه ممکن که مغایر با قوانین نباشد انجام گیرد./873/۱۰۲/ب2