موفقیت در تبلیغ دین درگرو خلوص نیت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران دوشنبه شب در دیدار با جمعی از گروه های تبلیغی در ساری، تبلیغ دین را یکی از مهم ترین وظایف روحانیت در جامعه برشمرد و گفت: تلاش های تبلیغی روحانیت در هر منطقه ای به مانند جهاد در عرصه دین است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران در ادامه با بیان این که امروز همه ما باید قدردان نعمت دین در جامعه اسلامی باشیم، افزود: دین با تلاش های علما و فقها در طول تاریخ حفظ شد و امروز این گونه به ما رسیده است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با تأکید براین که امروز یکی از مهم ترین رسالت های روحانیت حفظ دین و تلاش برای گسترش و جهانی کردن آن است، خاطرنشان کرد: امروز تلاش های گروه های تبلیغی در عرصه گسترش دین جهاد در این عرصه خطیر است که از اجر دنیوی و اخروی بسیاری برخوردار است.
مدیر حوزه علمیه مازندران بر ضرورت حضور پررنگ مبلغان دینی در جامعه تأکید کرد و با بیان این که همراهی امروز مبلغان با نسل جوان یک ضرورت مهم است، تصریح کرد: هر چه ارتباط روحانیت با جوانان مستمرتر و پررنگ تر باشد خطر کمتری قشر جوان جامعه ما را تهدید می کند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز دین در معرض تحریف دشمنان اسلام قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: روحانیت به عنوان حافظان اصلی دین باید در جهت حفظ و بقای شریعت از همه ظرفیت های موجود استفاده کند.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که شبهات بسیاری امروز جامعه به ویژه نسل جوان را تهدید می کند، تصریح کرد: مبلغان دینی باید با حضور پررنگ در جامعه پاسخگوی شبهات دینی مطرح شده از سوی دشمنان باشند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که حوزه های علمیه و روحانیت امروز پاسخگوی نیاز جامعه باشند، خاطرنشان کرد: نیازهای جامعه امروز با گذشته بسیار متفاوت است و این مسأله نیازمند به روز کردن اطلاعات علمی مبلغان دینی است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به این که دشمن می خواهد دین و ارزش های اصیل انقلاب را از این نظام دینی بگیرد و آن را از درون بی هویت کند، تصریح کرد: در این خصوص نیز رسالت روحانیت به عنوان حامیان اصلی انقلاب و نظام اسلامی بسیار سنگین است.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که روحانیت باید در کنار ترویج دین به تقویت اصل انقلاب نیز بپردازد، خاطرنشان کرد: هدف اصلی بدخواهان از این همه دشمنی های آشکار براندازی انقلاب اسلامی است که روحانیت با ابزارهای تبلیغی که در اختیار دارد می تواند این توطئه ها را خنثی کند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که تلاش ها و دشمنی های جبهه کفر علیه انقلاب اسلامی لحظه ای فروگذار نخواهد کرد، ادامه داد: در 38 سال گذشته دشمن هر توطئه ای توانست علیه این انقلاب انجام داد، اما همواره با بصیرت و آگاهی مردم شکست خورد.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که امروز انقلاب اسلامی در آستانه دهه چهارم از عمر خود نیازمند حمایت و پشتیبانی بیشتری است، خاطرنشان کرد: روحانیت به عنوان پیشگامان عرصه تبلیغ دین یه طور حتم نقش بسیار مهمی در دفاع از انقلاب دارند.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که دین باید در همه بخش های جامعه نهادینه شود به رسالت روحانیت در این خصوص اشاره کرد و گفت: در طول تاریخ نیز علما بدون هیچ توقع و چشم داشتی در عرصه تبلیغ دین گام برداشتند و موفق نیز بودند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که علما در یک شرایط سخت و خفقان دوران گذشته به تبلیغ دین پرداختند، افزود: اما امروز همه امکانات و شرایط کشور برای تبلیغ و گسترش دین و ارزش های اسلامی در جامعه به راحتی فراهم است.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به این که شیوه تحصیل علما و بزرگان دینی در گذشته نیز بسیار سخت بود، خاطرنشان کرد: اما امروز به برکت انقلاب اسلامی همه زمینه ها برای تحصیل طلاب در مدارس علمیه کشور فراهم است.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که یکی از ویژگی ها و شاخصه های مهم علمای گذشته عمل گرا بودن آنها در همه امور بود، تصریح کرد: امروز نیز یک مبلغ یا روحانی وقتی مطلبی را بر روی منبر مطرح می کند باید در عمل آن را ثابت کند تا برای مردم الگو باشد.
مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که امروز همه نگاه ها به عملکرد روحانیت در عرصه های فردی و اجتماعی است، خاطرنشان کرد: کوچکترین خطا از روحانیت به سرعت در جامعه نشر پیدا می کند و این مسأله حساسیت جایگاه روحانیت در نظام دینی را نشان می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که لباس روحانیت از قداست و جایگاه بسیار رفیعی برخوردار است، گفت: روحانیت باید امروز تلاش کند با رفتار، اخلاق صحیح و عملکرد مناسب در حفظ شأن و جایگاه این لباس کوشا باشد.
استاد حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که تبلیغ تخصصی با پشتوانه علمی بالا می تواند دیگر ابزارهای تبلیغی دشمنان را کنار بزند و اثرگذاری آن را کاهش دهد، تصریح کرد: اگر یک مبلغ بدون مطالعه و بنیه علمی به تبلیغ دین بپردازد نمی تواند در این میدان مبارزه موفق شود.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که مبلغان دینی ادامه دهندگان راه و مسیر ائمه معصومین(ع) هستند، گفت: ائمه اطهار(ع) نیز در طول عمر بابرکت خود همواره در جهت تبلیغ دین خداوند متعال و ابلاغ پیام الهی تلاش کردند و امروز در عصر غیبت این رسالت مهم بر عهده علما و روحانیت معظم است./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۱