۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۵۱۱۱۶۹
 مدیر مدرسه علمیه فاطمه معصومه بندرعباس:

حجاب نقش مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد

 مدیر مدرسه علمیه فاطمه معصومه بندرعباس با تاکید بر اینکه رعايت حجاب و عفاف از فروپاشي خانواده‌ ها جلوگيري مي‌ کند، گفت: شناخت تاثیر حجاب و نقش آن در کاهش آسیب های اجتماعی می‌ تواند مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعامل هموار سازد.
حجاب

مریم جعفری مدیر مدرسه علمیه فاطمه معصومه(ع) بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، ضمن تیریک هفته عفاف و حجاب، با تاکید بر اینکه مسأله پوشش و حفظ عفاف خاص دنیای اسلام وحتی دنیای ادیان نیست، گفت: عفاف نیز به صنف خاصی اختصاص ندارد و برای زن و مرد یک فضیلت اخلاقی به شمار می آید.

وی افزود: از آنجایی که حجاب اسلامى در چارچوب اخلاق دينى قرار گرفته، عدم رعايت آن نوعى آسيب اجتماعى ساده تلقى مى‌ شود.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) بندرعباس با اشاره به تاریخچه حجاب تصریح کرد: حتی در جوامع اولیه و به دور از تمدن و مذهب نیز براساس زمینه فطری، پوشش و حجاب مورد توجه قرار گرفته است.

جعفری از حجاب به معنا پوشش بیرونی و عفاف به معنا پوشش درونی به عنوان دو عامل مهم و اساسی در تامین سلامت جامعه نام برد و گفت: در صورت نبود این دو، مشکلات و اثرات مخرب زیادی در جامعه به وجود می آید.

وی با اشاره به نقش حجاب در تنظیم روابط زن و مرد و با تاکید بر اینکه این مهم به همه افراد جامعه مربوط می شود ابراز داشت: رعایت حجاب نه تنها برای خود زن ارزش آفرین است، بلكه حفظ ارزش هاي انساني، جامعه، مبارزه با تهاجم فرهنگی غرب، کاهش چشمگير مفاسد فردي و اجتماعي، آرامش و پايداري نهاد مقدس خانواده را نیز درپی دارد.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) معتقد است: ترویج فرهنگ دقیق عفاف و تبیین ابعاد مختلف آن درجامعه می تواند جامعه ای را از این آسیب های شوم مصون داشته و حفظ کند.

جعفری با تاکید بر بهره مندی از ارتباط نزدیک حجاب و عفاف با کاهش آسیب اجتماعی و با بیان اینکه رعايت حجاب و عفاف از فروپاشي خانواده‌ ها جلوگيري مي‌ کند گفت: شناخت تاثیر حجاب و نقش آن در کاهش آسیب اجتماعی می‌ تواند مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعامل هموار سازد.

وی با اشاره به دیدگاه قرآن کریم به مسأله حجاب افزود: آيات نوراني قرآن کريم ضرورت اين حکم الهي را به نحو مطلوب تبيين کرده و مسأله حجاب به عنوان یک دستور دینی از مسائل مهم جامعه بوده که با بسیاری از مسائل پیوند خورده و دارای ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.

مدیر مدرسه علمیه فاطمه معصومه(س) با تلاش دشمن در کم رنگ کردن نقش حجاب و عفاف در سلامت جامعه اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: دشمنان فرهنگ و دین این مرز و بوم با طرح کشف حجاب و انقلاب سفید سعی داشتند جایگاه واقعی و نقش محوری زن در اجتماع و خانواده را تضعیف کنند اما با مقاومت زنان و مردان مومن و متعهد میهن نقشه های شوم آنان نقش برآب شد و دشمن نتوانست در مقابل مقاومت آن ها ایستادگی کند.

جعفری در پایان افزود: دشمنان قسم خورده اسلام، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و با شکست نقشه های ترسیم شده همانند جنگ و تحریم میدان جنگ را از نظامی به فرهنگی تغییر دادند، تصریح کرد: دشمنان با جنگ نرم و شبیخون فرهنگی با تکیه بر تغییر سبک زندگی ایرانی و اسلامی به دنبال تضعیف بنیان خانواده هستند./302/851/ب1

ارسال نظرات