۰۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۵۲۰۱۵۱
رییس مؤسسه کانون خورشید مطرح کرد؛

«مُد است» نماد تقلید کورکورانه

حجت‌الاسلام مشکوری با بیان اینکه میل به دیده شدن در سایه عقل، تدبیر و اخلاق نیکو کاملاً پذیرفته شده و عقلایی است، گفت: سرمنشأ خودنمایی افراطی عقده مندی‌های دوران کودکی است.
مشکوری مدیر کانون خورشید

حجت الاسلام محمد حسین مشکوری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به اینکه بحث مدگرایی یا تقلید از فرهنگ های دیگران دو جنبه مثبت و منفی دارد، گفت: اگر ما در اخلاق و رفتار دینی از دیگران تقلید کنیم و خود را به اخلاق دینی نزدیک سازیم، این کار عاقلانه و پسندیده ای است، اما اگر بخواهیم نسبت به رفتارهای ناهنجار و یا هنجارشکنانه برخی که می خواهند خودنمایی کنند یا فضائل اخلاقی برای آنها ملاک نیست، تقلید کنیم، این موضوع هیچ پشتوانه عقلی نداشته و چه بسا این تقلید مصداق بارز تقلید کوکورانه است.

سرمنشأ خودنمایی افراطی

رییس مؤسسه کانون خورشید با بیان اینکه میل به دیده شدن در سایه عقل، تدبیر و اخلاق نیکو کاملاً پذیرفته شده و عقلایی است، اظهار داشت: سرمنشأ خودنمایی افراطی عقده مندی‌های دوران کودکی است.

وی ادامه داد: امروزه در جامعه مشاهده می کنیم که برخی افراد لباس های وصله دار و پاره می پوشند و به بهانه اینکه«مد» است، توجیه می کنند؛ این نوع لباس پوشیدن در نگاه اول هیچ جذابیتی ندارد، اما وقتی شخص می گوید «مُد» است فرد متعجب به گمان اینکه این نوع پوشش لباس یک نوع تقلید از فرهنگ دیگر است پس می تواند قابل قبول باشد، مجاب می شود.

مُدگرایی، دام دشمن برای سلطه بر جهان

حجت الاسلام مشکوری با اشاره به اینکه غربی ها درسایه مُدگرایی درصدد این است که آرام آرام اختیار انسان ها را به دست بگیرد، ابراز داشت: آنها این کار را انجام می دهند تا اگر روزی برهنگی و وقاحت را مطرح کنند و یا چه بسا هر دینی را نفی کنند، همه افراد با توجیه «مُد است» آن موضوع را بپذیرند.

مدگرایی افراطی به بی بندوباری ختم می شود

رییس مؤسسه کانون خورشید تأکید کرد: پشت صحنه مدگرایی کسانی در حال کارگردانی هستند که می خواهند از یک حرکت کوچک  غیر منطقی و غیر عقلی که شاید در دیده خیلی به چشم نیاید، روزی به هدفی برسند که همان منتهی آرزو و مطلوب آنها است و آن چیزی جز بی قید و بندی نیست که تحت عنوان آزادی مطلق مطرح می شود؛ غربی ها به بی بندوباری و آزادی مطلق صبغه حقوق بشری داده و از این طریق، این فرهنگ غلط را در جوامع بشری نهادینه می کنند.

وی عنوان کرد: هدف نهایی مدگرایی و تقلید کورکورانه از رفتارهای ناهنجار مجموعه های سکولار، رسیدن به بی قید و بندی است و کسانی از آن تبعیت می کنند باید بدانند که این ابتدای راه بوده و انتهای آن اغواگری، پوچی و آن چیزی است که خود جوامع غربی به آن رسیده اند و از آن پشیمان هستند، اما همین نسخه را برای شرقی ها می پیچند تا حالا که خودشان در منجلاب غرق شدند دیگران را هم به ورطه نابودی بکشانند.

حجت الاسلام مشکوری در پایان با بیان اینکه مدگرایی از زنان شروع می شود، گفت: با اندکی توجه به مدل مو، لباس و غیره برخی مردان در میابیم که هم اکنون مدگرایی در میان مردان هم رواج یافته است؛ کسانی که مدگرا می شوند از فلسفه آن مد بی خبر هستند، اما دشمن به گونه ای فعالیت می کند که در نهایت انسان برای رسیدن به خواسته های دنیوی اش همه موانع را بردارد و این همان سکولاریسم است که غایت نهایی جوامع غربی است؛ بنابراین مدگرایی به سکولاریسم ختم می شود./841/ت۳۰۲/س

ارسال نظرات