هشدار استاد رفیعی درباره فراموشی نام های مذهبی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی در مراسمی که شب گذشته به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) در حسینیه آیت الله مرعشی نجفی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه در ایران حدود 8 هزار و 50 امامزاده وجود دارد، گفت: حدود 400 عدد از این امام زاده ها در شهر مقدس قم وجود دارد؛ عمده 8 هزار و 50 امام زاده در ایران از نوادگان امام موسی بن جعفر(ع) هستند که به برکت وجود امام رضا(ع) به ایران آمده اند و ماندند که نسلشان در قم و کاشان ادامه یافت.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) با اشاره به اینکه دو نفر از نوادگان امام جواد(ع) کنار حضرت معصومه(س) دفن شده اند، اظهار داشت: آیت الله مرعشی نجفی(ره) هنگار تعمیر قبر حضرت(س) چند زن علویه و سادات را به زیر زمین فرستاد، هنگامی که اینها خدمت آیت الله مرعشی نجفی رسیدند گفتند «چند زن پایین بودند که بعضی از آنها سیاه چهره و بعضی سفیدند»، در این حال آیت الله مرعشی گفتند «سیاهان کنیزان حضرت معصومه(س) و آن چهره های سفید هم حضرت معصومه(س) و نوه های امام جواد(ع) هستند».
وی ادامه داد: در میان همه امام زاده ها هیچ امام زاده ای وجود ندارد که چهار تن از معصومین(ع) زیارتشان را سبب ورود به بهشت معرفی کرده باشند، اما حضرت معصومه(س) شامل این سفارش ها شده است.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی خاطرنشان کرد: علامه مجلسی(ره) در جلد 57 بحارالانوار 20 روایتی درباره اهمیت سرزمین قم ذکر می کند که حاکی از عنایات ویژه اهل بیت(ع) نسبت به این سرزمین است که از میان آنها می توان به حدیث امام صادق(ع) «زمانی که به شما مصیبتی وارد شد پس شما را باد بر قم، چراکه شهر قم مهد فاطمیون بوده و استراحتگاه مؤمنان است» اشاره کرد.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) یکی از کرامات حضرت معصومه(س) را اینگونه توصیف کرد: آیت الله مرعشی نجفی(ره) 69 سال اولین زائر حرم حضرت معصومه(س) بودند، یک شب تقریباً دو ساعت مانده به اذان صبح، ایشان حضرت(س) را در خواب می بیند که می فرمایند «سید شهاب بلند شو و به زیارت من بیا»، در این حال آیت الله مرعشی نجفی(ره) خود را به حرم می رساند و می بیند کاروانی از زائران در هوای سرد ایستاده اند و نیاز به کمک دارند که می روند و خادم را پیدا می کنند تا در حرم حضرت معصومه(س) را برای آن زائران باز کند تا از سرما در امان بمانند.
وی افزود: آیت الله گلپایگانی(ره) که مورد تأیید و اعتماد امام خمینی(ره) نیز بودند در وصیتنامه خودشان در توصیه به طلاب علوم دینی سه چیز را که عبارت اند از تلاوت روزانه قرآن کریم، توسل روزانه به امام زمان(عج) و زیارت مرتب حضرت معصومه(س) را الزامی می دانند.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی یکی از ویژگی های اساسی و مبنایی زندگانی حضرت معصومه(س) را «ولایت پذیری» معرفی کرد و عنوان داشت: ایشان پی امام زمان خود به ایران آمدند، چراکه ولایت را به طور حقیقی درک کرده بودند.
عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(ص) به ویژگی «عبودیت، عفاف و حجاب» حضرت معصومه(س) اشاره کرد و بیان داشت: هیچکس ننوشته است که ایشان به هنگام ورود به قم چه شمایلی داشتند که خود دلالت بر حیا و عفت ایشان دارد؛ همچنین موسی خزرج اشعری می گوید در تمام مدت 17 روز که حضرت(س) مهمان منزل من بودند، محافظان زن برای ایشان گمارده بودم که ایشان را جز در حالت عبادت نمی دیدند.
وی در پایان با بیان ضرورت نام گذاری فرزندان به نام های منور اهل بیت(ع) اظهار داشت: امروزه والدین متأسفانه اسم هایی روی فرزندان خود می نهند که هیچ معلوم نیست از کجا آمده است؛ تلاش بنی امیه ملعون این بود که نام های «علی» و «فاطمه» را از بین ببرند که نتوانستند، اما امروزه در ایران یک تفکر غلط وارد شده که سبب شده اسم های اهل بیت(ع) در زندگی ها رو به فراموشی برود./841/پ۲۰۲/ی