کمبود ۱۲۰ مسجد در استان هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت لاسلام علی اکبر انصاری راد مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان امروز در شصت و پنجمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی که در سالن کنفرانس تبلیغات اسلامی هرمزگان برگزار شد، احداث مسجد را بسیار مهم و مقدس خواند گفت: آبادانی یک مسجد به جمعیت و مخاطبان فعال بستگی دارد.
وی با اشاره به نقش روحانیان مستقر در مساجد، توانایی جذب جوانان به مساجد را یکی از ویژگی های بارز روحانیان دانست و افزود: روحانیان مستقر در مساجد باید در راستای رونق بخشی به برنامه ها و ایجاد فضای فرهنگی در مسجد بیش از پیش تلاش کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به فلسفه نامگذاری روز جهانی مسجد گفت: در برهه ای از زمان، صیهونیست ها و دشمنان اسلام مسجدالاقصی را به آتش کشیدند و به پیشنهاد جمهوری اسلامی این روز تصویب شد و هرساله این روز گرامی و مجالس و محافل ویژه لای برگزار می شود.
حجت الاسلام انصاری راد با اشاره به اهمیت و جایگاه و نقش مسجد در فرهنگ اسلامی بیان کرد: با مشاهده پیشینه اسلام درمی یابیم که تمامی فعالیت های ضروری در صدر اسلام در حوزه های گوناگون از طریق مسجد صورت می گرفته است.
وی در ادامه به اهمیت ساخت مسجد اشاره کرد و گفت: همانگونه که پیامپر اسلام بعد از هجرت خود از مکه به مدینه با ساخت مسجد قبا که خودش نقش اساسی در ساخت آن داشت از همان ابتدا به منظور تحقق اهداف مقدس اسلام به عنوان یک مکتب حیات بخش، مردم را به ساخت چنین بناهایی دعوت می کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، تاکید 28 مرتبه نام مسجد در قرآن کریم را بیانگر اهمیت جایگاه، قداست و مقدس بودن این مکان دانست و گفت: در سوره مبارکه توبه، پنج شرط برای افرادی که قصد دارند مسجدی را بنا و یا در ترمیم و بازسازی آن شرکت کنند قید شده است.
حجت الاسلام انصاری راد گفت: ایمان به خدا، توجه به روز قیامت، اقامه نماز، پرداخت زکات و توکل به خدا از جمله شرط هایی است که باید در ساخت و احداث بنای مسجد و یا فعال تر کردن برنامه های مسجد مدنظر قرار داد.
وی با اشاره به رونق و پیشرفت احداث مسجد در استان هرمزگان گفت: با توجه به فرهنگ سازی و تبلیغات و همچنین آگاهی مردم از اهمیت و نقش مسجد، تعداد مساجد موردنیاز استان از 400 مسجد به 120 بای مسجد کاهش یافته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به کارکردهای مساجد گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی دشمن و حجم فعالیت های ماهواره ای، کارکرد عبادی مسجد مهم نیست بلکه باید به کارکرد اجتماعی مسجد هم توجه کرد.
حجت الاسلام انصاری راد همچنین تصریح کرد: مساجد تاثیرگذارترین نقش را در کاهش آسیب های اجتماعی نظیر استعمال مشروبات الکی، قاچاق مواد مخدر، طلاق دارد که می توان با اقدامات و فعالیت های مناسب و آگاهانه، این آسیب ها را کنترل و از بین برد.
وی با اشاره به کارکرد های سیاسی مساجد و با تاکید بر اینکه در حوزه فعالیت ها و همچنین بلوغ سیاسی مردم و تحلیل صحیح سیاسی از وضعیت کشور باید از طریق مسجد محقق شود گفت: ائمه جماعات مسجد در روستاها باید با رایزنی و مشاوره های دینی و مذهبی بسیاری از مشکلات مردم حل و فصل کنند تحقق این مهم نقش مساجد را در جامعه برجسته تر می سازد./851/پ202/ب1